wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PAMIĘTAM JAK PITERZE W 2007 ZAPALIŁO SIĘ AUTO,WSZYSCY PRZEZ MIESIĄC

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PAMIĘTAM JAK PITERZE W 2007 ZAPALIŁO SIĘ AUTO,WSZYSCY PRZEZ MIESIĄC

Maruda przypomnij nam wszystkim kto byl Prezesem PEPEESu w tym czasie, kiedy sprzedawany był Browar?. Dla ułatwienia podam, że pełni tą zaszczytną funkcję do dzisiaj.

Na to że akcje spadły o tyle składa się wiele spraw, od szczytów to te akcje spadły znacznie więcej, nie chce się chwalić ale to przewidziałem jeszcze przed splitem... w szczegóły wchodził nie będę bo mi się nie chce.

sprawa jest prosta byl wykup wlasnych akcji w celu umorzenia wiec kapital spolki zmniejszy sie o kwote ktora przeznaczyli na wykup za akcje placili jesli sie nie myle 2.7 zł! Prawda jest taka ,że Peepes wyprowadzi sie z giełdy . pozdr

hm... może ma ktoś inne zdanie ?

stefanek1 Buldog Angielski to bardzo łagodny pies,wymagający,ale odwdzięczający się miłością.Jest radosny i nigdy w życiu by nikogo nie ugryzł.To fakt że niesamowicie chrapią(to przez krótki pyszczek),puszczają bąki,chrząkają,ale to sam urok tej rasy.Uwielbiają pieszczoty ,leżenie na łóżku,przytulanie się,bez względu na wiek.Są dosyć drogie,ale warto jeśli lubisz taki typ psa,ja nie żałuje.Nawet za milion € nie oddam Go :D Traktowany jest jak członek rodziny.

A poza tym jest bardzo wraźliwy i przeżywa każde emocje.Raz nakrzyczałam na niego to jego oczka stały się szklane i popłyneły mu łzy,nigdy wcześniej tego nie widziałam.

Czy ktos sie moze orientuje kiedy jest otwarty tor kartingowy na Poznanskiej i jakie są ceny ?????

brawooo!!

Prawda jest taka że jak cena akcji podchodziła pod 300 zeta to była kwestia sprzedaży browara (za niezłe pieniądze) wskaźniki były bardzo dobre, to fakt i jak było zapowiadane pieniądze te miały iść na inwestycje, szczególnie biopaliwa rozgrzewały w tamtym czasie inwestorów. Ale powiem szczerze że nie wierzyłem w żadne inwestycje i wiedziałem że pieniądze będą wyprowadzone z firmy, później okazało się jak, a mianowicie przez wykup własnych akcji, który objął nielicznych. Szczerze to teraz patykiem bym nie dotknął tych akcji.

hehehehe lol

jeku nie instaluj windowsa gdy masz odpalonego kompa i windowsa załdowanego tak się nie robi LOL

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Od poniedziałku do piątku od 16-21 sobota,niedziela 10-21
8zł-6min
10zł-15min
i dalej są ceny jakieś ale nie pamiętam.
Najlepiej sama idź i sprawdź.

P@wcio za dobrze by było,żeby 16zł 39min.

a co masz? psa czy sukę. Dasz popatrzeć?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Dokładnie , takiego cwela jak bym dorwał to bym mu jaja upieprzył u samej dupy....

skup objął wszystkich? oj sprawdz lepiej... jak pisze że podchodziła po 300 zeta to jak pamiętam ze ponad 280 było ale dokładnie nie pamiętam, bo nigdy nie miałem zamiaru tego kupować. Teraz na giełdzie spółek o dobrych wskaźnikach to jest dość sporo, ale w przeciwieństwie do wielu ja w rozwój tego biznesu nie wierze, biopaliw też bankowo nie będzie. Wyprzedaż to trwa już od ponad pół roku i końca nie widać.

P@wcio gdzies byl temat z tym IP, musisz poszukać:P a co do tego serwera z pw hitman to jakas lipa jest, wieczenie jest tam pusto ;]

Jak to kto ??????????????????????????????

BYŁY PRZEWODNICZĄCY ,,Solidarności "pan A.K.

powodzenia jak najbardizje zycze......jakie procedury tam kazdy musi przejsc ojjeeejjjj......jak bys był terrorysta" ale jak pojedziesz to sie dowieszz.....ale po coz tam lecisz?bilety drogie jak cholerqa.....

Tylko na ul. Rycerskiej budują blok i powiedz mi czy z płyty czy z pustaka ???
Bo ja uważam , że z płyty.

Myślałem długo nad tym, co można kupić na święta kobiecie ok 30 lat. I pomyślałem że np talon na uciechy w spa byłby dobrym rozwiązaniem. Jest coś takiego w Łomży? Jeśli tak to gdzie? Myślicie że byłaby możliwość kupna czegoś takiego?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

nowej lini produkcyjnej narazie nie bedzie bo nie ma na to szmalu.
byla slaba kampania wiec za malo zarobili. Zaczeli skup akcji, co bardzo zmniejszylo ich budzet na nowa linie produkcyjna.

biopaliwa beda jezeli dyrektor bedzie ciagle ten sam i pozyskaja na to fundusze.

Pozdro

miłego myślenia wżyczę

Setki tysiecy mlodych ludzi wyjezdza za granice zeby zarobic na mieszkanie.
Akurat tam gdzie przebywam obecnie,jest duzo takich osob,ktorych glownym celem jest zarobienie pieniedzy na swoje M.
Ja mam na szczescie swoje M, ale przy swoich ostatnich poborach ktore mialem w Polsce musialbym ponad 10 lat pracowac nie wydajac ani zlotowki by dorobic sie trzech niewielkich pokoikow
W tej chwili byloby to okolo dwa "odkladania"
Takze sa rozne sposoby kupna mieszkania i rozne wiaza sie z tym wyzeczenia

SPA w Łomży. Buhaha. Sorki stary ale na tej wsi to ew SPie.... coś mozna.
Wyslij żonkę na wczasy do Nałęczowa i tam jej zafunduj SPA.

A tutaj to może jej jakaś amatorszczyna namiastkę tego zaproponuje...

Kostol to ja sie zdziwie jak znajdziesz po nowym roku te potaniale mieszkania w plycie ponizej 1800zl... ;) Mala wskazowka, spojrz na daty tamtych postow ;) Po tyle to mieszkania chodzily ponad rok temu... A co do lokalizacji, to w Lomzy prawie wszystkie sa dobre ;)

co do skupu, to oglądałem w tamtym czasie rdo w tvn24 i ktoś dzwonił aby naganiać na pepees właśnie pod wykup, ale Hirsz go zgasił mówiąc że pod wykup wszyscy się nie załapią, podał tam jakieś powody, ale słabo to pamiętam, tak czy inaczej wykup był ograniczony. Ok, może z tymi 280 złotymi coś mi się pomyliło, bo faktycznie jak była ogłoszona cena wykupu, to wszyscy myśleli że kurs się zbliży do tej kwoty, ale nic z tego... bio może będzie, ale to na razie mgliście wygląda, a wiadomo jak niespełnione obietnice wpływają na inwestorów na gpw i to jeszcze przy tym rynku.

Hurra :-D liczba postów nam wróciła ;-D Wiwat Królu Sobieski :-DD

krisk nie maiłam na myśli tego znaku z tego to powodu, iż na wspomnianym przeze mnie skrzyżowaniu jest znak ale kwadratowy tzn. powtórzenie znaku poziomego na znaku pionowym:)

no tak debilka siada ze kierownicą wali w znak i egzaminator winny dobre sobie. Prawda jest taka że w ośrodkach szkolenia gówno ucza a nie jazdy. Wielu z instruktoów niewile wiecej potrafi od tych co uczy w efekcie macie takie własnie debilki.

taki temat był niedawno zakladany poszukaj sobie

Autor: markac (---.centertel.pl)
Data: 13-12-07 20:20

Dla kogo 13-ty okazał się dziś pechowy? Nie wierzę w takie rzeczy, ale dziś dostałem 250zł za przejście przez pasy na czerwonym świetle. To były drogie pasy... :-)

hmm niezła dniówka
ale płacili na miejscu czy przeleją Ci na konto? ;)

Fakt ;) Drzewa zaraz przy drogach to chory pomysł. A przyczyn wypadków mogło być wiele, ale tego to już my raczej sie nie dowiemy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org