Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Prezydent nie przyjechał na pogrzeb występować" |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Prezydent nie przyjechał na pogrzeb występować" |
Pobiegaj po całym mieście i sprawdź gdzie taniej. Narobisz z 10 km, ale może zaoszczędzisz ze 3 zł :D
|
|
AureonX - jak cos to pisz, potargujemy sie troche
|
|
nikt nic nie napisał.... dzis ;0
|
|
kiedy do k...... zacznie sie wycinka tych oflaczałych drzew???ile jeszcze setek ludzi ma zginąć ''dzieki temu ekosystemowi''?nie ma dnia żeby w Polsce ktos nie ......................... brak słów !!!!!!!
|
|
Qrwa zastanów się jaki był podwód tej śmierci!! Toć te drzewo samo na niego nie wlazło tylko on wnie, a winą jak zawsze jest brawura i brak wyobraźni.
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 13-12-07 13:32 baby są gorszymi kierowcami i powinny mieć dwa razy dłuższy kurs, a co 3 lata zdawać kolejny egzamin praktyczny ( to tak abstrahując od tematu) ale babkę to poznam na kilometr w samochodzie, nie nadają się do tego. Oczywiście są małe wyjątki... Zagalopowałeś się nieco, spójrz na statystyki wypadków drogowych:) To mężczyźni częściej sa sprawcami;) To tak gwoli uzupełnienia tematu;)
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 13-12-07 13:32 "baby są gorszymi kierowcami i powinny mieć dwa razy dłuższy kurs, a co 3 lata zdawać kolejny egzamin praktyczny ( to tak abstrahując od tematu) ale babkę to poznam na kilometr w samochodzie, nie nadają się do tego. Oczywiście są małe wyjątki..." W 2006 roku 81,5% wypadków spowodowali mężczyźni, kobiety natomiast były sprawcami 16,1% wypadków. Myślę, że statystyka mówi sama za siebie. Dane pochodzą ze strony internetowej komendy głównej policji.
|
|
Albo raczej WKROCZENIE :P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
2 zł - dzieci 3 zł - osoba dorosła Stawki za 45 minut jazdy ;) Nie wiem tylko ile będzie wynosić koszt wypożyczenia łyżew.
|
|
Ppięknie ah wspaniały świąteczny kilmat :) Pdrazu czuć święta hehe :)
|
|
Nalejcie Gregorowi wódki ma świętą racje-ZLIKWIDOWAĆ!!!
|
|
Pracy i płacy!!!A nie choinek
|
|
chopiniak, ja prawko mam nieco dłużej, ale nie o tym... Ja jeżdzę ok 2,5-3 tys ale na miesiąc i też głównie miasta. Przyznaję Ci rację, człowieka może ch** strzelić jak widzi co robią "kierowcy" tacy jak to antyred napisał. Zapala się zielone to 'łon' dopiero kombinuje jak by tu ruszyć na wprost.... A powinna ruszać cała kolumna jam ma miejsce np. u zachodnich sąsiadów. ... tyle że tam inna mentalność i kultura...
|
|
halina po raz kolejny ma rację ! Przekonałem się o tym kiedy wsiadając do taxi na dworcu PKS udałem że ja nie stąd. Na Staffa jechałem przez Rządową i Szosę Zambrowską :D - kiedy pan z taxi dowiedział się co i jak to nawet nie bardzo upierał się przy zapłacie :). Hehhh a może to jest sposób by za freee.... :P A ludzie w 'naszych' korporacjach to byli milicjanci i wojskowi - doróbka do emeryturki (oczywista nie wszyscy!)
|
|
Czasami wystarczy to jedno słowo... A czasem i milioner nie da rady... Kwestia wyczucia.
|
|
... a ja przeszedłem czarnego kota... no i on teraz ma pecha.... :P
|
|
w roku nie ma miejsc w jednostce wojskowej nie organizują tańca jeśli ktoś wie o innych miejscach proszę o info..
|
|
Witam poradzcie mi jakas dobra myjnie reczne i jak to wyglada cenowo gdyz ostanio mylem na bezdotykowce na orlenie oni to juz chyba wogole chemi nie daja darme wydaje pieniedzy
|
|
ahah wlasnie trzeba sie myc ;d
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |