wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy tz jest już POza PO ?

denny koniec ,dennej rundy,dennego zespołu i dennych"piłkarzy"!!!!Jeśli nie ma się swoich wychowanków to ''najemnicy''jak mają trochę zalogłości kasowych to przechodzą obok meczu i straszą ,że nie wyjdą na trawę. . . .aby do wiosny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy tz jest już POza PO ?

re NASZA
niestety nie mogę się z tobą zgodzić w kwesti totalnej dezaprobaty i krytyki naszego prowincjalnego społeczeństwa. W każdej grupie znajdą się potomkowie glebiarzy nawet w warszawce. Raz z koleżankami ze stancji poszłyśmy do cynamonu. Impra była fajna do czasu jak jeden z kolesi nie zaprosił mnie na przejażdżkę ulicami wawy. Po wejściu do jego fury od razu zdjął nachy i wystawił gnata do obróbki. Z chajdawerów mu walneło jak z murzyńskiej chaty. Podbiło mnie i zarzygałam mu całą deskę rozdzielczą. Wywlukł mnie z wozu i zaczął napier.....ć. Dobrze, że zaparkował na strzeżonym to cieć się za mną wstawił, bo tak to by mnie zaje....ł. Z czymś takim w Naszym mieście się nie spotkałam. Smród i chamstwo.

Mi sie wydaje ze nic juz sie nie da... Sama jestem w podobnej sytuacji... i cym moj byly bardziej nalega tym bardziej ja nie chce!

to zaplac za wieksze

Wojska Polskiego jest rozjeżdżana przez tranzyt - remontowanie jej to jest dopiero topienie pieniędzy w błocie. Remont był nie tak dawno- chyba widzisz efekty?

no i ?

Faral - dzieciaku, że się tak wyrażę (bez urazy) Gdzie ty masz te 4 pasma w Łomży???

Szosa Zambrowska jadąc od strony ronda, czyli od ul. Sikorskiego jest ulicą jednopasmową, dwukierunkową. Za starym młynem łagodnie przechodzi w ulicę dwukierunkową, dwupasmową.

Jeszcze raz pytam się gdzie Ty i kolega Dudek widzicie 4 pasma?????

Droga dwukierunkowa, czteropasmowa - to autostrada i w Polsce szukać takiej należy ze świeczką.

Jeśli coś piszecie, piszcie prawdę i nie przekręcajcie rzeczywistości, bo wychodzą takie idiotyczne sytuacje jak ta.

7. PUB / DYSKOTEKA

na ten temat uzytkownicy moga porozmawiac teraz juz na klubowa.4lomza.pl. jest to jedyny dział tego portalu gdzie mozna dodawac do komentowanego artykułu swoj własny komentarz, bez koniecznosci logowania sie do forum. Wkrótce takze bedzie mozliwosc publikowania wlasnych zdjec z imprez....

paplik, ale ty przenikliwy, komunizm to się tylko formalnie skonczył 18 lat temu a to że pojawiły się wtedy banany to od tego automatycznie u nas zachód się nie zrobił, a zachowania rodziców przechodzą na dzieci, to chyba oczywiste...
I zwalanie wszystkiego, jak w twoim przypadku na katolicyzm jest mało przekonujące:) przypomnę bo nie wiem czy wiesz ale w wielu krajach zachodnich katolicyzm to religia dominująca, a w Europie większość ludzi to jednak chrześcijanie. I takie pierdzenie w tym względzie jak twoje jest po prostu głupie:)))

nie jest oklepane...skoro ludzie ciagle daja sie zlapac ? jezeli sa roboty drogowe to chyba proste, ze bedzie 30 a nie 100...zalisz sie ze mandat dostales za nadmierna predkosc? kogo to interesuje! trzeba bylo wolniej jechac...i skoro napisales ze 30 km/h to widziales znak...nie bylo, ze go nie widziales, czy niewodoczny byl...

Treść jest ukryta

...a może edyta06 to ta "Miła Pani" ?

te systemy bezpieczenstwa...to co maja wspolnego z tym jak kogos zabijesz?

No właśnie. Lokali jest w Łomży wiele, a jak się komuś nie podoba to może nie chodzić. Nie chodzę do Yam Cafe z wielu różnych powodów.
Ale skoro chodzi tam wielu ludzi to znaczy że lokal jest potrzebny (tym bardziej że prosperuje, co znaczy że zarabia na siebie).
Nie wiem czy może jestem dziwny, ale tak mnie denerwuje jak czytam że ten to jest złodziej, a tamten to siedział, a kolejny jest bee itd.
Jeśli już komuś coś zarzucamy to przedstawmy argumenty, a nie założyć sobie konto na 4lomza, czy na innym forum i jazda komuś po gaciach.

KONKRETY proszę

Chyba się wq i zrobię stronkę www.namierzajchamazlomzy.pl

zanussi...mam juz ja jakies 8 lat tylko byla wymieniona pompka...zebral sie kamien...ale czego sie spodziewac po naszej wodzie- koszt 25 zl

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

" Dłuższe życie każdej pralki to Calgon "

no ku rwasz i mi teaz sie otwoiera..... wyczowam jakas lipe

dziękuję, zaraz będę próbować

Co z tego że przyczepi sobie taką rejestrację na swoim samochodem. Nawet gdyby zatankował na stacji do pełna i odjechał nie płacąc, albo złapał się na fotoradar na skradzioną blachę. To przecież i tak prawowity właściciel nie będzie miał z tego powodu żadnych konsekwencji. Przecież policja może sprawdzić do jakiego samochodu jest przypisana dana rejestracja.

Najlepsza myjnia reczna w lomzy to na wzgsach jak kolega wyzej napisal, komplet kosztuje 28 lub 29zl

haha....podniecenie w mc

gooralek tylko internetowe? :/

mistrzu93 podaj maila mam sprawe !

nie da sie mniej wiecej! wszystko zależy jaki rocznik, model, przebieg, czy już ubezpieczałeś, czy mialeś w innych ubezpieczalniach zniżki. A pojemność silnika to tylko jakiś procencik w wyliczeniach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org