Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ręce precz od ojca tadeusza radia maryja i tv trwam |
buehhee, chce zobaczyc jaki jestes wyszczekany live
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ręce precz od ojca tadeusza radia maryja i tv trwam |
nie polemizuje z toba idioto!
|
|
a ja jestem pewien ze wczesniej czy pozniej odbiore sobie zycie...
|
|
:D
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,8632,wid,9473495,wiadomosc.html to tylko jeden z wielu przykładów, że skończyły się czasy "nieruchomościowych wariatów" opętanych jakimś wyimagionowanyn przekonaniem o słuszności ich cen za metr. Przykładów na spadek cen jest więcej, niektóre agencje (o ogólnopolskim zasięgu) zapowiadają nawet 20% spadki cen do połowy przyszłego roku :). Więc, WSZYSCY MŁODZI GŁOWY DO GÓRY! ;) .
|
|
andrzejk, jaki ty słaby emocjonalnie... to już ci moja rodzina nie wystarcza, jeszcze angażujesz w to mikołaja... zaraz będzie list do boga...:) tak to jest jak już argumentów brakuje...
|
|
tęż mi odkrycie, skoro pustak kosztuje poniżej 10 zeta a kosztował powyżej 20 to chyba o czymś świadczy...
|
|
"Ja jak Ja" - podać Ci swój numer konta ? Mam jeden niepotrzebny rozum do sprzedania. Przedpłata na konto. Bimbo !
|
|
Myślałem 0,48 sek. nad tym co napisać. Jak piszesz ja przynajmniej myślę . Sobie to sobie ale zawsze.
|
|
A czy pan panie GRUBY może słoneczko na dworze załatwić , prosimy , ja i dziatwa z mojej ulicy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |