Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palikot się przeliczył. Jego partia to niewypał?! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palikot się przeliczył. Jego partia to niewypał?! |
Aviona powiedz temu komuś , może rękawiczki farbują. Niech po pracy umyje ręce dobrze wodą z mydłem.
|
|
gdzie dokladnie na poludniu ?
|
|
Często tak bywa jak się u ruskich kupi.
|
|
A Ja mam takie male pytanie. Gdzie to jest dokladnie b przejezdzalem tamtendy i nie widzialem nic takiego
|
|
To chyba ja, jak się zaczęło pier... to mi się korek spalił. Jak wkręciłem nowy to je(b) i na połowie osiedla zgasło. Mimo że byłem przekonany że to nie moja wina to poczułem się nieswojo...
|
|
Jadąc ulicą Poznańską od strony BP skręcasz w prawo za pierwszym blokiem mieszkalnym po prawej stronie. 10 zł = 7 minut, wczoraj byłem :)
|
|
To kara boska za samogwałt :))))))
|
|
Pojeździłem sobie trochę szosą. Żeby nie było, że się czepiam :), to rozumiem ta pochyłość drogi jest zamierzona. W razie ulew lepszy spływ wody czy jakoś tak? No ale ciągle obniżające się studzienki przy takich nowoczesnych technologiach ;/... A czytając dzisiejszy artykuł... ja nie pamiętam na tej ulicy żeby stały pompy do odsysania wody. Na zdrojowej owszem widziałem ale nie na szosie... No i będąc wrednym... to słabe te technologie i środki chemiczne które niby pozwalają pracować w niskich temperaturach a boją sie mżawki. A już na poważnie... to wiadomo, że październik, listopad bo to jakoś wtedy się zaczęło są miesiącami kapryśnymi. Trzeba być ostatnim idiotą żeby jakieś prace drogowe robić :D. Chyba, że cześć funduszy można sobie na lewo ukręcić a na nowe poczekać na wiosnę, wtedy to ma sens :).
|
|
Naprzeciwko bramy do SHIBAS-u
|
|
Mateo nie uważasz ze za drogo te 7 min =10 zł a np godzina około 60 zł lub wiecej troche za drogo rudy błazen z druhem
|
|
w Perspektywie ceny mieszkan kształtują sie około 3300 zł za m2, a w spółdzielni Jedność ok 3500 zł za m2. Chodzi o nowe mieszkania, na ktore były zapisy. Jarek
|
|
Konstrukcja moze i kolizyjna,ale przeciez mozna sobie poradzic prawda?ja nie mam problemu..
|
|
krisk chlopaku widac ze malo jezdzisz skoro nie widziales takiego ronda, ale masz racje ze w tym przypadku to jest troszke uciazliwe, takie rozwiazanie ronda jest dobre w przypadku kiedy krzyzuja sie dwie ulice o duzym natezeniu ruchu i tuz za skrzyzowaniem nie ma zadnych zjazdow i jest odpowiednio dlugi pas na wlaczenie sie do ruchu, wiekszosc skrzyzowan w skandynawii i nie tylko jest tak wlasnie rozwiazana pozdro!!
|
|
jakiego radaru? zaleje sobie bak do pelna i odjedzie I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
Agnieszko...ja nie moge stwierdzic...czy jestes blondynka, czy tez nie :)
|
|
juz jestesmy po operacji ..... i skarbek odpoczywa.. dzieki wszystkim za rady :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ba nawet lepiej - podskoczyła u mnie o 100 chyba (ale ręki nie utnę sobie)
|
|
witam jakie jest wasze zdanie wybrać polsat cyfrowy HD czy może N? dzięki
|
|
hej:) w ŁOMŻY jest przepiękne SPA,ul. Polowa ,,Studio Kamila";sama tam byłam i musze przyznać,że byłam bardzo ale to bardzo zadowolona;dostałam w prezencie karnet od mojego męża na rocznicę ślubu,i to był najpiękniejszy prezent jaki mogłam od niego dostac...zabiegi super,poprawiły nie tylko moje ciało ale i duszę...a miałam peeling solny z minełami z morza martwego,masaż ciala tym peelingiem, potem czekolada na ciało i włączona była w kapsule sauna na podczerwień,poza tym maska algowa na twarz i masaż twarzy-po prostu boskie zabiegiem - ...a to wszystko za sprawą miłej atmosfery,przesymaptycznych pań, i samego wystroju wnętrza,które idealnie odzwierciedla ostoje spokoju i całkowitego relaksu,odprężająca muzyka sparawia,że człowiek całkowicie zapomina o problemach i odpręża się..chciałbym jeszcze dodać,że to nie jest jedyne SPA jakie miałam okazje odwiedzić,byłam w wielu,ale to w ŁOMŻY przerosło moje wymagania...a co najważniejsze ceny sa bardzo korzystne,a sprzęt jest taki sam jak w każdym innym SPA...chciałabym jeszcze dodać,że od tamtej pory jestem stałą klientka tego SPA,i polecam je każdej kobiecie,która chce wygladać pieknie...naprawdę warto...nie pożałujecie Drogie Panie...pozdrawiam
|
|
Nie rozumiem zażaleń na rondo, jeżeli stokrotka sponsorowała częściowo rondo miała prawo zażyczyć sobie wyłączności na pas od ronda solidarnośći. Takie są fakty i tak zostało to rondo zaprojektowane. Jedziesz w Ks. Janusza od ronda dużego? proszę, ale wjeżdżasz na małe rondo. Jarek
|
|
dzięki za odpowiedzi :] pff Trolowi... rudy błazen z druhem
|
|
Kto jest Nr 1 w Łomży? Patrząc na tablice rejestracyjne to zastępca szeryfa!
|
|
u Matysiaków będzie najfajniej!
|
|
Janie Serce nie wiedziałem, jak tak to chwała egzaminatorowi za to ;) Ciekawe jak się zachował... Nie wiem co co ja bym zrobił na jego miejscu, nie miałem okazji sprawdzic :) Do gilette: Nie generalizujmy, ja tego w swoim poście nie robiłem tego, tylko przedstawiłem moje doświadczenia i obserwacje. Nie pisałem ogólnie, tylko o stosunku procentowym. Dla mnie samochód służy do bezpiecznego, szybkiego(ale bez przesady) i komfotowego przemieszczenia się z punktu A do punktu B. Jeszcze nigdy nie zdażyło mi się szpanować jak to powiedziałaś. A skoro mówisz, że dla mężczyzny liczy się tylko "zaszpanowanie" to nie wnikam jakich Ty mężczyzn znasz ;)
|
|
Podaj swoje GG znajdzie się wielu chętnych do "rozmów" nie opędzisz się od wielbicieli
|
|
a z nimi związane idealne prezenty...... prezent na święta powienien być szczegolny nie byle co ale i w rozsądnej cenie. wiec moze jakies propozycje co moge kupić mojemu lubemu.... kompletnie sie gubie w tej sprawie ;/
|
|
A może zorganizujemy sami taką wycinkę , w nocy?Napewno uratujemy choćby jedno życie.
|
|
Janku tą wypowiedzią niezwykle mi zaimponowałeś. Chcesz zostać moim ojcem?
|
|
Brawo Jasiu ale Im dałeś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |