Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do książąt i możnych tego miasta |
A to dzisiaj były? Jakoś nie odczułem :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do książąt i możnych tego miasta |
Treść jest ukryta
|
|
Nie ,pewwnie lepiej kupczykom z ludzi zdzierac.Pojedzie taki do hipermarketu kupi towar i to samo wstawia u siebie.To jest alternatywa dla ludzi mniej zamożnych.A ci co są przeciw to sami pójda sami kupować.
|
|
Chyba niewielu z was pofatygował się przeczytać zamieszczonych przez lomzynianke linków. Łomża jest miasteczkiem prowincjonalnym. Szkoły, które w niej są też takie pozostaną bez różnicy jakie aspiracje by szkoła nie miała. Większość osób woli iść do szkół o większym prestiżu nauka w Łomży jest dla wielu ostatecznością. Zostają tu też ludzie, których z jakiegoś powodu nie stać na wyjechanie z miasta. Zapytajcie się swoich kolegów i koleżanek albo rodziców czy wolą wydać 900 zł na warunek czy może mieć do pierwszego. Czy ich średnie łomżyńskie zarobki przekraczają 1200 zł wliczając nadgodziny. Nie zakładam, że osoby nie zarabiające albo te których rodzice przyczyniają się do zaliczania każdego roku nie wykażą się zrozumieniem. I nie porównujcie Łomży do innych miast i ich uczelni bo to jest zwyczajnie śmieszne. Nie ma sensu pisać z jakiego powodu ktoś ma warunek bo to temat rzeka. Ciekawsze jest to dla czego połowa roku ma warunek albo parę osób z roku go nie ma. Z tego co się orientuje Pan dr inż. Roman Niesteruk Z-ca Dyrektora Instytut Technologii Żywności wie o tak wysokim warunku ale ma los 14 studentów (dobrze się orientuje?) głęboko gdzieś.
|
|
"Nie windowsiarze i ich problemy, tylko prawdopodobnie problemy z piratami :P Fifa pirat, a Vista oryginalna?" DRAN, co ty gadasz czlowieku, ja tylko musze sprzatac po tych LEGALNYCH viśtach, bo przychodza do mnie dziewczyny z placzem ze im windows wysiadl (2 tygodnie po reinstalacji) -OEM, legal i aktualizowany. Aha, juz dwie kolezanki uzywaja linuxa. Ponad 2 miesiace. Zadowolone. Chyba wywiesze sobie tabliczke: Winshitow nie naprawiam!
|
|
Czy ktos mi powie kiedy w Łomży przestaną powstawac Biedronki? Ja chce normalnego hipermarketu a nie takiego badziewia????
|
|
No to już przesada Ja jak ja woli dyskutować w 4 oczy ale z koleżkami w tle. Jej nie wpuszczono ze względu na wiek a ciebie ze względu na zakazaną mordę. Zakończ w końcu pajacu pisanie bredni jaki to ty odważny, wsiądź grubasie do swojej padaczki ze szwecji i odjedź w nieznane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |