wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wetował nie tylko ustawy ale i... blokował zagraniczne odznaczenia

co nie masz juz co robić tylko na innych zwalać frajeze niedomyty gnoju jeszcze raz zobacze to inaczej bendziemy rozmawiać nie bendzie to taka mila rozmowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co poprostu nie chciales sie przyznać ze twój telefon jest rozwalony czekaj jeszcze raz to pujdziesz do ....................nia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wetował nie tylko ustawy ale i... blokował zagraniczne odznaczenia

co nie masz juz co robić tylko na innych zwalać frajeze niedomyty gnoju jeszcze raz zobacze to inaczej bendziemy rozmawiać nie bendzie to taka mila rozmowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co poprostu nie chciales sie przyznać ze twój telefon jest rozwalony czekaj jeszcze raz to pujdziesz do ....................nia

.

ja ci moge otworzyc stary złodziej

Już jest po wszystkim.Post zamknięty.Dzkięki za pomoc radimp

" rostwarcia "

nie to,żebym się czepiał,ale...

napewne lepsze było w plasticowych i papierowych.. albo drewnianych ;)

rudy błazen z druhem

Zadzwon do Czerwonego Boru tam jest 1500 takich fachowcow i nie bedziesz miał problemow !

Aha, właśnie je sączę :) Zdrówko!
Miałem wypić przy super kinie, ale co tam :-)

rudy błazen z druhem

takie żeczy to niestety tylko lekarz

do 18:00 jest redakcja czynna.

lol

To otwarcie w końcu w sobotę czy w niedzielę??? Czy ktoś zna już oficjalny cennik???

gdzie moderator że toleruje takiego idiote

chodzi o P@wcio

Specjal czarny, niestety w lomzy trudno dostepny ;/

Dlatego lepiej, aby dla bezpieczeństwa naszych dziatek ten tajemniczy jegomość pozostał w ukryciu - jak do tej pory...:D

heheh " aby wygrać trzeba grać"

ja tez tam studiuje i jestem na V semstrze wiec chyba to cos znaczy

No widzę że nOOnE się odezwał :)) (rozumiem, że młody elektronik......, bo właściciel nie wyglądał na osobę korzystającą z internetu) jeśli chodzi o spotkanie to nie ma problemu, ja na pewno nie mam zamiaru omijać ul. Broniewskiego, ale z usług serwisu na pewno nie skorzystam. Chyba podobnie myśli większość osób, które wypowiedziały się na forum, każda osoba która nie skorzysta z waszych usług uniknie problemów. Można było tą sprawę załatwić inaczej ale to nie ja wybrałem taki sposób załatwienia sprawy,ja chciałem polubownie. Chciałbym po raz kolejny przypomnieć że mam na papierze że telefon został przy naprawianu zepsuty!! więc nie wiem do jakiego rozwalenia miałbym sie przyznać, był popsuty, ale nie była w nim popsuta płyta główna!! A nOOnE na pewno jest zadowolony z własnych usług :))) trudno nie być przecież " my tutaj trochę mamy pojęcia". Dla osób które twierdzą że to prowokacja albo ściema, napisałem ten post po to żeby przestrzec innych i dać do myślenia właścicielom lokalu, w dzisiejszych czasach nie tak traktuje sie klienta - jak czytam posty nOOnE to CHYBA I TAK NIC NIE POMOGłO!! dziwie sie że nie straszy mnie KOLEGAMI!! to by było dopiero ciekawe.. Acha i nie porównujcie zdjęcie simlocka z naprawą telefonu,(każdy kto ma trochę pojęcia dobrze o tym wie!!) jak sie serwis nie zna na naprawie to nie przyjmuje sprzętu i nie ma problemów. pozdrawiam forumowiczów i dziękuję za miłe posty.

Peter masz u mnie piwo, oczywiście łomżyńskie, wreszcie rozsądny głos w sprawie browaru, nie to co Jan Serce.

Treść jest ukryta

Zyncio P@wcio ma racje !!!!! Lomża górą Export , Grantat, mocne . Czasami tesz jestdobry Lech no bo przy Lechu bedzie sie dziaŁo OOO

rudy błazen z druhem

Od kąd Duńczycy przejeli PEPEES piwo zaltuje duńskimi sikami.... nie kupuje juz tego badziewia, a będzie jeszcze gorzej zobaczycie

Zawsze lekarz na Wojska Polskiego wyznaczał na 11-tą na antybiotyk i sam przychodził. Trzeba w sobotę tam zadzwonić i się upewnić czy się coś nie zmieniło.

z tego co wiem bo kiedyś miałem z tym problem to podwyzszone ASO jest wynikiem choroby reumatycznej stawów więc najprawdopodobniej skoro się leczysz na stawy -to jest powód. Chore nerki i inne stany zapalne-to raczej podwyzszone OB

jest mocne w puszce 0,5 jak paietam to jeszce w wakacje bylo:D

No co znaczy? I masz te same przedmioty, z tymi samymi wykladowcami, na tym samym kierunku? Ja pamietam przypadki ze studiow, ze wykladowca potrafil sprawdzic prace z egzaminu 50 osob, gdzie bylo kilka zadan opisowych, w 20 minut i postawic polowie sagany. Myslisz, ze je chociaz przeczytal? Mi tak gosciu zalatwil na jednym z semestrow srednia bliska 5, stawiajac gola i 3 w drugim terminie. Niektorzy wykladowcy stawiali sobie za punkt honoru uwalenie przynajmniej polowy rocznika itd. I tak mozna np. uwalic przedmiot. Pamietam tez, ze czasem dziewczynom udawalo sie dostac ocene na ladne oczy, bo wykladowca mial taka slabosc. Zdarzalo sie, ze ktos kto nie umial prawie nic, dostawal 5 z egzaminu, a ktos obkuty dostawal 3, wiec daruj, ale sprawiedliwosc oceniania na studiach to czasem jawna kpina. Czasami zaliczenie wymaga wiecej sprytu albo szczescia niz wiedzy. Chyba, ze Wasza uczelnia jest ewenementem w skali kraju? A jesli warunek z jakiegos przedmiotu ma polowa rocznika, to nie jest to sytuacja normalna i mozna by sie zastanawiac, czy wina nie lezy po stronie wykladowcy. No chyba, ze szkola przyjmuje takich matolkow, co sobie nie radza z prostymi przedmiotami, to tez nie najlepiej swiadczy o uczelni z takimi aspiracjami. Rozumiem 1-2 osoby na roku z warunkiem z tego samego przedmiotu, to moze byc nieuctwo, ale nie tyle.

Zubr wyrób alkocholo podobny zalatujący moczem krówek z Białowieży z delikatnym posmakiem sliedzia solonego.

Tomek, Ja Ci już kasy na spłatę debetów nie będę pożyczał, więc zanim powiesz, że w coś wchodzisz, zastanów się czy masz kasę... ;P

A Ja głupi wszedłem na podany link i się zdziwiłem, o jakiej tu stronie mowa...
Chyba TiM znowu musi się za to wziąć ;D

rudy błazen z druhem

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

nr do Da Grasso 86 - 212 - 55 - 88; adres strony www.dagrasso.pl tam jest menu ale nie wiem czy on-line mozna w łomzy zamawiać.
Jesli chodzi i Chilli Pizze to nie smakuje mi.
Duza pizza w Da Grasso to 42 cm, mała 32 cm. W Czterech Porach Roku duza jest wielkości małej w Da Grasso
Co do porządku w Da Grasso to rzeczywiście strasznie. Kelnerkom się nic nie chce. Poza tym niektóre uważają ze sa stworzone tylko do tego zeby obslugiwac ludzi (co nie bardzo przynajmniej małej blondyneczce wychdzi), ładnie się uśmiechać do szefa a może jeszcze mu się podkładac ale napewno nie są stworzone do sprzatania...
To na tyle...
Pizaa mi smakuje ale czasem się zastanawiam czy jesli jest tam taki bałagan to nie dosypuja jakis dziwnych rzeczy do pizzy...
Słyszłam nawet ze ktoś znalazł jakąś śrubkę czy coś takiego...

Scorpion87 czym Ty się dziecko chwalisz, powinieneś się tego wstydzić. A może jesteś z tego jeszcze dumny?

Na forum wszyscy jestescie tacy mądrzy i odważni. Potraficie kogoś wyzwać ale ciekawe czy twarzą w twarz zły_człowiek miałby mi tyle do powiedzenia

gdzie to??????????????

Niepoważny jesteś i już.

Taaa, najwiecej blokuja sami Lomzyniacy swoja biernoscia. Trzeba bylo jechac do wawy na protesty, jak wojewodztwo likwidowali. Conajmniej 1-2 wojewodztwa tak wlasnie wywalczyly swoje dalsze istnienie. No ale po co ? Lepiej teraz narzekac. Ja pamietam, jak byly pomysly organizacji protestu. Tylko chetnych do udzialu zabraklo.

.

Nie pamietam jak sie nazywa ale ma gabinet na Legionów nad Salonem Idei

Piaskowanie wykonuje P. Toczyłowski na Poligonowej (ma tam zakład budowlany). O chromowanie zapytaj u niego , pewnie podpowie gdzie.

„Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org