Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto kandyduje w "okolicach"?Nowogród,Miastkowo,Śniadowo,Zbójna...itp |
dorzucicie jeszcze jakies foty tych beelemow he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto kandyduje w "okolicach"?Nowogród,Miastkowo,Śniadowo,Zbójna...itp |
Kefas gratuluje rozumienie czytanego tekstu a tak nawiasem co cie obchodzi skad mam pieniadze??
|
|
150pln w Łomży nike adidas? heehhehe chyba podróbka to sie zgodze.
|
|
dramat!!!!!
|
|
Co tam dziadek i babcia :))))))) W tym rzecz , ze rodziców i rodzeństwa chorego dziecka nie badają , tylko nadmieniają , ze jest taka mozliwość i to płatna.:))))))))
|
|
Moje zdanie jest takie, że gdyby jakieś nieszczeście dotknęło kogoś z moich najbliższych to nie chciałbym aby było to tematem forum...
|
|
moim tez nie...
|
|
W Polonezie kiepski discjokey. Nie chcało mu się prowadzic imprezy tylko piwo chlał .
|
|
Ja traktuje takie sklepy jak wystawę - i tak wszystko do kuchni, łącznie z pralką kupiłem na necie bo było średnio 500 zł taniej jak w jakimkolwiek sklepie.
|
|
no to se ***** zaraz ***** porobisz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jubei, ty się przymknij bo te twoje analizy są gówno warte, nawierzchnie to się łata na starych drogach, teraz np. autostrady buduje się cały rok, beton na budowach wylewa się cały rok, nawet jak są mrozy, kwestia dodawania odpowiednich środków chemicznych. Po za tym jak ktoś robi to się na tym zna, i nikt nie jest na tyle głupi żeby przez mróz robić fuszerkę a później za swoje w ramach gwarancji poprawiać... Widać mają technologie która pozwala robić to w mróz i te wasze zastanawianie to nie powiem co...
|
|
Soiero Ja nie szukam ploteczek tylko opinii, a to jest duża róznica
|
|
Giełczyn i Olszyny czy coś takiego jak sie na wizne jedzie ;d Sars
|
|
na wyszyńskiego jest jeszcze sklep elektroniczny tam napewno mają
|
|
Jeśli masz 100 pkt z ćwiczeń istnieje szansa, że się jest zwolnionym z wykładu. Jeśli zaliczysz ćwiczenia na 80 pkt a wykład na 0 to licząc tą średnią co wspominała loveley wychodzi Ci tylko 40 pkt, a na pozytywną musisz mieć 56 pkt. Tak jak pisał Dran PWSIiP powinna dostosować się do ogólnie przyjętych zasad wypełniania indeksu. Jest szkołą publiczną a nie jakąś prywatną szkółką, która może sobie cuda na kiju wymyślać. Śmieszy mnie też plan zajęć studentów dziennych, paro godzinne przerwy, zajęcia na godzinę 15.00? Tacy studenci mówią o sobie już "wieczorowi". Szkoła chyba ma poważne problemy kadrowe jeśli nie potrafi zapewnić normalnych godzin nauczania na studiach dziennych i ściąga wykładowców z innych uczelnie lub szkół. Tu właśnie pojawia się olewanie studentów. Czy ktoś się orientuje czy gdzieś jest zapis o braniu pieniędzy za pierwszy warunek? Czy coś takie weszło w życie? I ile powinna wynosić stawka? Jak narazie płacenie 900 zł za pierwszy warunek budzi dużą dezaprobatę studjujących. Wiele ludzi zastanawia się czy w takiej sytuacji nie zabrać papierów. Myślę, że stawia to uczelnie w złym świetle. Jeśli będzie miała minimum studentów a jej niesława będzie rosła to czy jest sens utrzymywania takiej szkoły?
|
|
Mamy strasznie nieskie cisnienie w Polsce. To przez katolikow. Paplik pretensje masz i nie wiesz do czego: Otoz twoja pretensja dotyczy sposobu pojmowania katolicyzmu i sposobu jego wdrazania a nie samego katolicyzmu. Sam nie rozumiesz o co ci chodzi. Swoja droga, az bije od ciebie "tolerancja" :). NIezaprzeczalnie. Temat moze byc o rozowych kamyczkach na dnie studni a ty i tak widzisz tam gdzies wine katolikow :)). A w kazdej ksiazce kucharskiej miedzy wierszami znajduja sie dowody spisku katolikow ktorzy chca zawladnac twoja bezbronna dusza... ups... no nawet nie wiemy czy wierzysz w takie cos. (na forum publicznym piszesz ze zasady katolicyzmu sa glupie wiec sobie tez moge na takie zdanie pozwolic). Po prostu smieszy mnie twoja teoria spiskowa i wszedfzie gdzie mozliwe doszukiwanie sie przyczyn jakichs zlych wydarzen w katolicyzmie. No niech ci bedzie: Elwis zyje tylko porwali go kosmici.
|
|
Dzisiaj w ogóle jest jakoś dziwnie ... Jakiś odrzutowiec też sobie przemknął nad miastem. Może to był Mikołaj i zrzucił prezenty?
|
|
hmmm... Ja nie słyszałam syreny.... raczej jakiś wyjątkowo głośny samolot... aż muzykę ściszyłam żeby się upewnić chyba, że to właśnie była ta syrena... ale jak tak to faktycznie jakoś dziwnie buczała ;)
|
|
Loosac: Za mną świadczy rzeczywistość, praktyka i fakty, te historyczne i z terażniejszości. Przeczysz realnemu problemowi, który opisuje pojęcie "Polak Katolik", przeczysz realnym różnicom społeczeństw "katolickich" i chrześcijańskich, ale niekatolickich, różnicom istotnym na korzyść "niekatolików". Okrajasz, tendencyjnie, katolicyzm z anachronicznych dogmatów, zostawiając kilka uniwersalnych dla ludzkości praw, których przestrzeganie respektują muzułmanie, buddyści, hinduiści komuniści itp. To nie jest wystarczający warunek do bycia katolikiem, bo wówczas i ja, jako ateista, musiałbym nim być. Chciałbym aby Polska przestała być katolicka.
|
|
co do tego samolotu... był jakieś 20-30 min. po syrenie... i jak szedłem do szkoły...w pewnym momencie na serio puściło jakąś bombkę, torpedę? Aż strach sie bać...
|
|
Zapewne nie znajdziesz Już ktos pewnie zadbał o to , aby sladu nie było. A i wtedy redaktorzy wypisywali bzdury , bo to taka była ciekawa sprawa. Do dzisiaj tych samych redaktorów ona nie męczy. W mieście Łomża nie ma o czym pisać, nawet jak się trafi lewa fabryka szlugów. Takie miasto , tacy redaktorzy.
|
|
No faktycznie było słychac syrene...ja nawet jakis wybuch słyszlalem a nawet 2 jeden po drugim tak cos po 10 rano...
|
|
kulig, lubisz narzekać chyba, całe szczęście że jest to forum i możesz o wszystkim pisać...
|
|
Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego ludzie wierzą w brednie typu wróżki?
|
|
Też nie rozumiem ludzi którzy chieli by się zabrać z kimś samochodem prywatnym i jeszcze oczekują że będzie taniej. Cena powinna być conajmniej taka sama jak bilet autobusu, przecież samochodem jest szybciej i wygodniej.
|
|
Generalnie sam nie wierzę w żadne wróżki. Al musze przyznać że jest pewna wróżka w Rucianem - Nidzie która naprawdę nieźle trafia. Kilkoro moich znajomych było u niej parę lat temu i na dzień dzisiejszy większość z tego co im przepowiedziała się sprawdza. Ni wiem co o tym sądzić.
|
|
Jak tam Maturzyści poszedł Polski? Który temat wybraliście?? Ja osobiście "1" (Wesele Wyspiańskiego). Gdzie sie uczycie?? Ekonom.
|
|
Widze ze jestem jedyna osoba ktora wybrala temat pierwszy... uznalem go za znacznie latwiejszy mimo ze nie czytalem zadnej z tych lektur :/ Zobaczymy... moze i zalicze:) I LO
|
|
i co chopaki łoki toki juz wam dupy nie ratuje. Ha ha ha brawo starż miejska łomotać potomków roztrząsaczy gnoju ile wlezie.
|
|
Może tak ;) : www.kierowca.pwpw.pl
|
|
ten anty to ma ostro najebane pod deklem
|
|
Ja tez korzystalem z ich uslug i nie mam zastrzezen i nie ukrywam ze smierdzi mi tu prowokacja...
|
|
Rozwiń myśl urzad skarbowy jeśli możesz, to pomoże jednym w podjęciu decyzji a innym da do myślenia. Dran, nie jak już mają warunek. Tylko, że cena tego warunku została ustalona jakoś na dniach. Wcześniej mówiło się o 250 zł za warunek.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Znajomy w wakacje też miał taką przygodę i wtedy brał kogoś z pomocy drogowej ale nie wiem której. Kosztowało to ok. 100zł
|
|
no właśnie o tym mówię....ale 24/24 to oni nie pracują....;/
|
|
nIKT SIE NIE ZNA??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Oj Panie Jarku K. wstyd :) czyżby nie uważał Pan, że strona internetowa to wizytówka Pańskiej firmy? Łowca byków - w trosce o poprawę wizerunku Tiger Kolego "Tiger" Pan Jarek K. kilka lat temu sprzedał udziały w biznesie wspólnikowi i wyjechał za granicę.
