Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kadencja prezydenta Brzezińskiego – doceniona! Łomża wśród najlepszych! |
Zaprowadź do Konarzyc do pana Marka Przybyszewskiego. Większość lekarzy to partacze, wiem co mówie, bo moje dwie psiny doświadczyły "fachowości" wielu z nich (po prosto stado niedouczonych baranów) , a z usług pana Przybyszewskiego na pewno bedziesz zadowolona. W książce telefonicznej znajdziesz numer.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kadencja prezydenta Brzezińskiego – doceniona! Łomża wśród najlepszych! |
Pewnie jakas piwnica wybita jest waszymi tablicami albo niedlugo przyjdzie wam jakies zdjecie z radaru. Jakis czas temu miała miejsce podobna akcja ale wtedy łamali znaczki od Mercedesa (bo nie umieli wyjac) i gineły z VW
|
|
tez bym kupil amstaff'a
|
|
moze plyta jest czysta:D? rudy błazen z druhem
|
|
mialam zajecia z Surowikiem i Poterajem I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
700 :) jeszcze 300 i bedzie 1000
|
|
Jakaś ***** ukradła dzisiaj kilka tablic na polowej.
|
|
jeżeli jestes zagorzałym fanem sportu proponuje zastanowic sie nad ofertą Cyfry+ , ja akurat jestem fanem ligi hiszpańskiej i jest to jedyna na dzien dzisiejsza platforma która te lige oferuje , oprócz tego jest jeszcze liga włoska, angielska, francuska, polska, boks , nba, nfl i inne Cyfrowy polsat ma siatkówke, chyba lige holenderską i portugalską a N telewizja ma lige mistrzów , bundeslige
|
|
żeby w łomzyńskich kablówkach można było wybierać kanały na zamówienie np po 5zł za kanał.... byłoby super...
|
|
A jakie sa koszty takich zabiegów? Za ile już się można troche zabawić? Podobno ceny takie rewelacyjne.. P.S. Te opinie brzmią jak reklamy właścicieli tego SPA, ale nieważne i tak raczej na to pójde;)
|
|
garcia dlaczego połowa z nich nie powinna mieć prawka? Myślę,że są doświadczonymi kierowcami bo nie jeżdżą raz na tydzień tylko codziennie :)
|
|
Mam pytanie kto wie gdzie w Łomży najlepiej opłacać rachunki np: za prąd,wodę? Żeby było tanio i bezpiecznie.Poczta Polska odpada.
|
|
Uważam że kobiety nie są gorszymi kierowcami, choć kobiety za kółkiem łatwo poznać. Wydaje mi się że w dzisiejszych realiach (gdzie nagminne i oczywiste jest naginanie przepisów) kobiety bardzo łatwo pozna min. po schematycznej jeździe. Bardzo często zauważam też u kobiet brak zdecydowania. Osobiście miałem trzy stłuczki i za każdym razem z winy Pań. Dwa razy wjechały we mnie a raz wjechała na skrzyżowanie na czerwonym świetle i skończyło się tym że zaparkowałem Pani w boku Jej autka. Niemniej jednak myślę że kobiety wcale nie są gorsze od mężczyzn, czego miałem przykład jadąc kiedyś z kolegi mamą – szatan nie kobieta ;) A to że często Paniom brakuje nieco ułańskiej fantazji , no cóż taki ich urok. Jednak jakby na to nie patrzeć zawsze powinniśmy być dla siebie wzajemnie uprzejmi, wyrozumiali, odpowiedzialni i powinniśmy przede wszystkim myśleć. Acha i pamiętajmy o pieszych i zwalniajmy szczególnie gdy na przejściu czy w ogóle przy jezdni stoją dzieci.
|
|
Witam, mam pewien problem ,a może prośbę otóż nie mogę do mojego Samsunga L760 wgrać żadnych gier ,wszystkie pliki jakie probuje z kompa wrzucic zapisuja sie w folderze "Inne Pliki" zamiast "Gry".Szukalem na google.pl ale nie znalazlem niczego co by podzialalo. poradzi ktos? pzdr
|
|
W okienku kasowym ;) A tak zupełnie na serio, to moim zdaniem zapłacić te 50gr-1zł więcej jest lepiej niż być poszkodowanym przez wyżej wymienione okienko kasowe...
|
|
co to jest z tymi rondami korki jakies jezdzic sie nie da makabra jakas
|
|
co do statystyk to tak jak pisze Jan_Serce ze wiecej jezdzi mezczyzn oraz kobiety sa winne posrednio wypadkom, np. jedzie sobie taka babka 70km/h i za nia sznurek samochodow, w pewnym momencie jeden z kierowcow nie wytrzymal takiej jazdy i wyprzedza pokolei wszystkich jak sie wyrobi to ok a jesli nie jest sprawca wypadku. Zapewne to mezczyzna wiec statystyki powiedza ze winny. :PP
|
|
ja sie tak zastanawiam czy te posty pisza ludzie ktorzy maja prawko czy dopiero maja zamiar bo jak tak to szerokiej drogi im zycze......................
|
|
Czesc!!! Interesuja mnie wszystkie czynnosci ktorych wymaga podlaczenie laptopa do tv. Kupilam kabel audio video o nazwie VGA HD AV ktory z jednej strony ma wtyczke-konwertor a z drugiej dwie wtyczki audio. To jestem w stanie podlaczyc, ale szukalam informacji na forach i niestety nie mam pojecie jakie czynnosci krok po kroku trzeba wykonac zeby to wszystko dzialalo. Bardzo prosze o info Betty
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 14-12-07 18:38 brzęczek, z tym zgodnie z przepisami to bym nie pisał jednak, widziałem mnóstwo wariactw na drogach robionych przez babki, zmienianie pasa ruchu bez kierunku, skręcanie bez kierunku i można by tak wymieniać. Mam takie zdanie i tyle... Nie zrozumiałeś mnie. Zgodnie z przepisami czytaj. korkują:) Bo jeżdżac zgodnie z przepisami jota w jotę zawsze bedzie się korkować:)
|
|
Muszę zgodzić się z E=mc2, Janek serduszko jest prowokatorem, lubi zaistnieć, ale nie rozumiem zakładanych postów typu Janek czy STRANSKY co miało miejsce wcześniej. Świadczy to o raczej płytkości autora.
|
|
lalalalalalala:)))
|
|
i znowu nikt... ludzie!
|
|
e a ceny tego znacie w tych myjniach recznych ?? bo ja to ciagle bezdotykowa na bp i jakos zla nie jest
|
|
heh łoj ludzie ludzie
|
|
Gdzie tu masz strzelnicę z homologacją m.in. na PK no i skąd masz PK? Masz na nie pozwolenie? Jak nie to zapoznaj się z Ustawą.
|
|
Na razie potrzebuję opinii mieszkańców Łomży - czego Wam w kwestii serwisu motoryzacyjnego brakuje, co i w jakich firmach Wam się podoba, jaka według Was byłaby najlepsza lokalizacja - z góry dziękuję.
|
|
witam ja wczoraj tak po 21 mialem ze znajomymi inny przypal w w tym jak to pojebanym klubie kolega zarezerwowal stolik ok mielismy bilet z rezerwacja a tu nasz stolik zostal innym przepisany oni juz chyba sami nie wiedza ile stolikow maja kutasielby
|
|
Forumowiczu Unomat. Po Twojej wypowiedzi oceniam Twój wiek na 18-19 lat. Niestety szczeniak w Twoim wieku ma już jakieś swoje zdanie i cielęcy wiek nie daje dotrzeć niczym do Twojego rozumu, to dla wszystkich zrozumiałe. Dorośniesz to zrozumiesz pewne rzeczy i będzie CI za to wstyd :) CO do bezpieczeństwa ... krótki komentarz, jeśli na bramce stoi były kryminalista, tylko nawalony koleś i jego nawalona dziewczyna będzie czuła się bezpiecznie... druga sprawa która "ochrona" łapie na wejściu każdą dziewczynę w mini za tyłek ?? to mi proszę wytłumaczyć.
|
|
12 zł za pracę 100 stron na Legionów 30 ( chyba) schodami w dół ( piwnica)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |