wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Platforma Obywatelska skreśla rodziny - POLITYCZNE KLANY TO NIEDOBRA SYTUACJA

zdaje sie ,ze na ulicy Łąkowej jest wypożyczalnia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Platforma Obywatelska skreśla rodziny - POLITYCZNE KLANY TO NIEDOBRA SYTUACJA

Ja jak ja pisze o spotkaniach w 4 oczy. Przecież on się nigdzie nie pokazuje. To śmierdziel jakich mało. Dałeś się na tym forum poznac jako frajer i ciota to byś się nie ośmieszał i zakończył te brednie o spotkaniach we dwoje, obsrańcu.

Re: Platforma Obywatelska skreśla rodziny - POLITYCZNE KLANY TO NIEDOBRA SYTUACJA

Jakie ceny i jakie auta ?

Bazyl14 - Jest juz ulica Jana z Kolna. Obok 3 LO.

ja przelałem złotówke na święta taki prezent. Niech sie chlopak cieszy.

albo po prostu wejdź na orange.pl zarejestruj się i zmień przez neta :)

GrubyŁKS, temat Janka już istnieje, powtarzasz się. Zdecydowanie wolę poczytać posty Jana niż Twoje dwusłowne wypociny.

Oj tego Maksymowicza to chyba ciągle chwali jedna i ta sama osoba.
Cóż, pozdrawiamy Pana doktora i jego rodzinę.
Reklama dzwignią handlu. :))

Jan_Serce ty się już nie wpierda**j!Wszędzie musisz swoje 3 grosze dodać.Jak jesteś tak mało inteligentny to ci powiem:"czyli po naszemu na wsi" obszary o niższym stopniu cywilizacji i modernizacji....

Re: Platforma Obywatelska skreśla rodziny - POLITYCZNE KLANY TO NIEDOBRA SYTUACJ

"Co Waszym zdaniem mogłoby ich zaciekawić. Mieliście kiedyś takich gości ??" - owszem, miałem takich gości i mało było 2 dni, żeby pokazać ciekawe rzeczy w promieniu 30km od Łomży. Czechy, Holandia , UK, Niemcy - wymieniać dalej? Najłatwiej tylko krytykować i mówić jak to u nas ble. Człowieku- ty chyba nie wiesz gdzie żyjesz...
Skansen Nowogród, Fort Piątnica, fortyfikacje drobniejsze, dolina Narwi, rezerwaty, lasy, bagna, Muzea (Drozdowo, Łomża), starówki Łomży i mniejszych miast. Troszkę dalej masz dwa Parki Narodowe (Biebrzański, Narwiański). Plus do tego oddychasz czystym powietrzem - co nie jest taką normą w innych częściach Polski i EU.
Co do tego "kto z nich chce tu żyć" - coraz trudniej kupić na tej "zapyziałej" wsi byle chałupkę, ceny na wsi są niemal jak 30-40 km od Warszawy... Pomyśl - jak wytrzesz pianę - dlaczego?

Hej !!!
Olsen zytac nie umiesz jak wół jest napisane na siadeckiego

vichy to tylko w aptece!!!!!!! nigdy na allegro

Wraz z poczatkiem obecnego roku szkolnego uruchomione zostało połaczenie kolejowe pomiedzy Ostoleka a Warszawą przez spółkę Mazowieckie Koleje . O ile pamiętam pociąg kursuje co prawda tylko ok. 8 z O-ki do W-wy i z powrotem ok. 16 (byc moze rozkład mógł ulec zmianie), ale to i tak zawsze jakaś alternatywa dla PKS!

W Ostrołęce można, a w Łomży nie można ?

ja jak ja, miałeś już tu nie pisać... czyżbyś znowu się podniecił?

milem nie polemizowac z toba i tego tez nie skomentuje

i tu jest problem, im my bardziej na niego tym wiecej tego debila tu jest :/

Sprzedam PlayStation2 Silver w dobrym stanie. Widać małe ślady użytkowania (drobne ryski), ale działa bez zarzutu. Dorzucam jedną grę. Cena: 450zł. do negocjacji!
telefon: 694729739 e-mail: brabus.vip@interia.pl
ogłoszenie dodane 2007-12-13

Ale cena śmieszna:P

na lodowisko ...rybki polowic

Szukam dobrego weterynarza, mój owczarek ma chyba zapalenie ucha. Poproszę namiary na jakiegoś dobrego fachowca.

Witam,
Czy sa na forum osoby,ktore odbywaly badz odbywaja ten rodzaj sluzby i chcialyby sie podzielic uwagami? Pozdrawiam

wasze posty to szczyt koltunstwa i chamstwa. A Yam Caffe jest do dupy.
Spamhp-olej tych wszystkich burakow, to banda debili i chamow.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org