poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skąd pochodzą kandydaci na Prezydenta Łomży?

anonimowo w sieci buahhahaa, to ty czy jakas kolezanka/kolega?? skoro mnie znasz, wiesz kim jestem i wiesz ze moi koledzy ktorzy stali za moimi plecami wyjechali za granice, to moze sie spotkamy?? bedzisz mial czy tam miala okazje mi naublizac, pokazac jaka jestes odwazna i przystojna buahhaha. Tylko pozniej nie lec znowu z rana na policje bo znowu to nic nie da i nie uciekaj jak twoja kolezanka ktora to straszyla ze na leb mi nasra ahhaa!! duzo macie do powiedzenia jak myslicie ze nikt sie nie dowie kim jestescie, kwestia czasu jak zauwazylas, i mozecie isc znou na policje hehe, mnie to jebie ale swoje sprawy potrafie zalatwiac sam. Zapytaj kolegi z kim bylem bo jezeli ci powiedzial ze z kims to klamal, bylem sam!! nagrania z klubu pewnie tez to pokaza :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skąd pochodzą kandydaci na Prezydenta Łomży?

Słyszałem że obecnie jest najlepsza. Czy wie ktoś coś więcej ?

OMG to te lodowisko nie będzie kryte? Powieccie że to nieprawda:(

To nie znaczy że i ty musisz zakładać tematy mało ważne i głupie. Twoje tematy obrazują tylko poziom twojej inteligencji. Jezeli uwazasz ze wsazystkie wątki na forum sa takie jak mowisz to przynajmniej staraj sie je zmieniac. Tyle.

demeter

Witam. Co do ilości lekarzy u Ramma zgadzam się . Jest ich chyba 8. Ja jestem przekonana tylko i wyłącznie do samego dr Ramma a nie do pozostałych lekarzy.Kilka lat temu pracował tam niesamowity lekarz. Taki prawdziwy z powołania. Nie ważne dla niego było czy ktoś ma kasę czy nie, przyjeżdżał do pacjentów nawet w środku nocy za free. A co najważniejsze znał się na rzeczy.Niestety wyprowadził się na południe Polski. Pozdrawiam.

Widze ze probujesz wyprowadzic mnie z rownowagi;) ale zapewniam ze to Ci sie nie uda. No i okazalbys troche kultury i napisal moja nazwe z duzej z litery no ale to juz pozostawie dla twoich rozwazan. Bez odbioru

mario

metr na metr te lodowisko ;D

czy ktoś moze polecić jaks serwis samochodowy?

Slavo, wszystko OK, tylko, ze HDMI z HDCP nie jest koniecznoscia. Moje zlacze HDMI nie obsluguje HDCP, ale wszystko smiga po zlaczu component (lacznie z kanalami HD) az milo ;)

Ja lubie odwiedzać Yam, ale przed 17, wtedy jest spokojnie i mozna zjeść dobre jedzonko, np. pierś z grilla. Placek po cygańskku też był niezły, nie wiem, czy teraz go serwują. Pozdrawiam.

Yam zatem lubie za jedzenie no i jeszcze za klimacik, ale tylko wówczas, gdy jest tam pustawo.

Pozdrawiam.

p.s. Yam pamiętam jeszcze z czasów kiedy było tam 4-6 stolików, wtedy było bosko i paliło się w kominku i było bardzo miło.

KrzyzaK A mozesz mi powiedziec jak wlaczyc to bootowanie? <zawstydzony> :P

Bo sie jajka w sklepie kupuje, po za tym jak wiadomo wysoka temperatura załatwia sprawę, chyba że nasza lubi kogelmogel... a palantów to masz w rodzinie...

Gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta - dentysta ;-))

"Unomat Myślisz ze ja pierwsy raz próbuje zainstalowac sobie system?Robilem to milion razy i nie mialem z tym problemow,tylko teraz wyskakuje komunikat,że system na komputerze jest nowszy od tego na nosniku i nie chce puscic dalej.."
Milion razy to ty może robiłeś nakładkę tzw. aktualizację systemu :-), system Ci nie chce puścić dalej - bo niby co ma zaktualizować.
Musisz postąpić tak jak Ci podpowiada - KrzyzaK
Ps. Jak masz dysk na SATA to zaopatrz się jeszcze w dyskietkę startową do dysku - bo instalator nie wykryje HDD.

Wiem kto jest wykonawcą,ale nie mam czasu ściągać.Posiadacza proszę o info.karturo@wp.pl

!!!!

A WY JAK ZWYKLE,W PIEC!!!!!!!
Nie chodziło tu o mnie,tylko o kogoś kto był w pracy,nie mógł iśc do lekarza i poprosił mnie,bym czegoś się na ten temat dowiedziała.

MasaViV i SWeeT dziękuje i Pozdrawiam :)

Natomiast Jan_Serce nie wiem cóż dokładnie miałeś na myśli,ale skąd wiesz że od tego sinieją dłonie?Czyżby Cię to spotkało?POZDRAWIAM :)))))

z giełdy to się wyprowadzi jak zostanie przejęty przez zachodniego inwestora. Prawda jest taka że balonik był napompowany, dużo obietnic z których nic nie wyszło, akcjonariat (szczególnie drobny) podniecił się wykupem akcji powyżej ceny notowań, tyle że mało kto z tego skorzystał i zaczęło się wywalanko.

Halo "beerFun"

miałeś chyba na myśli C-4 http://www.v10.pl/prawo/Znaki,drogowe,nakazu,117.html

i S-3
http://www.v10.pl/prawo/Sygnaly,swietlne,115.html

Drogo nie drogo, ale za to jaka frajda :)

w pks-ach jest bal na 100 par :D

Niech napiszą pod znakiem skrętu w prawo Wjazd do Stokrotki i problem będzie rozwiązany. A ci którzy jadą prosto w Księcia będą zjeżdżać z ronda i po problemie.

http://samsung-mobile.pl/forum/index.php?showtopic=10372

trzeba sie tylko zarejstrowac

no i nie jest to takie proste jak wrzucenie zwyklej mp3

Cytat:

co osoba to inna stawka. no nieźle

Dlatego najlepiej jechac samemu i sprawdzic :-)

od kiedy zaczynaja sie rekolekcje w parafii milosierdzia bozego??

Twoj stary to rynna

No jakie, jakie?? :D Jano, juz o tobie w Bombayu glosno!!
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1874446

eee tego forda przestawili bo ja byłem tam przed policją i stał on na ulicy obok przejścia kolesie chodzili kopali kawałki wiec kitu nie wciskaj dopiero pózniej go przestawili jak policja zajechała

wiem trzeba zatrzymac ruch kolowy na ul sikorskiego i po problemie

tak chodzi mi o DC

Niezłe powedzonkaxD

Najlepiej to kupować telefony w salonie^^bo wada telefonu może sie pokazać nawet po kilku dniach lub tygodniach

Aviona a Ty w dwu czy trzyletnim ?

Przez sieć plusa to idą "Sami Swoi" ;D

masz skaypa? brzydula2007 moj adres

Dla tego zapraszam na kulturalne Forum Łomży na którym "rozpieszczają" użytkowników coraz to nowymi rzeczami. Obecnie robią mega konkurs noworoczny :)

Mówiąc inaczej ,,Skrudż"i jego banda potrząsneli kiesa. Jaja w biały dzień na prostej drodze!!!
Wstyd panowie ,,biznesmeni"(nie bez kozery w cudzysłowiu pisane)

... & vice versa!

Szukam dobrego lakiernika i mechanika samochodowego_proszę o pomoc

a ja polecam z Pączy:P

hahah a są jakieś farby co nie niszczą włosów ? Każda niszczy,w mniejszym czy większym stopniu.

A tak propo...fryzjera się zachciało parę dni przed świętami,jasne każdy cię obsłuży z otwartymi rękami,z kosmosu się panienko urwałaś czy co?
Niektórzy to naprawdę dostają olśnienia w ostatniej chwili.....hahaha...a jak trwoga to oczywiście GDZIE?? No jak to Gdzie ===> na forum !!!
Z okazji świąt życzę ci mniej siana w głowie

... & vice versa!

Podgorze OK. JBB nie polecam. A najlepsza jest z masarni KUZIA z kupisk.

Twoj stary kopie w kalendarz
Twoj stary to Twoj dziadek
Twoj stary gra idiote w media markt
Twoja siostra to Twoja matka - a starego corka i kochanka
Twoj stary miesza zupe w caritasie
Twoj stary to Ty
Twoj stary jezdzi na piechote
Twoj stary ma miesieczny na buty
Twoj stary to Twoj proboszcz
Twoj stary jest mlody
Twoj stary gra w cs'a jedna reka
Twoj stary nie ma dzieci
Twoj stary je zupe widelcem
Twoj stary to Goro z mortal kombat
Twoj stary jezdzi na luzie pod gorke
Twoj stary wbiegl nago w mecz Milan - Liverpool (final LM)
Twoj stary kupuje na sztuki w makro
Twoj stary sika na siedzaco
Twoj stary to stary calej Twojej klasy
Twoj stary kradnie beton z betoniarki
Twoj stary jest ojcem Twojej matki

lol

obejrzałem twoje prace są ciekawe postaram się w niedługim czasie przedstawić swoje a mam ich sporo .pozdrawiam pomysł z klubem popieram

polecam sklep Moscibrody ja kupuje na ul.Mickiewicza niedaleko Biedronki mila obsługa zawsze swiezy towarceny tez sa chyba niskie w porównaniu do innych...
zas odradzam stanowczo sklep ŁUKÓW i Sokołów zaraz obok stare i smierdzace wedliny przekonalem sie o tym i duzo ludzi tez !

sruldog ty ortografii się naucz i wtedy się udzielaj. To co tym masz w głowie pokazują wątki w których się udzielasz i co piszesz, krótko mówiąc płycizna...

Dokladnie. W innych krajach sie nie zadaje prac domowych, tylko sa np. wydzielone godziny i odrabiaja w szkole... Przeszkadza komus odrabianie w domu, to niech sobie idzie do swietlicy, ciekawe czy zajmie mu to mniej czasu... Zwlaszcza, ze w swietlicy nie ma komputera, a te straszne prace domowe, to teraz wlaczyc net, odpialic google, wydrukowac zawartosc pierwszego linka... Nie raz widze jak to wyglada. Od pierdolek po wypracowania, a nauczyciel pewnie musi udawac ze nie widzi, zeby dziecka nie urazic bo nie wolno...

Narzekacie na analfabetyzm na forum, a kiedy to sie zaczelo? A zaczelo sie od paru lat, od kiedy to sie robi reformy szkolnictwa i systematycznie obniza wymagania, daje dzieciom coraz wiecej praw i coraz mniej obowiazkow, nie mowiac juz o dyscyplinie. Wiedz idzmy w tym kierunku dalej...

I widze dokladnie ten sam paradoks, o ktorym juz tu ktos pisal. Uczyc sie nie chca, a kazdy sie na studia pcha, ciekawe. Tylko oczywiscie ma dysleksje, ADHD i ch.... wie co jeszcze, wiec oceny mu sie naleza za nic i jeszcze go stresowac nie mozna. Oby tak dalej, niedlugo nie bedzie komu pracowac, bo kazdy ze znajomoscia tabliczki mnozenia bedzie chcial byc najmarniej dyrektorem.

siarak: ja mam specyficzne poczucie humoru... mnie to bawi...

wielu pracodawców organizuje spotkania opłatkowe i samym opłatkiem raczej tam nie częstują ;p

fionix za tego kretyna połamę ci nogi...

chociaz moze nie będę się brudził...

**** ci w oko dupolizie... pewnie myslisz, ze jak trochę pocukrujesz, to poruchasz buehehe

Cześć, wcale nie dziwi mnie zachowanie ochrony w tym klubie. Jednym z ochroniarzy jest niejaki Artur S. pseudonim Sieradz skazany za napad na stacje CPN i dotkliwe pobicie jednego z jej pracowników. Pytanie do właścicieli: jak to możliwe, że były kryminalista jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo w waszym klubie???

.

Polecam lek. wet. Leończak Marek ul. Hipokratesa 40

o jakiego Game Boya Ci chodziło ?? Bo jeśli o Color to moge Ci go opchnąć razem z 5 oryginalnymi grami i pokrowcem.

Dzień dobry.

Mi sam huk nie przeszkadza. nawet sam lubię takie zabawki, ale jak widzę gdy dzieci 10 lat bawią się petardami większymi od ich dłoni to wygląda to naprawdę przerażająco.

po bułki nikt latać nie będzie do hipermarketu ale debilu żaden sklep z tych bułek się nie utrzyma...

pedalom smierc

Dlaczego homoseksualizm stanowi ważną kwestię społeczną?
Po pierwsze, dlatego, że lesbijki i geje stanowią dużą część mieszkańców Polski. Po drugie, dlatego, że kwestia homoseksualizmu budzi znaczne emocje społeczne, często bardzo niechętne. Ludzie homoseksualni są często odrzucani i prześladowani, doświadczają dyskryminacji z powodu swojej orientacji seksualnej. Brak tolerancji, wiedzy oraz panujące przesądy powodują, że wiele osób homoseksualnych czuje się bardzo nieszczęśliwych. Z lęku przed reakcją otoczenia ukrywają oni swoją orientację seksualną, co owocuje często złymi kontaktami z bliskimi, zaburzeniami psychicznymi oraz niemożnością samorealizacji.

nie wiem moze ja zle widze ale te bloki przy rycerskiej w lomzy spoldzielnia jednosc ktore sa obecnie budowane to sa bloki z wielkiej plyty jak za komuny

Być może,jest ok,ale ja dobrze pamiętam co obiecał wyjaśnić publicznie i niech nie udaje teraz zaskoczonego w końcu ma dostęp wcześniej do dokumentów .Jeśli jest ok to powinien się teraz wywiązać ze swoich obietnic wyborcom pan radny Borysewicz,to nie ja to wymyśliłam tylko on sam wypowiadał się na stronie 4 lomza,a więc czekamy na odpowiedzi.

Jakie sztuki walki sa prowadzone w Łomży ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org