Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LUDZIE LOMZA UMIERA!!! |
Jak podaje 4lomza "Ponad 4 tysiące złotych przekazali łomżyńscy biznesmeni na rzecz łomżyńskiego hospicjum. Pieniądze zebrano podczas wigilijnego spotkania członków Łomżyńskiej Izby Przemysłowo – Handlowej i Cechu Rzemieślników i Innych Przedsiębiorców w Łomży. Tegoroczne spotkanie opłatkowe odbyło się w Hotelu „GROMADA”. Uroczystość skupiła około 100 osób, zarówno zrzeszonych w organizacjach przedsiębiorców jak i zaproszonych gości". Wychodzi, jakby nie liczył, po 40 zł na łebka! Podobno niektórzy liczyli te datki do późnych godzin nocnych! Jak widać ,w datkach, łomżyńscy gimnazjaliści biją łomżyński biznes na łeb , na szyję! Tak trzymać młodzieży, w was nadzieja! p.s. O zgrozo!Nie wyobrażam sobie co to będzie podczas Wielkiej Świątecznej Orkiestry!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LUDZIE LOMZA UMIERA!!! |
bezpiecznie jest wszedzie, jesli nie chodzisz skrotami ;)
|
|
a to buraki jedne
|
|
człowieku idz do warsztatu odpal szlifierkę naostrz se sam a nie panike robisz!!
|
|
uzywaallam...zeby bardzo wrazliwe przy zimnym,goracym posiłku,,polecam je sobie najpiewr wybielic przez 14 dni a pozniej udac sie do denstysty-cleem polakierowania ich by efekt wybielania był dluzszy przy czym szkliwo nie zniszczy sie tak szybko.\a efekt bielosci zebow tooo-zalezy od tego czy pijesz tea",wino itd ....najlepeije nie pic ich albo poporostu polakierowac je...
|
|
ogólnie wiele osób na tym forum zachowuje się jakby matka ich nie kochała a ojciec tylko w nocy....
|
|
Zakład na Polowej w bramie - kilkakrotnie korzystałem z usług zawsze byłem zadowolony. Zapewnione auto zastępcze i usługa profesjonalna!!!
|
|
uczyc to sie powinno w szkole a nie w domu, bo czego w domu sie sami nauczymy?
|
|
gdzie w łomży naprawiaja szyberdachy?? mam krzywy i jak pada deszcz w srodku mozna plywac:p help
|
|
Zobacz sobie tutaj . http://www.kasztelanwiski.pl/zajazd/
|
|
poszli z ceną. . .
|
|
Skecz, jakich ty masz w Łomży "biznesmenów". Wigilijny gest "pokazuje" miasto, umarzając im podatki lokalne.
|
|
bootas tez sa bardzo dobre w NHL w takich nawet chyba graja..:) Ja sam chcialem je kupicale niestety tu w naszym rejonie sa niedostepne.Pozostaje jedynie w-wa jak to zybex_k wyzej wspomnial.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |