Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wg tz ostatnie 4 lata to okres partyjniactwa w Łomży w wydaniu watażków PiS i PO |
A ja ci moge polecić dr Wróblewską na wyszyńskiego ząb miałam do usunięcia a ona mi go wyleczyła jestem zadowolona i polecam wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wg tz ostatnie 4 lata to okres partyjniactwa w Łomży w wydaniu watażków PiS i PO |
Ja miałem kiedyś Amstaffa pies jak pies tyle że niszczył mi meble , na podwórku gryzł wszystko co sie dało w tym mój kask na motor. Dużo czytałem o tej rasie nim się na nią zdecydowałem i opinia o tych psach że to mordercy jest baardzo naciągnięta więcej było przecież przypadków że zwykły kundel kogoś pogryzł lub zagryzł. Opinia taka na temat tej rasy jest taka ponieważ Amstaff jest o wiele silniejszy od innych psów ale czy bardziej niebezpieczny? Niesądze
|
|
Re: Wg tz ostatnie 4 lata to okres partyjniactwa w Łomży w wydaniu watażków PiS i PO |
i tu loosac masz rację !! :D. A co do losu... to my podejmujemy ryzyko i bierzemy konsekwencję za nasze postępowanie np. cisnąc gaz... no i jak nie łoś to... pavulon :) i tym optymistycznym akcentem...
|
|
Amstaf, bullterrier, pit bulterier, stafik to fajne psy- bardzo pojętne i bardzo oddane. Dla swojego pana zrobia wszystko. Problem polega na tym , ze pan musi miec więdzę. Po pierwsze - gdzie nabyć - z jakiej linii hodowlanej Po drugie jak prowadzić, ułozyc psa, a w szczególności takiego Dobrze , ze chcesz psa z rodowodem , bo to przynajmniej minimum , aby pies był zrównoważony i po psychicznie zrównowazonych przodkach. W Łomży kiedys była fajna suka (Rita) i facet miał jeszcze fajnego samca(Bufflo), to były amstafy godne polecenia. Niewiem czy jeszcze są i czy po nich jeszcze coś biega.Facet miał "klub nocny " i mieszkał gdzies tam w okolicy "strzelnicy" na parterze. Najlepszym rozwiazaniem jest obecnośc na forach poswięconych rasie oraz obecność na wystawach. Zdobędziesz wiedze o rasie, pielegnacji i zrozumiesz gdzie masz i za ile kupić.:)))) Decydujące jest to, abyś miał warunki, chciał wystawiać -wtedy dogadasz się z wieloma hodowcami. Moze i na warunek hodowlany dostaniesz? Pamietaj , ze psa sobie sprawisz na kilkanście lat, więc warto się zastanowić i nie iśc na łatwiznę , ze od Tolka - Bolka z sąsiedniego bloku , za małe pieniądze i po rodowodowych rodzicach. Wiele osób popełniło ten błąd , bo to , ze rodzice mają rodowód , to jedna sprawa, a to aby zostały dopuszczone przez związek do hodowli to druga sprawa. Musza przejść weryfikację na wystawie. :))))) Psy niezrównoważone psychicznie mają problem z przejsciem tej weryfikacji, w efekcie sa rozmnazane " na dziko" - aby kaska się zwróciła. Dalej juz nie musze pisac jakie sa konsekwencje tego.:)))))) Wrzuć w: google.pl frazę forum.amstaff i będziesz miał kilka linków. Jest kilka for ras pokrewnych jak : forum.bullterrier.pl , dogomania.pl -mozna tam tez ciekawe rzeczy wyczytać winco
|
|
w yamie właśnie ceny powodują to, że nie przychodzi tam byle kto... może nie do końca ale byle drech z alibi tam nie wejdzie :) markac, myślę, że TiM może się wziąc bo tu patrzę jak Ciebie nie ma to wszystko podupada ;p
|
|
owszem ja tez byłam, co charakterystyczne to bardzo smutne dęte miny niektórych ,zaznaczam niektórych Panów z obsługi co zaraz negatywnie nastwiło mnie do całego sklepu. Niektórzy z nich powiadam niektórzy w momencie dania im mozłiwości obcowania z wytworami nowoczesnej techniki medialnej dostali kociokwiku w głowie i zachowuja sie jak guru odprawiający czary nad tymi cudami , w wielkiej tajemnicy z minami takimi , że źle mi się robiło. Mało który z nich jest usmiechnięty i sympatyczny i naprawde widać ,że chce słuzyć pomocą. Dodatkowo bardzo gorąco w tym sklepie, że człek dosłownie spływa potem . Chyba to umyślnie aby klienta wygonic szybko ,ze sklepu. Albo zimno jest personelowi , ale w końcu dla kogo ten sklep?
|
|
Ja nie polecam gabinetu na Szosie Zambrowskiej, Pani doktor Faszczy. Po roku wszystkie plomby mi wypadły i musiałam robić jeszcze raz, tym razem w innym miejscu.
|
|
Wystarczy Ptysiom zaaplikowac odpowiednia szczepionke i nie beda rozsiewali tej swojej choroby.
|
|
"Autor: zenia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-12-07 10:12 Ja od VIP-a zdecydowanie wolę 7kier, ew. Rzymiankę. Jedyne co to ma z VIP-a to tylko nazwa bo reszta to sif." buehehehe... chyba w żadnym z tych lokali nigdy nie byłaś, skoro piszesz takie rzeczy...
|
|
W galerii Stokrotka tam gdzie jest Play maja tez Nke.
|
|
Nazwa firmy: YAM CAFE Adres: Łomża ul. Aleja Legionów 56 18-400 Łomża pow. Łomża miasto woj. podlaskie Telefon: 086 218 59 33
|
|
Te ceny są już chyba dawno nieaktualne. Cena za metr kw. np. w Warszawie zaczyna sie od 9 tys... Jak się przedstawiają ceny za mieszkanie w Łomży na dzień dzisiejszy? Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
Na 100% zgadzam się z Naszą jeśli chodzi o szkolenie w ośrodkach szkolenia kierowców i mam podobną opinię o instruktorach nauki jazdy.Wielu z nich widzę rozwalonych na siedzeniach z łokciem za oknem,drugą ręką na kolanie kursantki,zęby wyszczerzone w głupawym uśmiechu i palących nonszalancko papierosy.Młodzi gówniarze nie mający pojęcia o odpowiedzialności swojej pracy i niezbędnego ku temu doświadczenia a prawo jazdy ich samych jest bardzo świeżutkiej daty.Jeżdżę 20 lat z okładem i różne cyrki widziałem,ale takiego wysypu dzieciaków w roli instruktorów to jeszcze nie przeżyłem.Co do egzaminatorów,to o ich złośliwości krąży wiele sprawdzonych faktów a o uczciwości nie będę się wypowiadał.Ostatnie doniesienia z WORD w B-stoku dają wiele do myślenia.
|
|
najbezpieczniej i najtaniej np. w mbanku - kazdy przelew 50 groszy nie wazne za co.....
|
|
Zastanów sie przez chwilę - co lubi. Jeśli pasjonuje się muzyką - wyszukaj mu nagrania ulubionego zespołu na płytce - lub mp3 - np do radia samochodowego. Jeśli maniak :) samochodowy - to popatrz na drobiazgi do uatka - a może kubek do kawy - z Twoim zdjęciem:) , lub kalendarz na Nowy Rok - - także z Twoimi foto :) - pomysłó jest wiele- ale trzeba kogoś znać. Powodzenia i zadowolenia z .. obdarowywania. Wesołych Świąt.
|
|
Z ostatnich doniesień z obozu ŁKS wynika, że to nie przelewki - zaginął prezes. Proponuję wszcząć poszukiwania na szeroką skalę. Może znajdziemy go na Karaibach lub Seszelach. Ratujmy nasz klub.
|
|
W tej cenie możesz znaleźć w sklepach internetowych lub na Allegro karty z chipem Nvidii 7600GS lub 7300GT. Musisz patrzeć aby taktowanie procesora graficznego i pamięci było nie mniejsze niż 400/800 dla7600gs. Jeśli chodzi o 7300GT to niezły jest PALIT SONIC z pamięciami DD3 (400/1000MHZ), który dodatkowo daje się też nieźle podkręcić. Generalnie obie te karty pozwlają od "biedy" pograć nawet w najnowsze gry, ale pod warunkiem, że pozostałe komponenty kompa są dosyć silne (Ram min. 1GB, CPU min. 2GHZ). Musisz przy tym pamiętać, że obie karty wymagają dodatkowego zasilania z zasilacza komputera. Zwykły Codegen 300W może nie wystarczyć do stabilnej wielogodzinnej pracy. Może być konieczny zakup dobrego zasilacza najlepiej min. 400W.
|
|
jestem za xD
|
|
tz. 5 złotych płace np ja... albo inna osoba za bilet ulgowy + wypożyczenie łyżew czyli 2zł(bilet) 3zł(łyżwy)=5zł. bilet normalny 3zł łyżwy 3 zł =6 zł. ;PP .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |