wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nerwowa posłanka

ja też mam Polsat i jestem zadowolony. jeszcze teraz dodali kanały BBC to w ogóle super jak dla mnie :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nerwowa posłanka

no to ładnie ;-)) trzeba go wnamierzyć i wpuścić manto :-DD szczyt szczytów :-D zaczynać od zera... ehh Ekipe z GPSoowego Jeepa do dzieła ;-)) pokażmy,na co nas stać ;-DD

Widać kto się na czym zna. Pecunia non olet.

Dran z poprawianiem przedmiotu na Poznańskiej to jest tak.
Jak uwalisz coś w pierwszy semestrze to poprawiasz z pierwszym rokiem na swoim trzecim semestrze i nikogo nie obchodzi, że akurat w tym czasie wypadają ci inne zajęcia. Masz warunek masz poprawić a jak sobie zrobisz tyły z innego przedmiotu to twoja sprawa w dziekanacie mają to gdzieś władze uczelni z tego wynika też mają to gdzieś.

To jako przestroga dla tych co nie mają warunku a mogą go mieć, uczcie się bo to już dwa dobre powody.

kiernek, tam pisze poprawka. Jak w terminie nie zdasz egzaminu to masz dwa terminy poprawki. Potem jest warunek. I temat tamtego artykułu może dotyczyć tylko poprawek a nie opłat za warunek.

I tym optymistycznym akcentem życzę sukcesów studentom PWSIiP i więcej solidarności bo tylko tak coś wywalczycie dla siebie.

a szmaty w lumpex-ach!!!!!!!!!
_________________--

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org