wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Wielodzietni Solidarni - wesprzyj poszkodowane rodziny"

http://www.v10.pl/prawo/Znaki,drogowe,poziome,121.html

A to link dla wszystkich, którzy jak ja mieli wątpliwości dotyczące skrzyżowania ulic Sikorskiego i Al. Legionów (przy dworcu autobusowym) jeżeli potrafię czytac ze zrozumieniem, to jadąc Sikorskiego od rzeki można zawracać na tym sktzyżowaniu.
Policja jednak wlepia mandaty, a instruktorzy jazdy nie potrafia powiedzieć dlaczego, ale nie pozwalają tam zawracać:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Wielodzietni Solidarni - wesprzyj poszkodowane rodziny"

to juz teraz na bank ma zaliczone

wg mnie zdecydowanie należy wjechac na małe rondo a następnie w Ks. Janusza. Unikniemy wtedy kolizji:)

fajny piesek ale nie wiem czyj moze byc
popytam znajomych

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

tak freya. Ile można słuchać tych bredni o Waszym SPA. Nawet w wyszukiwarce internetowej nie można Was znaleźć. Czy myślisz, że osiągniecie sukces robiąc te dziecinne fortele na tym forum ?? Zróbcie kampanie reklamową na poziomie, wyłożcie pieniądze. Każdy pyta Was o zakres usług i jakiś cennik a Wy dalej udajecie klientki. Jeżeli ktoś mający tu 100 wpisów napisze, że u Was był to uwierzę w Wasze zapewnienia o nieziemskim luksusie !

bez powtórzeń, z sensem ... itp. :D

Nasza-jesteś w błędzie jest to wina egzaminatora, że dopuścił do takiej sytuacji i nie zatrzymał pojazdu! Druga sprawa egzaminatorem może być każdy, kto ma skończony licencjat z trzepania worków po ziemniakach w Kleosinie i jest wymagane tylko posiadanie prawojazdy minimum 6 lat, skończony kurs i znajomości by zdać egzamin na egzaminatora:))))

Treść jest ukryta

Popieram wycinkę tych chwastów przy drogach.Napisałem <chwastów> bo w większości są to topole,które nie mają żadnej wartości,nawet na opał się nie nadają.
Jeżdżę codziennie drogą do Ostrołęki i wiele widzę,a co ja zobaczyłem to można zobaczyć na stronie www.zippo.one.pl w kategorii KRAKSY SAMOCHODOWE.
W większości żeby nie drzewa to by było lądowanie w polu a to na pewno nie skończyło by się tragicznie.

Jesteście bardzo naiwni myśląc, że wycinka drzew coś da... Kierowcy przyspieszą, zaczną ścinać zakręty :) Macie bardzo ograniczone myślenie, ale z kierowcami nie ma co dyskutować. To tak jak tłumaczyć palaczowi, że palenie szkodzi np. jego otoczeniu (niepalącym). Czy go to obchodzi? Nie! :)
Temat był już poruszany i nie ma co wymieniać wszystkich argumentów przeciw. Jednym z nich jest chociażby wchłanianie dwutlenku węgla, ale czy ktoś o tym pomyślał? No właśnie... Zaraz ktoś powie, czy środowisko, jest ważniejsze od człowieka? Oczywiście, że tak. Nie oszukujmy się, nie jesteście niezastąpieni i nie jedyni stąpacie po tej ziemi. Musimy je zostawić w takim stanie, w jakim je zastaliśmy, żeby nowe pokolenie mogło się nim cieszyć :) Każdy wariat na drodze, to potencjalny morderca. Lepiej żeby sam się zabił, niż miałby kogoś zabić lub okaleczyć.

No :)

do biedronki za darmo wpuszczają... trzeba było budować zamiast lodowiska.

ja podaję konkretny przykład, mam z tym na co dzień do czynienia a ty nie mając argumentów bawisz się w podwórkowego psychologa i zarzucasz że matka nie karmiła mnie piersią:)))

potrzebuje pomocy!!
wie ktos moze gdzie mozna sie zapisac na kurs tanca towarzyskiego w tej chwili w lomzy prosze o pomoc poniewaz nie moge nic znaleźć a musze szybko zalapac o co chodzi w tym wszystkim.
piszcie adresy, ja bede to spr.
DZIEKI!!!:)

Jaja se robicie ?!! Dekoracje są 100 metrów przed i 100 metrów za RATUSZEM. Po kilka sztuk na dwóch skrzyżowaniach - Legionów-Polowa i Legionów-Piłsudskiego. Przed ratuszem jest jeszcze jak zwykle zajebiaszcza choinka. A te marne pięć choinek na rondzie Piłsudskiego montowali kilka dni, ale przyznam że efekt jest nawet miły :).... aaa no i choinka na rondzie Pani Hanki. I TO WSZYSTKO !! Byłoby fajnie gdyby i na drugim była taka sama, byłby niezły efekt...
Ogólnie mam nadzieję że to dopiero początek 'strojenia' naszego niewielkiego miasta :)

ludzie pomozcie w tym naszemu kochanemu klubowi niech dalej funkcjonuje jak moze nie liczcie na tego jeba.... kaseje on byl kiedys moim sasiadem i tak szczerze kawal hu.... z niego jest znajdzmy rozsadnego czlowieka pozdrawiam

Jeszcze 5 lat temu oprócz choinki na Starym Rynku i na rondzie Kościuszki nie było nic.
Teraz mamy wszyskie duże skrzyżowania, kilka dodatkowych choinek, i jak zobaczyłem oświetlone lodowisko z choinką to wymiękłem.
Szkoda tylko że oprócz prywatnych domów sklepy rodzime się nie stroją.

A ja myślę (czytałem posty Jana_Serce) że w większości postów Jan ma racje. Jego problemem jest to, że ludziki teraz nie wszystko rozumieją co czytają, a i sam Jan czasem nie przebiera w słowach :). Oburzają się wielce Ci którym brakuje dystansu do siebie, innych i życia (też się w tym zawieram, przyznaję bez bicia). Oczywiście żeby nie było że to pean na cześć Jana_Serce powiem że Jego posty mnie też irytują w niektórych kwestiach. Ale przecie forum po to jest, by mógł wypowiedzieć się każdy, i mędrzec i głupiec.
No i by była równowaga; ja mogę zostać głupcem, byście Wy byli mędrcami.
Tylko mała prośba - nie róbcie szkolnych błenduf. :)

...to tymczasem.... borem.... lasem....

no ja nie kojarzę.... może jakieś imiona, nazwiska, adresy, foto.... :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org