wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Komorowski...

po co to zakładać takie przechodzone i nudne tematy, bądźcie choć trochę oryginalni...
bazyl, szczerze to wydałem troche w media markt i wróciłem, no i zakupy zrobiłem w realu, w Łomży taniej... :)))a jak!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Komorowski...

loosac i zły_człowiek. Jak długo macie prawo jazdy macie jakieś punkty karne płaciliście jakiś mandat.

Ja Polecam Panią dr Leończak na Hipokratesa przy wyjeżdzie na Zambrów, można leczyć się na NFZ, jest solidnym i dobrym stomatologiem!!!

Martusie, a która to taka ta dentystka?

Tak jakoś się złożyło że mam z niefajnego powodu obowiązaek chodzenia do szpitala codziennie. To że stan chorego może być ciężki , to że zmęczeni, to że nie płacą itd. to już wszystko słyszałem. Trudno mi jednak zrozumieć to że od personelu w szpitalu ciężko się dwoiedzieć o najmniejszej pierdułce o chorym bo każdy się boi odezwać. Szczególnie zastraszane chyba są pielegniarki i reszta białego personelu przez lekarzy i osoby odpowiedzialne za oddział - bo nie podejrzewam o brak wiedzy białego personelu.

Zdumiewający jest też swoisty brak kultury. np. siedzę sobie na odwiedzinach, wchodzi pielęgniarka - mówię więc dzień dobry a ona na coś popatrzyła wielkimi oczami i odeszła bez słowa ( niech mi nikt nie mówi przy tym że to objaw braku pieniędzy itd) To samo zaobserwowałem u lekarzy. Chodza wszyscy jak duchy - dzisiaj nastapił jakis cód bo od 11 dni nareszcie ktoś w białym kitlu wreszcie się odezwał i przyszedł do nas oznajmiając nam sprawę o której juz wiemy od tygodnia bo wyciągnęliśmy to od szef oddziału.
Hm w szpitalu leży masa nieprzytomnych ludzi i na lekach uspakajających i tak sobie myślę że wszystko to tak wygląda że jedna kroplówka z uspakająco-przeciwbólowym, zmulającym lekiem wędruje do żył pacjenta a druga ordynowana jest personelowi. Czy ktoś ma pomysł jak wybudzić wszystkich ze śpiączki

Żal mi tych którym przyszło pracować nie tam gdzie powinni ( oni mają przynajmniej wybór) ale bardziej mi żal tych którzy nie mają wyboru i leżą w szpitalu

http://www.autocentrum.pl/go/338__strona__2__0__5__945619363__18__1021__2__2__1.html
Przeczytaj tez to nim sie wypowiesz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org