Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RODOWÓD TVN |
...ciekawe jak duża będzie Łomża ? DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RODOWÓD TVN |
to zależy od banku, ostatni była promocja niektórych banków, że nie ma prowizji, jednak maksymalna prowizja z jaką się spotkałem to 10zł + 2% sumy (nie więcej niż 50zł) ale to było dawno, więc myślę, że max 10zł zapłacisz albo wcale. Najlepiej zadzwoń do banku, powiedzą Ci
|
|
Nie zawsze jest to wina ''L'' pewnego razu na światłach jechał ''L'' i osoba kierująca miała zamiar skręcać i według przepisów mimo to ze miała zieloną strzałke to i tak prawdiłowo musimy się zatrzymć i upewnic czy można jechać i tak zrobiła osoba jadąca ''L'' ale osoby jadące styłu się tego nie spodziewały i myśleli że pojedzie bez zatrzymywania się i jeden gość wjechał w tył na ''L'' ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
duzy ja też dostanę nic co się z ty robi?
|
|
Passat 2007. Chyba mnie kocha!
|
|
re. mgrMała ton twoich wypowiedzi jednoznacznie wskazuje na fakt, że wybiła byś wszystkich którzy cokolwiek zawinili. Jesteś albo ograniczona umysłowo albo stary cię gwałcił i stąd twe urojenia. Lecz się albo u lekarza specjalisty albo metodami domowymi, poproś swojego chłopaka to ci dupsko przetrzepie to ci ulży i się wyluzujesz. Jak nie chcecie łazic do yamy to faktycznie są konie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |