poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lista Nr 5 czyli V czyli Zwycięstwo

E qr... co za jaja? Mialem ponad 1000 postow a teraz mam 308 ?

:P
Jakas Redukcja?

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lista Nr 5 czyli V czyli Zwycięstwo

jestes chory? mam w dupie co o mnie myslisz...chyba ja wiem o sobie wiecej...niz ty!

no widze, ze wszyscy sie gowno znaja...tylko ty jestes tutaj madry...specjalista sie znalazl...

a za 10 jest od 20 zl...a nie 50...no wybacz...zwracam honor...w tym to akurat jestes specjalista... ja akurat nigdy mandatu nie mialem, ale nie mowie, ze miec nie bede

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Kto ma ip do serwera Radiaus FFA czy jakoś tak ??

Nasza nie przejmój się kmiotkiem Ja Jak Ja. To 100% szowinistyczne bydle które już raz na tym forum obrażało płeć piękną a nawet posunął się do pobicia chłopaka tej dziewczyny. To zakompeksiony grubas zastawiający się kolegami - ale dużo z nich wyjechało za grannicę i siedzi śmierdziel w domu z mięką rurą a raczej rureczką.

Witam. Osobiście polecam p. Izę Grudzińską. Od niedawna ma praktykę w Łomży. Przyjmuje na ul. Hipokratesa 7 tel. 086 218 05 66. Z tego co wiem ma już chyba usg w gabinecie. Wyleczyła moją suczkę.

nie uważam sie za alfe i omege ale na ten temat mam cos do powiedzenia

no oczywiscie...od tego jest forum...nie tylko to, ale ogolnie fora maja to do tego, ze osoby uczestniczace w nim...poprostu sie kłócą

no to juz mamy dwie odrebne sprawy: wypadki z udzialem zwierzat lesnych i sposob myslenia naszych politykow

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Cytat:

Martwi mnie tylko to, że toru pewnie nie zmienią, bo hala jest mała ;)

I tutaj mam dla ciebie niespodzianke - rozmawialem z wlascicielem i mowil ze co jakis czas beda zmieniac tor, oczywiscie na tyle na ile pozwoli kubatura pomieszczenia, a jak wszyscy widzieli za duza ona nie jest

u mnie dziala

FM-Info zasięgnij spis treśći temat juz jest załozony taki ;)

O wszystkim piszę w poprzednich postach: o medalach, startach kolejnych planach rozwojowych nie przystających do możliwości. Piszę także o systemie, który jakiś jednak istniał. Piszę także o niezrealizowaniu założeń planów. Ówczesny system głównie w zakresie sportu realizowanego w klubach sportowych był w moim odczuciu efektywniejszy od obecnego. Prawdą też jest, że mimo niezrealizowania założeń planów rozwoju kultury fizycznej dokonał się też postęp w tej dziedzinie. Były i znaczne plusy w zakresie działalności wychowaczej i zdrowotnej, które pozostają w miłych wspomnieniach uczestników do dziś. Nie ma tu sprzeczności. Z rozbudowanych planów, mimo każdej kolejnej korekty nie udało się ich w znacznym stopniu zrealizować. Plany te nagłaśniano bardzo w mediach i na różnych spotkaniach. W tym jest właśnie tkwi propaganda sukcesu. Likwidacja funduszu kultury fizycznej i obcięcie przelewów pieniędzy dla szkoleniowców i pracownika biurowego spowodowala upadek omawianego klubu. Po reaktywowaniu ŁTW w klubie tym nie nawiązano tak mocno jak w poprzednich okreasach jego istnienia do działalnosci społecznikowskiej, nie prowadzono też działalności gospodarczej, to wszystko złożyło się na efekt końcowy. Klub nie wypracowywał własnych dochodów Trenerzy po wielomiesięcznej przerwie musieli poszukać innej pracy by utrzymać swoje rodziny. Wystarczy wczytać sie w poprzednie posty. Dlaczego dziś mamy mankamenty i także jakieś plusy? To temat na dłuzszą analizę, ba jakiś raport z tej analizy i program rozwoju kultury fizycznej powiązany z programem rozwoju bazy sportowej. Problem chyba w tym w ułamku procenta przenaczanym z budżetu miasta na kf, brak zewnętrznych finasowań, nie wiadomo mi o jakimś programie w tym zakresie po za kilkoma zdaniami w materiale dotyczącym kierunków rozwoju Łomży do 20?? roku. W innych miastach przeznacza się z budżetu 1,5 - 2- 3% i więcej. Także chyba nie ma wśród rajców i władz, osób które by te zagadnienia mocniej eksponowały lub jest ich za mało i są niesłyszalne. To my jednak ich wybraliśmy. I wynika z tego, że też za to jesteśmy odpowiedzialni.

Chwała działaczom, pasjonatom, którzy z uporem zajmują się sportem i powodują miłe emocje u kibiców oraz pożytecznie zajmują dzieci i mlodzież. Czynią to wbrew przeciwnościom finansowym. Podziwiam tych ludzi i mam do nich ogromny sacunek.
Może wymienimy ich z nazwisk: np. Mirek Skawski, Stasio Niedbała, Wacek Tarnacki, Janek Kotowski, Darek Węgrowski, Andrzej Lutrzykowski, emerytowani nauczyciele wf pracujący przy czwartkach i inych imprezach. Nauczyciele pracujący po kilka godzin społecznie w tygodniu w różnych sekcjach szkolnych. Wymieniłem napewno nie wszystkich pasjonatów w tym szybkim pisaniu. Mam nadzieję, że uzupełnicie listę i docenicie ich. Wymieńmmy ich.

winco

nie nalezy przesadzac z ozdobami:)

Może zajęć z Surowikiem nie miała. On raczej większość potrafi na warunek wysłać. O branie w łapę go nie podejrzewam.

W podobnej sytuacji jak technologia żywienia są pielęgniarki.
Stawka 12zł za godzinę lekcyjną.
Tyle to ja nawet w pracy nie dostaję.

Stawka 250 zł za warunek obowiązywała do czerwca ... później coś się zmieniło na nie korzyść studentów.
Wiadomo jedni mają źle żeby inni mogli mieć lepiej.
Może to sposób szkoły na stworzenie elitarnej placówki?
Tylko dla tych bogatszych studentów.
Bo wiadomo, że nie koniecznie Ci zdolniejsi muszą się uczyć.

Ciało pedagogiczne nadal nic sobie nie robi z tak wysokiego warunku jak na Łomże. Tłumacząc, że gdzie indziej jest drożej.

Mam nadzieje, że wszyscy studenci którzy zdecydują się na podpisane krzywdzącej umowy, zdadzą warunek... perspektywa płacenia za kolejny warunek może być bolesna.

Całej reszcie radzę głęboko się zastanowić czy na pewno warto wybierać się do tej szkoły, jeśli stawki są jak na nie Łomże.

no ni ***** nie moge;/ nie mam takich opcji to jakis po... bios..wkurzylem sie,system ledwo mi dziala a nie moge zmienic;/////

W Jedwabnem tel. 0694 146 124, 0692 642 148 brałem i byłem zadowolony.

Niemiłe i niekulturalne są jego wypowiedzi czasami.

Tutaj jak zwykle wątki schodzą na inne tematy, teraz o turystyce będziemy pisać?:)
Kulig, pisałeś że w Polsce nie ma zagranicznych inwestorów w budowlance to ci napisałem że jest wręcz odwrotnie, teraz piszesz że w Łomży i okolicach ich nie ma, no stary nie ma bo wszędzie ich nie może być, za mało by tu zarobili. Brak zagospodarowania przestrzennego jest w całej Polsce, co też wpływa na wysokie ceny. W perspektywie te bloki właśnie budowane za metr chyba 3200, te ceny są z czasów kiedy np. pustak był po blisko 20 złoty, a teraz jest już poniżej 10. Więc można się spodziewać że jak będą teraz budowane bloki to już znacznie taniej, ale nie aż tak bardzo bo jednak koszty pracy rosną...
Jeśli chodzi o prognozy analityków to w czasie tej gorączki większość mówiła że jest trochę za szybki ten wzrost i przyjdzie spadek, szczególnie w materiałach budowlanych gdzie były robione po prostu zapasy. I tak też się stało, żadne zaskoczenia dla ludzi którzy potrafią słuchać i wyciągać wnioski. Nieruchomości w Hiszpanii szły non stop przez 20 lat po wstąpieniu do UE, więc to jest dopiero początek u nas...

nie tłumacz się głupio:)

Wesołych Wesołych Świąt :)

jest taki temat :/

Polecam "Dwór Czarneckiego" niedaleko Śledziowa,naprawdę idealne miejsce na wesele :)

Nie trać czasu na syf, wojo nie przyda się Tobie kompletnie do niczego, osobiście odrabiałem w SG i nie narzekałem. Przy dzisiejszych brakach kadrowych w Policji raczej nie powinno być problemu.

global warming !

"Jeśli nie podoba się to forum, nie wchodź na tą stronę. Proste! Masz inne pomysły na fora, załóż swoje...a nie pouczasz innych. "
tak się składa że mam.

"To tak jakby ktoś prowadził sklep, a przychodzi klient i dyktuje, co gdzie ma być poustawiane i za jaka cenę sprzedawane. Głupota, nie podoba się kupuj w innym i tyle!"
ta sytuacja z klientem lepiej by obrazowała taką sytuację: przychodzi klient do sklepu i widzi proszek do prania w zamrażalkach, a lizaki dla dzieci między butelkami wódki. To według Ciebie klient już nie może zwrócić na to uwagi?

Tak się składa genia, że mam właśnie w Warszawie kolegów co pracują na ochronie. Stawki zaczynają sie od 300 zł za noc. I nie chodzi mi tutaj o dziadków z licencją, bo tacy zarabiają najniższą średnią krajową. Jak pisał przedstawiciel Yamy - tacy by się tam nie sprawdzili. Gość wie chyba o czym pisze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org