Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Wielodzietni Solidarni - wesprzyj poszkodowane rodziny" |
http://www.v10.pl/prawo/Znaki,drogowe,poziome,121.html A to link dla wszystkich, którzy jak ja mieli wątpliwości dotyczące skrzyżowania ulic Sikorskiego i Al. Legionów (przy dworcu autobusowym) jeżeli potrafię czytac ze zrozumieniem, to jadąc Sikorskiego od rzeki można zawracać na tym sktzyżowaniu. Policja jednak wlepia mandaty, a instruktorzy jazdy nie potrafia powiedzieć dlaczego, ale nie pozwalają tam zawracać:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Wielodzietni Solidarni - wesprzyj poszkodowane rodziny" |
to juz teraz na bank ma zaliczone
|
|
wg mnie zdecydowanie należy wjechac na małe rondo a następnie w Ks. Janusza. Unikniemy wtedy kolizji:)
|
|
fajny piesek ale nie wiem czyj moze byc popytam znajomych "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
tak freya. Ile można słuchać tych bredni o Waszym SPA. Nawet w wyszukiwarce internetowej nie można Was znaleźć. Czy myślisz, że osiągniecie sukces robiąc te dziecinne fortele na tym forum ?? Zróbcie kampanie reklamową na poziomie, wyłożcie pieniądze. Każdy pyta Was o zakres usług i jakiś cennik a Wy dalej udajecie klientki. Jeżeli ktoś mający tu 100 wpisów napisze, że u Was był to uwierzę w Wasze zapewnienia o nieziemskim luksusie !
|
|
bez powtórzeń, z sensem ... itp. :D
|
|
Nasza-jesteś w błędzie jest to wina egzaminatora, że dopuścił do takiej sytuacji i nie zatrzymał pojazdu! Druga sprawa egzaminatorem może być każdy, kto ma skończony licencjat z trzepania worków po ziemniakach w Kleosinie i jest wymagane tylko posiadanie prawojazdy minimum 6 lat, skończony kurs i znajomości by zdać egzamin na egzaminatora:))))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Popieram wycinkę tych chwastów przy drogach.Napisałem <chwastów> bo w większości są to topole,które nie mają żadnej wartości,nawet na opał się nie nadają. Jeżdżę codziennie drogą do Ostrołęki i wiele widzę,a co ja zobaczyłem to można zobaczyć na stronie www.zippo.one.pl w kategorii KRAKSY SAMOCHODOWE. W większości żeby nie drzewa to by było lądowanie w polu a to na pewno nie skończyło by się tragicznie.
|
|
Jesteście bardzo naiwni myśląc, że wycinka drzew coś da... Kierowcy przyspieszą, zaczną ścinać zakręty :) Macie bardzo ograniczone myślenie, ale z kierowcami nie ma co dyskutować. To tak jak tłumaczyć palaczowi, że palenie szkodzi np. jego otoczeniu (niepalącym). Czy go to obchodzi? Nie! :) Temat był już poruszany i nie ma co wymieniać wszystkich argumentów przeciw. Jednym z nich jest chociażby wchłanianie dwutlenku węgla, ale czy ktoś o tym pomyślał? No właśnie... Zaraz ktoś powie, czy środowisko, jest ważniejsze od człowieka? Oczywiście, że tak. Nie oszukujmy się, nie jesteście niezastąpieni i nie jedyni stąpacie po tej ziemi. Musimy je zostawić w takim stanie, w jakim je zastaliśmy, żeby nowe pokolenie mogło się nim cieszyć :) Każdy wariat na drodze, to potencjalny morderca. Lepiej żeby sam się zabił, niż miałby kogoś zabić lub okaleczyć. No :)
|
|
do biedronki za darmo wpuszczają... trzeba było budować zamiast lodowiska.
|
|
ja podaję konkretny przykład, mam z tym na co dzień do czynienia a ty nie mając argumentów bawisz się w podwórkowego psychologa i zarzucasz że matka nie karmiła mnie piersią:)))
|
|
potrzebuje pomocy!! wie ktos moze gdzie mozna sie zapisac na kurs tanca towarzyskiego w tej chwili w lomzy prosze o pomoc poniewaz nie moge nic znaleźć a musze szybko zalapac o co chodzi w tym wszystkim. piszcie adresy, ja bede to spr. DZIEKI!!!:)
|
|
Jaja se robicie ?!! Dekoracje są 100 metrów przed i 100 metrów za RATUSZEM. Po kilka sztuk na dwóch skrzyżowaniach - Legionów-Polowa i Legionów-Piłsudskiego. Przed ratuszem jest jeszcze jak zwykle zajebiaszcza choinka. A te marne pięć choinek na rondzie Piłsudskiego montowali kilka dni, ale przyznam że efekt jest nawet miły :).... aaa no i choinka na rondzie Pani Hanki. I TO WSZYSTKO !! Byłoby fajnie gdyby i na drugim była taka sama, byłby niezły efekt... Ogólnie mam nadzieję że to dopiero początek 'strojenia' naszego niewielkiego miasta :)
|
|
ludzie pomozcie w tym naszemu kochanemu klubowi niech dalej funkcjonuje jak moze nie liczcie na tego jeba.... kaseje on byl kiedys moim sasiadem i tak szczerze kawal hu.... z niego jest znajdzmy rozsadnego czlowieka pozdrawiam
|
|
Jeszcze 5 lat temu oprócz choinki na Starym Rynku i na rondzie Kościuszki nie było nic. Teraz mamy wszyskie duże skrzyżowania, kilka dodatkowych choinek, i jak zobaczyłem oświetlone lodowisko z choinką to wymiękłem. Szkoda tylko że oprócz prywatnych domów sklepy rodzime się nie stroją.
|
|
A ja myślę (czytałem posty Jana_Serce) że w większości postów Jan ma racje. Jego problemem jest to, że ludziki teraz nie wszystko rozumieją co czytają, a i sam Jan czasem nie przebiera w słowach :). Oburzają się wielce Ci którym brakuje dystansu do siebie, innych i życia (też się w tym zawieram, przyznaję bez bicia). Oczywiście żeby nie było że to pean na cześć Jana_Serce powiem że Jego posty mnie też irytują w niektórych kwestiach. Ale przecie forum po to jest, by mógł wypowiedzieć się każdy, i mędrzec i głupiec. No i by była równowaga; ja mogę zostać głupcem, byście Wy byli mędrcami. Tylko mała prośba - nie róbcie szkolnych błenduf. :) ...to tymczasem.... borem.... lasem....
|
|
no ja nie kojarzę.... może jakieś imiona, nazwiska, adresy, foto.... :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |