Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tadeusz Zaremba - najpopularnieszy polityk Łomży |
ja jestem pewien ze Jan Serce znowu bedzie pisal debilne komentarze i ze nie pojedzie na swieta do rodzicow bo do dzis ma przed oczami tate zachodzacego go od tylu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tadeusz Zaremba - najpopularnieszy polityk Łomży |
Andrzejek ale ty się podniecasz:) zawsze tak jest, że jak ktoś już nie wie co ma zrobić (napisać) to uderza w rodzinę, jesteś takim burakiem, ło matko:)))
|
|
moich starych? ale buraczek...:)))
|
|
ktos juz ci napisal zeby sie ze man spotkal i wygarnal w 4 oczy, tobie jednak brakuje odwagi i jeszcze smiesz powiedziec ze ja nie wiem co mam robic, hahaha
|
|
jestes jebanym przez mongolow i poniewieranym przez pedofili zjebem, dla ciebie nic nie jest proste ale to akurat kazdemu sie udalo zauwazyc!! Czemu np. w innych miastach jak np. w Wawie ci najlepsi i pomyslowi to z regly mlodzi?? bo wszystko idzie na przod i sie rozwija a nie tak jak ty stoi od 10 lat w miejscu, Łomża niestety jest na tyle biedna ze nie jest w stanie pomoc zalozyc taka dzialalnosc i dlatego tylko starzy wyjadacze, ktorzy jak ty kiedys tam zatrzymali sie w miejscu, czerpia z tego profity. Nie wnoszac nic nowego nabijaja sobie kieszenie i tak jak juz ktos zauwazyl, nejlepiej to jak im powiesz co jest zepsute!!
|
|
Rzeczywiscie Pani doktor Wilinska jest droga ale za to skuteczna.
|
|
leczcie sie tylko nie na grzybice lecz na głowę mam zamiar się wybrać i pojeździć tylko ktos moze wreszcie odpowiedzieć na wcześnej zadane pytanie przez Jarka1 bo jeszcze nie byłem a mam zamiar sie wybrać
|
|
Pisałem żebyś się nie podniecał, ciężko cię zrozumieć, czyli ci młodzi co pracują w tych łomżyńskich warsztatach są dobrzy, tylko że właściciele siedzą w tych zakładach non stop i nie pozwalają dobrze naprawiać tym młodym, tak?
|
|
acha, chcesz mnie tera już pobić? :)))
|
|
Ale buraki:(
|
|
andrzejek, czyli?
|
|
Re: TADEUSZ ZAREMBA - najpopularnieszy polityk Łomży |
Viktory!!! z podniecenia zacząłeś pisać sprzeczne ze sobą argumenty i pokazałeś jakim jesteś dzieciakiem... ale nie każdy może mieć wiedzę na wszystkie tematy...:)))
|
|
Co sądzicie o tym przejsciu przy rynku w łomży, chodzi mi o te przejście przez ul. Sikorskiego na wysokości rynku i auto komisów. To co tam sie dzieje w godzinach rannych w niektóre dni to masakra. To nie auta przepuszczają ludzi na pasach tylko ludzi auta. Myśle że powinna byc tam jakś sygnalizacja. Teraz przed świętami jest jeszcze gorzej stoisz, a ludzie chodzą po tych pasach jak jakiś protestujący green peace. Druga rzecz to parking powinien tam być przecież jest sporo miejsca przy ulicy i samochody nie musialy by parkować połową na ulicy. Dzisiaj stałem tam kilka minut ponieważ nie chciałem dostać mandatu. A swoją droga ludzie (nie wszyscy) zachowują się jak bydło wbiegaja na pasy. Widzialem nawet starą babke tak to się na chodniku ledwo porusza a na pasach RAKIETA nie babka.
|
|
Kwestia podejścia biznesowego właściciela firmy do kadry pracowniczej - jego nastawienia do wszelkich szkoleń etc. Jestem pewien, że w Łomży są dobrzy fachowcy, którzy po pewnych szlifach mogą współtworzyć dobrą, nowoczesną firmę z branży motoryzacyjnej. Na razie szukamy lokalizacji, dowiadujemy się ... kiedy projekt będzie w fazie końcowej - na pewno się zgłoszę. Jeśli będziecie mieli jeszcze jakieś sugestie czy opinie na temat serwisów samochodowych w Łomży - piszcie. Pozdrawiam, Łukasz Bazarewicz
|
|
ceny dlatego spadaja bo zostaly podniesione stopy procentowena udzielane kredyty
|
|
:))) a ja w takim razie czekam na ten rozum...:))) ja jak ja, jak już przelejesz te pieniądze to daj znać, tak samo ja gruby, zobaczymy czy nie rzucacie słów na wiatr... gruby nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie...
|
|
jan serce niechciany... no chyba ktoś go chciał skoro się urodził..
|
|
Damian czy Ty jeszcze niezauważyłeś że wszystkie te ambitne projekty miejskie kończą sie jak zawsze na dobrych chęciach???przecież tego jest cała masa bulwary itd- oj trzeba by tu długo pisać,,,jesli wiadomo jaki jest budżet poco robić wodę z mózgu mieszkańcom??? ale o dziwo na podwyższenie diet miejskim radcom zawsze znajdą się jakieś rezerwy,,,gdyby nie ECHO INVESTMENT to młodzież jeżdziła by na lodowisku ,,,,,(du...),,, po niecheblowanej desce...bo być moze sztuczne lodowisko miasto chciało by stworzyć,,, ale tylko w projekcie,,,pozdrwaiam
|
|
ul. Nazwa Ulicy i tyle ;)
|
|
Dzięki Tomek za wsparcie, bo jak widze niektórzy widzą tylko posty o grzybie :P
|
|
dokładnie taki wiadukt by tam był najlepszym rozwiązaniem ciekawym
|
|
jak nie wplaci jak juz poszlo
|
|
Ja także uważam że wiadukt by rozwiązał problem tylko pojawia się banalny problem - PIENIĄDZE.
|
|
dziś chyba ide to sie dowiem
|
|
no no miski do roboty a nie spicie w radiowozach
|
|
a czym chcesz "chandlowac" :d??
|
|
Jasiu jak Cię proszą to pisz z Grubej litery i wal z Grubej rury.
|
|
obsluga taka jak wszedzie, na lapu-capu wlasciwie klient rzadzi gdy ma force, gdy nie ma, to nawet na schodach sklepu nie moze usiasc, bo zla reklame robi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |