wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
APEL DO POLAKÓW

witam

co do spa na polowej nie mam zbytnio dobrego zdania, owszem wyposazony jest super, ale pani nigdy nie ma czasu, zawsze sie spieszy, a jak byłam w kapsule była zimna woda zmarzłam i dostałam kataru, do tego, ,uwazam że makijaz na studniówke powinna robić osoba po wizazu, ktura sie zna na tym, ja zawsze na wieksze okazje korzystam z usług studia oliwia na piłsudskiego, makijaz zawsze mi sie podobał , pani oliwia ma zmysł i zawsze wpadnie na to co oczekuje, raz ttylko jak czesała mnie młoda osoba nie byłam zadowolona, zawsze ide do szefowej, makijaz płaciłam 50 zł, wiem że maja jakies pakiety studniówkowe, gdzie za niska cene jest makijaz paznokcie i fryzura, przejdz sie tam i porozmawiaj .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: APEL DO POLAKÓW

Po zeszłorocznej akcji Fadom nie robi niestety nic ani nie wynajmuje na imprezę zamkniętą, byłem dowiadywałem się. Szkoda ...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wchodzisz na allegro.pl wpisujesz: sims i otrzymujesz odpowiedź. Sklep w Warszawie cena 63 PLN. Wątpię żeby to można było kupic w Łomży. Chociaż?

ja tylko dwa słowa: wal sie...

Ludzie zastanowcie sie co piszecie nieporownujcie warszawy do łomzy
moj znajomy studjuje na sggw i placil 300zl wogole niepowinno sie placic
na uczelniach za warunki tym bardziej panstowych!!!!!a jak czasami jakis egzaminator sie uwezmie to niema bata,czlowiek sie nauczy i co z tego i tak niechco mu zaliczyc bo zyski maja ze studentow sciagnac kase w taki sposob
najprosciej!!KAZDY powinien walczyc o swoje:)

Mam nadzieję że wygrają z klechą

paplik napisał - "A Ty zatroszczyłeś się o to jaki "wzorzec" mają dzieci spłodzone przez księży?" podaj przykłady..., konkretne, a nie takie że słyszałeś itp.

paplik napisał - "ale nie "cudzołoży",przepijając pieniądze wpędza w nędzę dzieci, , od faceta po 50-tce, który "urządził" rodzinę i wobec oziębłej ze starości żony, "zalicza" sekretarki, bądż odwiedza "Agencję"?" te twoje argumenty są conajmniej śmieszne.

a ten tekst na dole,wiesz do kogo się tyczy... .I nic dziwnegoże bezprzerwy piszesz jakieś .... .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org