Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk do samorządowców:„budujcie z dala od polityki” Tymi słowami wyciął Piorunka |
ja nic nie słyszalam .... przyznam się szczerze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk do samorządowców:„budujcie z dala od polityki” Tymi słowami wyciął Piorunka |
jak ktoś pisze że w tym magazynku, na jednej maszynie produkowali tyle fajek co wielkie zagłady Philip Morris Polska to delikatnie mówiąc fantazjuje i szuka na siłe fantazji. Jeśli cię interesują losy zatrzymanych to poszukaj w necie albo wystosuj specjalne pismo do prokuratury... najpierw się dowiedz a potem snuj teorie spiskowe.
|
|
Re: Tusk do samorządowców:„budujcie z dala od polityki” Tymi słowami wyciął Piorunka |
dzis ok. 8:00 widzialem go na ul. Farnej, wygladal na wygłodzonego pozdro
|
|
Ten temat świadczy tylko i wyłącznie o tobie kardia. Było mu nic nie pokazywać i nic nie dawać tylko najpierw sprawdzić go. Pokazałaś to co masz i teraz masz za swoje. A dzielenie takimi informacjami na forum nic nie zmieni tylko pogorszy sprawe i to ty wyjdziesz na dziewczynę lekkich obyczajów a nie on. Więc najpierw zastanów się jak coś napiszesz. rudy błazen z druhem
|
|
moze radni licza na to ze ktos im posmaruje he ale tylko tak mi sie wydaje, zeby nie bylo ze kogos oskarzam
|
|
Czego nie chcialas? Juz teraz nie sciemniaj, napisala bys na samym poczatku a teraz siejesz farmazon. Piszesz o znieslawieniu siebie? Sama sie znieslawilas i tyle, pokazalas jak bardzo tepa strzala jestes i tyle. I nie pieprz glupot o zmuszaniu bo komus biedy mozesz narobic swoja fantazja
|
|
znam Malaka ale nie wiedzialem o nim tyle co napisalas?? az musze sie go zapytac czy ma syfa jakiegos:| napisze do niego jak bede mial chwile :) pozdrawiam.. tak to bywa z facetami moja mila widocznie nie byliscie sobie pisani ... albo tak slabo sie kochacie... nie wiem nie wnikam i zycze ci powodzenia w szukaniu milosci... mario
|
|
Wieczorem jest naprawdę ciężko się tam dostać.Oby do stycznia...
|
|
No to już przesada Ja jak ja woli dyskutować w 4 oczy ale z koleżkami w tle. Jej nie wpuszczono ze względu na wiek a ciebie ze względu na zakazaną mordę. Zakończ w końcu pajacu pisanie bredni jaki to ty odważny, wsiądź grubasie do swojej padaczki ze szwecji i odjedź w nieznane
|
|
Takich "dentystów", gdzie wyleczymy ząb "super" jest pewnie dużo. Dziwię się ludziom chwalącym gabinet tuż po usłudze. Chwalić jakość to można po np. 5 latach jak wszystko jest na miejscu i nie ma żadnych kłopotów. A, oceny po zabiegu to wolne żarty... Oczywiście można trafić na kompletnego(-ną) partaczkę, gdzie tylko paskudzi się zęby i przed takimi ludzmi powinno się na takich forach ostrzegać. mario
|
|
dajcie już spokój bo to robi się nudne
|
|
Autor: megan (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-12-07 07:49 Swietny przykład pustego tematu, świadczący o głupocie zakładającego. Rozumiem, że zazdrościsz Jankowi popularności... !? Tak bardzo mu zazdroszcze popularnosci wsrod forumowiczów któych nie bede oceniał. Oczywiscie nie wszyscy sa tacy ale jak czytam tematy i posty niektorych ludzi to uwazam za sluszne stwierdzenie ze nasza kochana Łomża to wieś skoro mieszkają tu tacy wieśniacy. Mama założyla internet na komunie a pózniej sie taki cieszy jeden z drugim i denerwuje ludzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |