Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czas wyjść na ulicę!!!! |
Ewelinak doktor Rybaczyk to też nie zachwycił mnie..;/hmm. Mój buldog angielski miał lekkie krwawienie z odbytu,poleciła go koleżanka.Nie liczyła się kasa tylko żeby jak najszybciej mógł przyjechać do Łomży z Ostrołęki.Bo dla kochanego zwierzaka człowiek zapomina o wszystkim.Lecz niestety ironicznie odmówił,zbył jak idiotę(choć zapewniano że z wizytą w domu nie ma problemu).Więc tak jak większość mówi...ilu weterynarzy tyle ocen.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czas wyjść na ulicę!!!! |
Witam... Szukam dobrego detysty na terenie Łomzy znacie moze kogos wartego polecenia? Pozdrawiam.
|
|
a czytales posty w temacie nizej?
|
|
Buldog angielski to wogóle chyba przerabana rasa.Krótkie nosy, oślinione,sapiace.A jak podchodzą do dzieci?.Masz sukę czy psa.Może bym sie skusił.
|
|
Nie jestem na tym forum zbyt dlugo jednak zauwazylem ze Jan serce cos tu nie pasuje. Moim zdaniem forum to miejsce gdzie wypowiada sie na wazne,ciekawe tematy a nie sluzy chyba do wypisywania byle czego czy jak ty to nazwales (tematow o wydzwieku ironicznym) POZDRO 4 ALL
|
|
gruby, chyba ten wątek nie jest aż taki głupi skoro dyskutujesz tu o głupich tematach, dobry wątek edukacyjny:)))
|
|
Aco duzy ci przeszkadza radjo eska moze chcesz posłuchać Radja Maryja, o Rydzyk daje nie złe kazania ( zlodziej jeden) Radjo Eska jest super !!!!!!!!!!!! można w nim wygrać sporo gotówki od czasu do czasu ,,Dzwięki ścisle tajne '' Jest muzyka na czasie ( hity na czasie )
|
|
no kowboje gnojwych rozrzutników nie podskakiwać .A ze swoja seksualnościa to zwyczajowo do krowy. I nawet dla perwersji może zrobic to grupowo. H H aha ah
|
|
Wieśmin: bzdura jakich malo to co piszesz. "Full HD" to rozdzielczosc 1080p(1920x1080). Nie ma w polsce ZADNEJ platformy cyfrowej ktora by nadawala w tym standardzie. Na razie wystraczy HD ready. Minimalne wymagania jakie musi spełniać urządzenie aby otrzymać logo "HD ready" to rozdzielczość ekranu 720 linii w poziomie czyli 720p Urządzenie musi posiadać cyfrowe wejście DVI lub HDMI obsługujące technologię HDCP - bardzo wazne dla platform cyfrowych. Wejścia muszą obsługiwać następujące formaty przy częstotliwościach 50 i 60 Hz: 1280x720 ze skanowaniem progresywnym (720p), 1920x1080 z przeplotem (1080i) Na potrzeby "N' w sam raz. Platforma ta nadeja swoje HD programy w max rozdzielczosci 1080i.
|
|
głupia jesteś i tyle...
|
|
Hi ciekawe co Echo chce w zamian czyzby market na Zawadzkiej
|
|
a nie kupujcie tego badziestwa czekam kiedy sie umowa skonczy i dekoder cyfrowy polsatu chyba kupie ani polsatu nie ma , ani tv4, canal + tez nie mozna wykupic . nie polecam
|
|
kurde racje to mata ! I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
Mileś, Ci z Sikorskiego tego też nie robią sami, tylko zawożą felgi do Wyszkowa lub Ostrowii, nie pamiętam dokładnie.
|
|
To w takim razie nie mam pojecia z czego wynika taka oplata za warunek, chyba tylko z pazernosci wladz uczelni. I mysle, ze jak najbardziej mozna by bylo sie o to z nimi wyklocac. Zglosic sprawe do jakiegos rzecznika praw konsumenta czy gdzies... Jak moga pobierac od Was oplaty za zajecia, ktorych Wam tak naprawde nie oferuja? Bo jesli dorzucaja Was do nastepnego rocznika i zajecia moga Wam sie pokrywac z innymi, to znaczy, ze biora kase, nie dajac mozliwosci korzystania z uslug, za ktore placicie.
|
|
opcja szukaj juz ten temat byl i nawet ktos podawal pieknie i szczegolowo cennik itd
|
|
Tylko i wyłącznie państwo Ruminscy . Mój 12-letni owczarek nikogo innego nie akceptuje.
|
|
Olina, oddaję honor... To fakt, Ramm jest w porządku (mój pies nie miał z nim do czynienia, tylko słyszałam z opowieści), ale co do reszty pracujących tam weterynarzy nie chciałabym się wypowiadać... Pamiętam tylko, był jeden weterynarz, nazywał się Michał i naprawdę znał się na rzeczy. Jeśli jego miałaś na myśli to zgodzę się z Tobą. Później byłam z moim psiakiem jeszcze w tej lecznicy chyba 3-4 razy, ale tylko zdzierali ze mnie pieniądze i tak naprawdę nie potrafili zająć się moim psem. Dopiero jak pojechałam do Sano, to przekonałam się, że tam babki są naprawdę rewelacyjnymi weterynarzami. Pozdrawiam!
|
|
na Polowej, tam gdzie solarium SudanSan
|
|
Cytat: Zalozmy ze jedziesz od BP, mijasz ulice poligonowa i skrecasz za blokiem w prawo. Liczac od poligonowej to bedzie druga w prawo. Juz dokladniej wytlumaczyc nie umiem
|
|
Godziny otwarcia: Poniedziałek piątek 16- 21 Sobota niedziela 10 –21 Ceny: 5 min 8 zł 10 min 15 zł 20 min 30 zł karnet godzinny 90 zł w tym 10 min gratis
|
|
A tak co nie którzy mądra liści na mnie jechali że nie umiem jeździć, bo jak jakiś mądrala jeździ tylko do stokrotki raz na tydzień to będzie jechał 5 na godzinę dojedzie, ale jak ktoś musi tamtędy jeździć 6 razy dziennie z różnych stron to naprawdę te rondo jest głupie na chol... e komuś te dwa wjazdy w Księcia ludzie naprawdę mają problem. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |