Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOPALACZE C.D. |
ale w ktorym bloku ?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOPALACZE C.D. |
"Wiceprezydent Marcin Sroczyński przyznał, że szynobus to kolejowa przyszłość Łomży i zapowiedział, że miasto przyłączy się do starań o jego ewentualne uruchomienie na trasie do Ostrołęki." Gazeta Wspólczesna, 27 lipca 2003 "Właśnie to było celem dzisiejszego spotkania z ministrem Chaberkiem. Ja uważam, że w pierwszym etapie nastąpi uruchomienie linii towarowej z Sokół, po przez Kulesze, Kołaki Kościelne, Czerwony Bór, Śniadowo. W pierwszym etapie ta linia towarowa. Natomiast dalekosiężnie uważam, że powinno dojść do przedłużenia szynobusu z Warszawy przez Ostrołękę do Łomży. W tym celu będziemy podejmować szereg działań. Myślę że już najbliższe miesiące powinny przynieść konkretne efekty. Dla naszego miasta, dla Łomży, dla Ziemi Łomżyńskiej, rozwój i rewitalizacja kolei jest czynnikiem niezbędnym dla rozwoju gospodarczego. Jest to najtańszy transport. W przyszłości będziemy myśleć o ruchu pasażerskim. Jest to bardzo istotne. Szybka łączność mieszkańców miasta ze stolicą będzie powodować większą mobilność, jak i możliwość zarobienia pieniędzy." Czy coś się ruszyło w obu tych sprawach? NIE
|
|
Greg12 to masz gg ?
|
|
Gruby nie kłam bo nic nie mam ! :D
|
|
figlarka...skad ta agresja:)? a kevin jest co roku:) sa 4 czesci:) wiec trzeba jakos to upchac
|
|
Jakie wy macie problemy, weźcie go ignorujcie i nie będzie tematu...
|
|
No właśnie po to aby takich spamerów jak ci wyżej blokwać po h*j to piszecie myślicie że jesteście fajni... zal...;p
|
|
sterownik ? Myslę że jest dobry , właściwy ( zgodnie z zaleceniami producenta )
|
|
Ja Kasztelana pamietam a wlaciwie nie pamietam hrhr ... Mozna sie dobrze zabawic miła obsługa ogolnie fajne miejsce. Polecilbym rampe vip ale tam troszke malo miejsca. I tak najlepsza jest stodoła Pozdro
|
|
Mamy koalicję unomat i hubcio. Jeden pan zapewne z ulicy rycerskiej, drugi nie wiem. Renomowana uczelnię, czyli jaka ?? Wstyd sie przyznać ?? Bo absolwent renomowanej uczelni, nie używa publicznie słów buraku i fajnie. Fajnie to czekoladowy kolego możesz sobie pojeździć na kombajnie i dziadka na polu okej... jesteś porostu śmieszny. A co do stania przed lustrem to sam się nad sobą zastanów, mnie nie chcieli wpuścić bo nie było miejsc, Ciebie wpuścili, bo ze względu na Twój dość obrzydliwy wyraz twarzy musiałeś zarezerwować stolik. Dziękuje !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |