wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak swiętowali politycy PiS po pogrzebie

ale wioska się wypowiada, nie wiecie co to korki chyba, 10 samochodów? jaj nie robmy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak swiętowali politycy PiS po pogrzebie

no karolinko a ty jestes swietna w rozszyfrowywaniu osoby

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Nauczcie się wały jeżdzić a nie będą wam przeszkadzały drzewa.Znam kilku takich co to biedniutko w domu,rat kredytów więcej niż dni w kalendarzu a beema z silniczkiem na 6 garach pod oknem.Kasy starcza na 4 sobotnie przejażdżki z samiczką.Drzewa im przeszkadzają,piesi na przejściach,czerwoniaki wyjeżdżające z zatoczek,kobieta z wózkiem i zakupami,inwalida lub schorowany,wolno poruszający się człowiek,znaki drogowe w/g nich są dla głupków a oni panowie pseudo-kierowcy są władcami ulic.

antyred jak tak ci zależy na jakis głupich bombkach i światełach to sam sie w nie ubierz!

łomżyńscy handlowcy wystawiajcie oświetlone choinki przed sklepy bo antyred do was nie przyjdzie i zbankrutujecie...

brzęczek, z tym zgodnie z przepisami to bym nie pisał jednak, widziałem mnóstwo wariactw na drogach robionych przez babki, zmienianie pasa ruchu bez kierunku, skręcanie bez kierunku i można by tak wymieniać. Mam takie zdanie i tyle...
chopiniak, ty jesteś z tej rodziny chopiniaków co siedzi w Tworkach?

Jest to kolejny przykład na to, że łomżyńskie uczelnie są tylko dla małozdolnych dzieci bogatych łomżyńskich i okolicznych pseudobiznesmenów. Proponuję zwiększyć opłaty o 300% oni i tak zapłacą aby dzieci miały "kwity"

:)

megan, mam swoje zdanie na wiele spraw, a nikt przez internet nie jest w stanie mnie mocno zdenerwować i w sumie się dziwie tym co się tak podniecają bo nie mają racji na ten czy inny temat, tak jak kokosz, który tu ma pewnie z kilka nicków...:)))

Zgadza się dupku,tutaj kilka ,ale pod kilkoma innymi buszuję w przestrzeni od kilku latek,LOL

Za 660 to tak nie koniecznie. Mialem Vario i raczej nie jest wart tej ceny. Nie ze względu na funkcje a ze względu na gabaryty.

Pozdrawiam

...jaki tekst...ja

Ehh Jan_Serce życzę ci żebyś jak najszybciej zmądrzał. Wkurzają mnie tacy zakompleksieni chłoptasie, którzy próbują się dowartościować obrażając kobiety. Czyżby jakaś ciebie rzuciła? Twoja nienawiść do kobiet musi mieć głębszy sens. Współczuję, mam nadzieję że jak najszybciej się od tego uwolnisz.

Jan_Serce czemu utozsamiasz mojego nicka ze swoja rodzina, ktora lezy w szpitalu??

Przy jakim manewrze ścięła ten znak? Jechałem dzisiaj i wszystkie znaki stały! Wydaje mi się że ten temat to jedna wielka ściema:)

...a nie trzymał gazetki do "góry nogami" ? :)

wyślij zapytanie na e-mail unita@o2.pl
tam na pewno się czegoś dowiesz

Nie wiem czy wiecie, ale jak pokazują ostanie badania, to około 77% dorosłych Polaków jest analfabetami wtórnymi, tak więc, może czytacie posty Jana i nie rouzmiecie co czytacie :)

A tak na poważnie to co z tego, że Janek prowokuje... akurat wtedy właśnie pada wiele argumentów innych forumowiczów za i przeciw jakimś tezom i aż miło się czyta jakie co niektórzy brednie wypisują:) Chcą napisać coś logicznie, spójnie , a nie mogą :) hehe

Eeee..a co Wy macie do Jasia Śmietany czy do Kasi Lublin hehe Jeśli chodzi o mnie to lubię z rana wejść na onet.pl i popijając kawkę/herbatkę poczytać sobie te czasami śmieszne, a czasami żałosne teksty... a także jeszcze bardziej żałosne teksty ludzi, którzy łapią się na idiotyczne prowkoacje hehe

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Aaaa i jeszcze jedno: TAK SIĘ NIE STRESUJCIE SIĘ :)))))))

Dobranoc wszystkim :)

czy ja wiem czy to oszustwo.... najprawdopodobniej oni nie wiedzieli o tej "wadzie", sprawdź jeszcze na innym komputerze czy tel się łączy...

markac, było iść do sądu, rozprawa kosztuje około 150zł chyba taka podstawowa... na pewno byś wygrał! hehe

Do przewidzenia ze informatycy zaczną dochodzi przyczyn :D, sprawdziłem dokładnie zanim poszedłem problem polega na tym, że on nie lubi się rozstawa ć z kasą jak każdy :D

Mnie oszukał, a reszta niech robi jak chce :D to tyle

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org