niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wesołych Świąt!!!

Mój kolega ma obiekt westchnień, nawet takiej sobie ozdobności, bo została jakąś tam miską czy wicemiednicą... Ona nakłada na siebie ogromne ilości kremów, pudrów i innego cholerstwa... Kolega zaś w chwilach wieczorno-namiętnych z niej to zlizuje. I wyobrażcie sobie ona na kilka dni wyjechała...
On robił się coraz słabszy, w końcu zrozumiał - uzależnienie. Poszedł kupił 2 kremy, pomadkę i coś tam jeszcze... Zjadł to wszystko za sklepem i pomogło!!!.
Ja tam w obiekcie swych westchnień kocham najbardziej naturalność!!! (chociaż leciutko podkreśloną kosmetykiem)...
A wy? drodzy koledzy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wesołych Świąt!!!

wczoraj znalazłem jeszcze jedną:
www.4lan.pl

...a znajomy widział przez przypadek w libraprint ogłoszenie (świeżo wydrukowane) jakiejś trzeciej firmy, niestety nie zapamiętał nazwy, ale zapamiętał 40kilka złotych za 64kbit. Kojarzycie może coś takiego?

hehe :)

Ale ogólnie to dla was. Bo koleżanka nie powie że mam ładne nożki w rajstopkach tylko wy!

Następny skarb próbuje nas oszukać, że nie chce się ładnie ubierać, ładnie pachnieć, mieć ładną fryzurę, być pociągającą.

Bo koleżanka też powie, że masz ładne nóżki, ale ty chcesz to usłyszeć od nas! :) Nie żebym miał coś przeciwko, bo naprawdę na ładne nóżki uwielbiam popatrzeć (i nie tylko), ale proszę nas nie oszukiwać, że to tylko dla nas. :)))

Powtórzę jeszcze raz to co napisałem wyżej:
Otóż nie tylko, to także dla siebie drogie Panie to robicie, bo chcecie być podziwiane, chcecie mieć potwierdzenie, że nadal jesteście piękne, że możecie spowodawać, że facet nie dość, że zwróci uwagę, ale nie będzie mógł oderwać od was wzroku.
To jest właśnie ego, to zdrowe ego, które trzyma nas (tak... nas wszystkich :) ) w pionie.

cz

Emilkazaczek, olej to. To Twój wybranek powinien zorganizować wszystko, a nie Ty na forum wypytujesz co i jak. Jego rola ogranicza się tylko do uregulowania rachunku? Kto tu ma głowę na karku, hmm? :)

nowy telefon polecam http://cgi.ebay.pl/Sony-Ericsson-K850i_W0QQitemZ170191622611QQihZ007QQ

Signature will be available soon. Please wait ;)

impreza w Yam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org