środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Roman Giertych fałszywie oskarżony przez Jana Kulczyka

Z pamiętnika informatyka
Wracam do domu, patrzę, a żona leży naga w łóżku z obcym facetem. A oczy u nich jakieś takie chytre. Rzucam się do komputera, faktycznie: zmienili hasło!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Roman Giertych fałszywie oskarżony przez Jana Kulczyka

Wsiada arab do taksówki. Taksówkarz pyta:
- Dokąd?
Na to arab:
- Proszę mnie wysadzić przed ambasadą amerykańską.

:D

Tiger

Dobre. :D

3majmy kciuki za nasz kochany zespol

Tak wogóle to ten linuks z konferencji mi się nie uruchamia. Podczas przełaczania się na tryb graficzny ekran robi się czarny tak jakby monitor mi nie obsługiwał jakiejś rozdzielczości. Mam starego Hyundaia 14 cali (640x480, 800x600, 1024x768) i dobrą kartę graficzną. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje. Podczas uruchamiania wybierałem różne tryby graficzne, ale zawsze było to samo.

MrS Za to twoje czwartkowe żarty były tak wypasione, że myślałem, że się posikam

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Znów ten sam temat? BaQoOo prosiłem Cię, żebyś przestał...

To jest walka o klienta :)))))
Najnizszy abonament ok. 5 zl to tyle samo co kiedys oplata za konserwacje anten zbiorczych. Bylem w Perspektywie swego czasu w tej sprawie. Perspektywa nie chce wracac do anten zbiorczych.
Pytalem tez o tych natretnych domokrazcow. Firmy placa kary za zasmiecanie klatek schodowych reklamami ale widac i tak im sie to oplaca.

Zawsze, z Tobą będe...

...... ja i tak ich wszystkich ''olał''......................

Tej pierwszej to już chyba nie ma.

Ja chcę Auchana! Ja chcę Auchana!... :-D

nazis

Miałbym 3-4 chętnych. Proponuję spotkanie osób chętnych.

nazis

moim ''skromnym zdaniem to 54 jest ok ale jeszce ''niezauwazalny ''czarny kot''jest w porzatku...

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

do MrS:

1. Miło wiedzieć, że są w Łomży ludzie ktorzy tak bardzo kibicują klubom z miasta, które Łomży szkodzi najbardziej jak może ( na szczęście dużo nie może). Pozdrawiam również sympatyków Jagi...
2. Przeciwnicy UE to nie są ludzie, którzy nie rozpoznają ras. Według Twoich kolego kategorii prawdopodobnie jestem rasistą - wyznaję pogląd, iż róznice między rasami istnieją. Na szczęście ci, którzy zaprzeczają temu co widzą (nie widząc różnic między rasami) też nie mają wiele do powiedzenia. Życie toczy się dalej...
3. Też lubię Unixa i prawdopodobnie także i Linuxa i lada dzień się na niego na dobre przesiadam. Precz z Microsoftem ! Ave Open Source !

18 maj 2004 mija 60 rocznica bitwy o MONTE CASSINO. Żołnierzom należy się pamięć!

Właściciel jest ze śledzikowa więc nie oczekujmy niczego poza nastawieniem tego "biznesmena" na pieniadze , a nie na inwestycję!
A swoją drogą dlaczego kino sprzedano? No cóż, widocznie kolejne "władze" w Łomży nie czują potrzeby uczestnictwa w kulturze... ciekawe jaki uprawiają rozrywki w wolnych chwilach...?

Zbych

ew ."Modrzew" ;)

bagrmosen

nie wiem czy ty jestes zdrowyy!!!!!!!takie zeczy na forum poszukaj mnie pomoge cii!!!!!!

MACIUS

najgorszy - E.B.

Ćwiczylem i ćwiczę. Po co pokazy? Nie lepiej zorganizować porządną sekcję Kung-Fu (moje ulubione:P)?? Zapraszam we wtorki i czwartki do S.P. 4 na treningi sekcji Karate-Fudokan.

Zbych

Podskoczyło !!! :)))
Wcześniej było na drugim.
To nie jest żadna lewa strona, a strona rządu, którą ktoś pozycjonował pod słowo kretyn. BRAWO za zajeb[****] żart :)
W światowych wyszukiwarkach jest to samo

Zawsze, z Tobą będe...

Koncze wlasnie gimnazjum, jestem wysoki i niezle gram w kosza i siatke. Chcialbym dalej trenowac. Doradzcie jakas szkole srednia, zebym sie nie zmarnowal ;)))

Brrrrrr az sie boje po lekturze forum isc do mechaniaka. poza tym rozne rzeczy slyszalem..... Warto chociaz? sa tam dobre sekcje i trenerzy?

W związku z zamiarem realizacji kolejnych projektów edukacyjnych mam nadzieję ta droga poczynić rozeznanie, czy mozna w Łomży liczyć na znalezienie osób posiadających nieco doświadczenia oraz chęci do opracowania edukacyjnych pakietów multimedialnych i witryn internetowych.

Liczę na zainicjowanie aktywnego zespołu projektantów nie tylko na teraz. Obecnie zanosi się na ciekawą pracę - od połowy wakacji do stycznia, ale dobre wyniki to szansa na stałe zajęcie.

Chetni do współpracy mogą zgłaszać wstępny akces pod adres promotor@hi.pl

Szczegółowe informacje i odpowiedzi na pytania prześlę bezposrednio zainteresowanym.

Uwaga do admina - to nie jest reklama tylko sondaż.
Pozdrawiam

Ja koduję tylko trochę w xhtmlu i cssie wiec sie raczej nie przydam (projektowanie to glownie design).

Wyrazam chęć i zainteresowanie. Pozdrawiam

nazis

Witam

Rozpoczynam czynny udzial w tworzeniu takiego systemu e-learnigowego . Programuje poczatkujaca(;)) w jsp, j2ee, ejb, html .

Chcialbym sie dowiedziec jakie sa profity z uczestnictwa w takim projekcie i jaki jest wymagany poziom umiejetnosci.

Jeśli chodzi o kosza to tylko do Mechaniaka...

-------------------------------------------------------------------
Jak zwykle pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org