wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński na pogrzebie: Mareka Rosiaka

Dużo piszecie ,ale zarazem nic konkretnego.Prawdopodobnie spółdzielnia Perspektywa buduje mieszkania po około 3000 za m2 , a bloki we wspólnocie po 3450 za m2 na 1 piętrze, nie wiem czy juz wszystkie sprzedane ale były napewno ,więc sobie myslę te wasze ceny 1800 za m2 to chyba jakies ruiny ,które po nowym roku warte bedą jeszcze mniej,Dlaczego? bo ma wejśc w życie ustawa o energooszczędnosci budynkówi ich klasyfikacji , więc te tanie będą jeszcze tansze a te w dobrej lokalizacjii z pustaka będą w cenie. A doliczcie jeszce remont i się okaże co lepiej kupic ?A płyta to płyta .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński na pogrzebie: Mareka Rosiaka

"Nie używam żadnych programów do ściągania muzyki..."
hmm... no to może użyj Googli??:P

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

W ubiegłym tygodniu w Farmerze kupiłem 10 jajek z serii 1335 (wycofane z obrotu to serie 1314 i 1330) z fermy ze wsi gdzie jest H5N1. Do dzisiaj zjadłem 9 jajców i jeszcze chodzę ...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

110% to na pewno nie straciły :), gdzies ok 50%, od kilku dni duże wolumeny czyli trwają zmiany wśód akcjonariuszy co zreszta widac po komunikatach, wykup akcji zrobił swoje chociaż kurs zachowuje sie tak jakby spółka straciła wiekszośc aktywów, poza tym słabe wyniki, duże koszty, rezygnacja z inwestycji w suwalskiej SSE, nie wiadomo co z biopaliwami, z dotacją z UE i ogólnie z dalszym kierunkiem rozwoju, niedługo WZA to sie może coś wyjaśni, bo teraz to chyba kurs jest poniżej wartości księgowej. Jeśli pepees wejdzie w bio.. to się odkujesz, aha i jeszcze ci podejrzani akcjonariusze

...rzeczywiście mało widziałem.... :) ...a jak myślicie, dlaczego przy instalacji nowego sprzętu nie potrzebowałem sterowników, system bez problemu się zainstalował i działa...?

z zachodnim inwestorem zgoda, z napompowanym balonem nie, znasz obecne i poprzednie wskaźniki pepees?, pepees nigdy nie był wyceniany za wysoko i na hossie tak bardzo nie skorzystał, co nie zmienia faktu że obecne wyniki ze skrobii sa kiepskie, co do niespełnionych obetnic to tak dużo ich nie było i bardziej mozna powiedzieć że to wszystko się przeciąga niż że nie zostały spełnione

Postaraj sie o dyskietkę startową win98 i z niej uruchom komp z obsługą CD rom . Potem uruchamiasz instalatora XP formatujesz partycję i wszystko będzie działało.

Tablice rejestracyjne!!!!!!!
Giną tablice rejestracyjne z pojazdów, ostatnio były takie dwie akcje jedna na osiedlu Południe, druga na Monte Cassino!!!!!!!!!!

owszem można było zrobić coś innego z tymi pieniędzmi ale pepees nie miał niestety jednomyślnych akcjonariuszy i do tej pory nie wiadomo co z inwestycjami, co do skupu akcji objął on wszystkich a nie nielicznych, cena nigdy nie podeszła pod 300, a obecna jest na poziomie wartości księgowej akcji, więc perspektywy są ale jak wyprzedadza się wszyscy którzy mają to zrobić

a zjesz 10-te czy wymiękasz?

Okres inkubacji to 17 dni.
Więc masz jeszcze trochę czasu :)))))))

no dobra... zechciało mi się włączyć ten program do ściagania piosenek...(GOogle oczywiście) Po 20 sekundach...

http://www.mp3p.pl/main/download/Kapela_/_Wina_Nalej/id/185815

Proszę, i nie mów że forumowicze tacy źli:))

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org