wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
10 przykazań wyborczyc

A ja jaja i kurczaki wcinam, może się nie boję w przeciwieństwie do "naszej" bo nie zjadam tych produktów surowych...:))) wielka ynteligntka... teraz to się wykazałaś tylko zacofaniem...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 10 przykazań wyborczyc

jsb, ty lepiej określ jakiej jesteś płci, bo raz piszesz o sobie w formie męskiej, raz w żeńskiej:)
martusie, idź barbie się pobaw:)))
mandrzejczuk, w związku z tym że jesteś dla mnie nikim to możesz mnie pocałować w dupę:)))

Rumińscy --nasza kotka Milka po wycieciu guzkow i kastracji -2 lata temu jest zdrową 4-letnią kocicą , kastrowaliśmy tamże i jej synka Maksia .Wszystkie 3 operacje odbyły sie bez komplikacji . Twoją kotke czekają dwa zabiegi ...wycięcie guzków a następnie kastracja . Musisz jednak ustalić dzień zabiegu .Życzę powodzenia

ja mam suczke a nie kotke. ale interesuje mnie czy powinnam zrobic badania krwi usg jamy brzusznej czy cos jescze i czy w lomzy to robia? rtg klatki piersiowej juz za nami? boje sie starsznie w koncu ma juz swoje lata...

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Ogólnie jest oki. Mogliby tylko o czystośc zadbać. Kaski ujebane od środka, że wychodzisz jak murzyn :/ Poza tym rozglądaj sie dookoła, bo czego nie dotkniesz będziesz czarny.

I w tym wszystkim radary są najlepsze kara za przewinienie to rzecz oczywista, ale najlepiej maszynkę postawić i co dalej... (siedzieć i pierdzić w stołek). Łomżyńskie służby miejskie tylko to potrafią, a jeśli macie problem by do nich się zwrócić, to bardzo proszę. Spróbujcie się skontaktować, czy ktoś wogóle zareaguje (tel. 215 67 56), Ciekawe, co by było, jeśli każdy podatnik, którego oni wykorzystują by ich olał tak jak oni to robią. Może nie maja dodatkowych funduszy by otworzyć biuro i zatrudnić sekretarkę, ale jeśli mają pracować w ten sposób to ich praca jest dla mnie bezsensem. Może czas na redukcję etatów i powyrywać chwasty....

Skonstruowany w 1976 r. program rozwoju kultury fizycznej był bardzo ambitny, jednak niemożliwy do zrealizowania. W fazie projektu, z góry był skazany na niepowodzenie. Bardzo duża ilość dyscyplin sportowych i sekcji, które miały ten program urzeczywistniać powodowała rozdrobnienie środków finansowych, materialnych i trenerskich oraz ich nieefektywne użycie. Ponadto środków tych było cały czas za mało, a sytuacja ciągle postępującego kryzysu ekonomicznego nie sprzyjała tak rozbudowanemu planowi. Znaczna część programu nie została zrealizowana, bowiem dominował w nim cel propagandowy. Jednak w drugiej połowie lat siedemdziesiątych i w latach osiemdziesiątych dokonano w województwie łomżyńskim duży postęp w rozwoju sportu wyczynowego i jego upowszechnienia. Dotyczyło to jednak głównie miasta Łomży i dyscyplin, które zostały uznane za pierwszoplanowe. Dyscypliny te rozwinęły się bardzo znacząco, ale również w nich nie udało się osiągnąć zakładanego zatrudnienia kadry trenerskiej, zbudowania planowanego systemu naboru i szkolenia dzieci i młodzieży oraz bazy sportowej. Dzieci i młodzież, które znalazły się w tych klubach i sekcjach miały możliwość podniesienia swojego poziomu rozwoju zdrowotnego, spędzania czasu w sposób pożądany wychowawczo. Kolejne korekty programu wymuszone sytuacją finansową w mniejszym stopniu dotyczyły Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego. Jednak nieudostępnienie środków na płace w 1991 i 1992 r. okazało się tragiczne w skutkach, towarzystwo zawiesiło działalność, a w dalszej konsekwencji przestało istnieć. Upadł najstarszy w północno - wschodniej Polsce klub sportowy, bardzo zasłużony dla kraju. W innych klubach sportowych i placówkach kultury dokonano tylko racjonalizacji zatrudnienia i istnieją one do dnia dzisiejszego. Przyczyn powstałej sytuacji oprócz niezrozumienia osób rozdzielających środki finansowe należy dopatrywać się i w tym, że prowadzona była tylko działalność w zakresie sportu wyczynowego przez etatowych pracowników. Nie prowadzono działalności towarzyskiej, rekreacyjnej, turystycznej szczególnie dla dorosłych. Zabrakło ludzi, którzy kontynuowaliby tą działalność społecznie. Jest jednak nadzieja, że powtarzające się głosy o reaktywowaniu Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego spowodują wznowienie jego działalności, a Łomża wykorzysta swoje walory wynikające z pięknego położenia nad Narwią.

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

kup flaszke i ogorka

rudy błazen z druhem

wiecie po czym poznac dziewczyne z lomzy w warszawie ?? po zlotej(!) torebce i bialych kozakach

to nie moje zdanie tylko gdzies tak slyszalem... ale jak patrze na ta reklame fatty to ....to cos w tym jest :D buahaa

a zapomnialbym .....jeszcze koniecznie jakis blyszczacy pasek do spodni :D
w takie to juz najlepiej zaopatrywac sie na hali ;D

no wlansie slyszlaam ze doktor leonczak dobry w tym jest zna sie na rzeczy .... ale sprzet w Lomzy to nie to samo co w bialym ;/

Hahahaha jak to gdzie tam gdzie było jest zawsze i wszędzie

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

Dziekuje panie "stefanek1" za informację.

Nie musze dawać sobie rady za granicą, tu doskonale mi się powodzi. Jadę odwiedzić znajomych a innych znajomych (tym razem z forum) prosze o podpowiedzi. To dla mnie naturalne, a dla ciebie ?

caly konsulat to jedna wielka bujda.... losowanie! ja akurat mialam szczescie :D i dostalam na 10 lat

W końcu jest potomkinią "roztrząsaczy gnoju" z prowincji, to czego od niej wymagasz? :) Pusta rura i nic więcej....

rudy błazen z druhem

i po kłopocie!
Polecam wszystkim gabinet Pani Chojnowskiej Ks. Anny 5.32
Miła atmosfera, bezbolesny zabieg, wysokiej jakości sprzęt

bo zapewne jej nie wpuszczono ze wzgledu na wiek. Nie bede komentowal wiecej smiesznych wywodow gwiazd łomżyńskich piszacych wyzej, tym razem sie powstrzymam bo wole, jak niektorzy juz sie przekonali, dyskutowac w 4 oczy, wtedy duza czesc ma sporo mniej do powiedzenia a niektorzy nawet w ogole!!

lux ... ile ludzi tyle opini... dla jendych klinika super dla innych zrobili cos z ich psem ...... zalamka:( i co ja mam robic;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org