poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kadencja prezydenta Brzezińskiego – doceniona! Łomża wśród najlepszych!

Zaprowadź do Konarzyc do pana Marka Przybyszewskiego.
Większość lekarzy to partacze, wiem co mówie, bo moje dwie psiny doświadczyły "fachowości" wielu z nich (po prosto stado niedouczonych baranów) , a z usług pana Przybyszewskiego na pewno bedziesz zadowolona. W książce telefonicznej znajdziesz numer.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kadencja prezydenta Brzezińskiego – doceniona! Łomża wśród najlepszych!

Pewnie jakas piwnica wybita jest waszymi tablicami albo niedlugo przyjdzie wam jakies zdjecie z radaru. Jakis czas temu miała miejsce podobna akcja ale wtedy łamali znaczki od Mercedesa (bo nie umieli wyjac) i gineły z VW

tez bym kupil amstaff'a

moze plyta jest czysta:D?

rudy błazen z druhem

mialam zajecia z Surowikiem i Poterajem

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

700 :) jeszcze 300 i bedzie 1000

Jakaś ***** ukradła dzisiaj kilka tablic na polowej.

jeżeli jestes zagorzałym fanem sportu proponuje zastanowic sie nad ofertą Cyfry+ , ja akurat jestem fanem ligi hiszpańskiej i jest to jedyna na dzien dzisiejsza platforma która te lige oferuje , oprócz tego jest jeszcze liga włoska, angielska, francuska, polska, boks , nba, nfl i inne
Cyfrowy polsat ma siatkówke, chyba lige holenderską i portugalską a
N telewizja ma lige mistrzów , bundeslige

żeby w łomzyńskich kablówkach można było wybierać kanały na zamówienie np po 5zł za kanał.... byłoby super...

A jakie sa koszty takich zabiegów? Za ile już się można troche zabawić? Podobno ceny takie rewelacyjne..

P.S. Te opinie brzmią jak reklamy właścicieli tego SPA, ale nieważne i tak raczej na to pójde;)

garcia dlaczego połowa z nich nie powinna mieć prawka? Myślę,że są doświadczonymi kierowcami bo nie jeżdżą raz na tydzień tylko codziennie :)

Mam pytanie kto wie gdzie w Łomży najlepiej opłacać rachunki np: za prąd,wodę? Żeby było tanio i bezpiecznie.Poczta Polska odpada.

Uważam że kobiety nie są gorszymi kierowcami, choć kobiety za kółkiem łatwo poznać. Wydaje mi się że w dzisiejszych realiach (gdzie nagminne i oczywiste jest naginanie przepisów) kobiety bardzo łatwo pozna min. po schematycznej jeździe. Bardzo często zauważam też u kobiet brak zdecydowania. Osobiście miałem trzy stłuczki i za każdym razem z winy Pań. Dwa razy wjechały we mnie a raz wjechała na skrzyżowanie na czerwonym świetle i skończyło się tym że zaparkowałem Pani w boku Jej autka.
Niemniej jednak myślę że kobiety wcale nie są gorsze od mężczyzn, czego miałem przykład jadąc kiedyś z kolegi mamą – szatan nie kobieta ;) A to że często Paniom brakuje nieco ułańskiej fantazji , no cóż taki ich urok. Jednak jakby na to nie patrzeć zawsze powinniśmy być dla siebie wzajemnie uprzejmi, wyrozumiali, odpowiedzialni i powinniśmy przede wszystkim myśleć. Acha i pamiętajmy o pieszych i zwalniajmy szczególnie gdy na przejściu czy w ogóle przy jezdni stoją dzieci.

Witam,
mam pewien problem ,a może prośbę otóż nie mogę do mojego Samsunga L760 wgrać żadnych gier ,wszystkie pliki jakie probuje z kompa wrzucic zapisuja sie w folderze "Inne Pliki" zamiast "Gry".Szukalem na google.pl ale nie znalazlem niczego co by podzialalo.
poradzi ktos?

pzdr

W okienku kasowym ;)

A tak zupełnie na serio, to moim zdaniem zapłacić te 50gr-1zł więcej jest lepiej niż być poszkodowanym przez wyżej wymienione okienko kasowe...

co to jest z tymi rondami korki jakies jezdzic sie nie da makabra jakas

co do statystyk to tak jak pisze Jan_Serce ze wiecej jezdzi mezczyzn oraz kobiety sa winne posrednio wypadkom, np. jedzie sobie taka babka 70km/h i za nia sznurek samochodow, w pewnym momencie jeden z kierowcow nie wytrzymal takiej jazdy i wyprzedza pokolei wszystkich jak sie wyrobi to ok a jesli nie jest sprawca wypadku. Zapewne to mezczyzna wiec statystyki powiedza ze winny. :PP

ja sie tak zastanawiam czy te posty pisza ludzie ktorzy maja prawko czy dopiero maja zamiar bo jak tak to szerokiej drogi im zycze......................

Czesc!!!
Interesuja mnie wszystkie czynnosci ktorych wymaga podlaczenie laptopa do tv. Kupilam kabel audio video o nazwie VGA HD AV ktory z jednej strony ma wtyczke-konwertor a z drugiej dwie wtyczki audio. To jestem w stanie podlaczyc, ale szukalam informacji na forach i niestety nie mam pojecie jakie czynnosci krok po kroku trzeba wykonac zeby to wszystko dzialalo.
Bardzo prosze o info
Betty

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 14-12-07 18:38

brzęczek, z tym zgodnie z przepisami to bym nie pisał jednak, widziałem mnóstwo wariactw na drogach robionych przez babki, zmienianie pasa ruchu bez kierunku, skręcanie bez kierunku i można by tak wymieniać. Mam takie zdanie i tyle...

Nie zrozumiałeś mnie. Zgodnie z przepisami czytaj. korkują:) Bo jeżdżac zgodnie z przepisami jota w jotę zawsze bedzie się korkować:)

Muszę zgodzić się z E=mc2, Janek serduszko jest prowokatorem, lubi zaistnieć, ale nie rozumiem zakładanych postów typu Janek czy STRANSKY co miało miejsce wcześniej. Świadczy to o raczej płytkości autora.

lalalalalalala:)))

i znowu nikt... ludzie!

e a ceny tego znacie w tych myjniach recznych ??

bo ja to ciagle bezdotykowa na bp i jakos zla nie jest

heh łoj ludzie ludzie

Gdzie tu masz strzelnicę z homologacją m.in. na PK no i skąd masz PK? Masz na nie pozwolenie? Jak nie to zapoznaj się z Ustawą.

Na razie potrzebuję opinii mieszkańców Łomży - czego Wam w kwestii serwisu motoryzacyjnego brakuje, co i w jakich firmach Wam się podoba, jaka według Was byłaby najlepsza lokalizacja - z góry dziękuję.

witam ja wczoraj tak po 21 mialem ze znajomymi inny przypal w w tym jak to pojebanym klubie kolega zarezerwowal stolik ok mielismy bilet z rezerwacja a tu nasz stolik zostal innym przepisany oni juz chyba sami nie wiedza ile stolikow maja kutasielby

Forumowiczu Unomat. Po Twojej wypowiedzi oceniam Twój wiek na 18-19 lat. Niestety szczeniak w Twoim wieku ma już jakieś swoje zdanie i cielęcy wiek nie daje dotrzeć niczym do Twojego rozumu, to dla wszystkich zrozumiałe. Dorośniesz to zrozumiesz pewne rzeczy i będzie CI za to wstyd :)

CO do bezpieczeństwa ... krótki komentarz, jeśli na bramce stoi były kryminalista, tylko nawalony koleś i jego nawalona dziewczyna będzie czuła się bezpiecznie...

druga sprawa która "ochrona" łapie na wejściu każdą dziewczynę w mini za tyłek ?? to mi proszę wytłumaczyć.

12 zł za pracę 100 stron na Legionów 30 ( chyba) schodami w dół ( piwnica)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org