Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
występują tylko przed wyborami |
Powazny problem narasta....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: występują tylko przed wyborami |
a co ty kurna z policji jestes ??
|
|
najwidoczniej musze...ale razem z toba... "co sie stalo z II lo??!!" a reszta...to albo, ze w szkole to sie dzialo...wnioskuje z tematu...albo temat nie ma powiazania z trescia posta...
|
|
No aSIA JEST SKROMNA i Ładna w tamtym roku najlepiej wyglądała. Niewiedziałam że oni tam odrzucają kandydatki w NAszej szkole dużo jest ładnych dziewczyn i nie wszstkie ida na miSS niestety a warto bo fajne nagrody są itd Niewiem kto w tym roku się zgłosił oby fajne
|
|
Przejdz sie po ekonomie i zobacz jaki laski tam chodza niedosc ze ladne ,zgrabne to i na dodatek z charakterem.pisze bo znam. te co na miss to sie umywaja.
|
|
CZLOWIEKU CZY TY WIESZ CO TY PISZESZ?? ZE NIBY JA COS TAM USTAWIAM?? SLUCHAJ PO 1 TO NIE JA WYBIERAM KANDYDATKI WIEC NIEWIEM CZEMU TY MASZ JAKIES PRETENSJE DO MNIE?? PO 2 ORGANIZATORZY WYBIERAJA TE DZIEWCZYNY KTORE IM SIE PODOBAJA WIEC JEZELI TY IM SIE NIE SPODOBALAS TO NIE MOJA WINA PO 3 JESZCZE RAZ CI NAPISZE ZE TO NIE JA WYBIERAM DZIEWCZYNY NA WYBORY MISS TYLKO TE OSOBY CO TO ORGANIZUJA I DZIEWCZYNY NIE SA WYBIERANE Z JAKIEJS "PACZKI" TYLKO Z CALEJ SZKOLY. A TY JEZELI MASZ JAKIES PRETENSJE DO KOGOS TO NAPEWNO NIE DO MNIE BO TO NIE JA WYBIERALAM DZIEWCZYNY !! WIDOCZNIE NIESPODOBALAS SIE NIKOMU KTO TO ORGANIZUJE I MASZ JAKIES PRETENSJE DO MNIE ? ZACHOWUJESZ SIE DZIECINNIE GRAZAC MI . JESLI JESTES POWAZNA TO BYS NAJPIERW POROZMAWIALA ZE MNA NA TEN TEMAT I NIE ROBILA TAKIEGO PROBLEMU !! ULZYLO CI JAK TO NAPISALAS?
|
|
MICHATEK TY TO TAKI MADRY JESTES ZE AZ SZKODA MI CIEBIE WIESZ!! NAPEWNO TYLE TAPETY NIE MAM CO TO NIEKTORE DZIEWCZYNY CHYBA COS CI SIE W OCZACH POPRZESTAWIALO !!! A NAPEWNO NIE PANOSZE SIE PO SZKOLE Z UNIESIONA GLOWA !!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPIEJ MOWIC O INNYCH JACY TO ONI SA A CIEKAWE JAK TY WYGLADASZ??
|
|
Proszę o informacje
|
|
Nie w Kozikach,tylko 3 lata w Raichu za dobre marki i teraz wysłuchuję żali różnych znajomków,którzy nie poznają bliskich.
|
|
u Mariana!
|
|
fryzjer siedzi
|