|
|
Ludzie nie wystarczy Wam pojechac raz na 3 miesiące do Bialegosotku lub warszawy i sie obkupic? a jesli chodzi o spozywcze to chyba macie w czym wybierac w lomzy...
|
|
Peter zaproponuj jeszcze że będziesz postacią górnoplanową i nie bież za to kasy.
|
|
łoś nie ma takiego samego IQ jak czlowiek...
|
|
kleks, który jest po wyroku? się wytrzyj dobrze...:)
|
|
w studio oliwia sa jak sie orientuje kursy stylizacji paznokci, makijazu,i fryzjerskie, sa płatne a ile nie wiem
|
|
dobra zabawa ;)
|
|
Zapraszam osoby chętne do wzięcia udziału w turnieju cs http://negamers.fora.pl/ zapraszam
|
|
buhahah, tak zdecydowanie, zawsze moje sprawy zalatwiali moi koledzy hahaha, kolejna kretynka.........
|
|
Jesli felgi są stalowe to zrób to sam, i nie piaskój bo nie ma sensu
|
|
Byłem, widziałem, sprawdziłem. Raz na tydzień można nie żałować tych paru złotych i wybrać się na krótką przejażdżkę. Polecam !
|
|
Polecam Whirpool. Mam od 2 lat i jest spoko. I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
najlepiej muzyka wpadajaca w ucho... no ale eska odpada...
|
|
ja tez osobiście polecam tą telewizję N w chwili mobecnej najbardziej technologicznie rozwinięta. I ma najlepsza oferte programową. Natomiast Cyfra + to walenie kllienta na chama w rogi.
|
|
Czy to prawda, że jak się ma warunek to można pisać o umorzenie a pismo musi trafić do kolegium studenckiego? Potem do z-c Rektora a dopiero na sam koniec do Rektora? I czy w tych 900 zł wliczone też są wykłady? Bo na dobrą sprawę wykłady są nie obowiązkowe, tak twierdzą wszyscy wykładowcy więc poco za nie płacić? No i informacje z Poznania, warunek może tam kosztować 800 zł. A przed DZIEKANATEM jest wywieszona tablica z opłatami za warunki w zależności czy ćwiczenia czy laboratorium itp. Mowa o Politechnice Poznańskiej której korzenie sięgają 1937 roku. Apeluje do władz uczelni na Poznańskiej, nie aspirujcie do szkół, które mają o wiele dłuższą historię niż wasza szkoła bo krzywdzicie tym swoich własnych studentów. I zróbcie porządek z dziekanatem!
|
|
za pryma jest dobry servis tam stylu na przeciwko jc auto
|
|
popieram e-konto i nie musisz z domu wychodzić :)
|
|
antyred dobrze to opisał. Mnie też kur..l. ca trafia jak jadę za debilem który do ronda jedzie szybko, a widząc puste rondo hamuje i rozgląda się, czy aby jakieś ufo nagle nie nadjedzie. Po długim dumaniu postanawia wjechać na rondo i zaczyna szukać biegu... W tym czasie na rondo wjeżdża z normalną szybkością dobry kierowca, a ten debil wjeżdża mu przed samym nosem! Takim (...) powinni zabierać prawko i do ponownego egzaminu. Sprawa dotyczy ronda na Woj. Polskiego. Przy dużym rondzie obok Niemcewicza jest znak STOP od strony centrum Katolickiego i tam należy bezwzględnie się zatrzymać ! (obserwuje kamera umieszczona na środku ronda) na pozostałych rondach ruch powinien odbywać się płynnie, ale często się blokuje.
|
|
Chyba cos Ci sie pokreciło. Ale wybaczam Ci juz jest poźno rozumiem. Dobra do spania bo juz nie bede sloneczek stawiał. Już Ci pewnie Jasio miejsce grzeje w łóżeczku.
|
|
Owszem, bez prac domowych uczen bedzie mniej umial. Wez dla przykladu matematyke... Nie robisz zadan to sie nie nauczysz. Nie piszesz wypracowan z polskiego, tez sie tego nie nauczysz. Co w tym niezrozumialego? A co do ilosci nauki, chcialbym zauwazyc, ze nie kazdy musi skonczyc studia. Zeby skonczyc gimnazjum nie trzeba sie az tak duzo wysilac wydaje mi sie. Ile trzeba wlozyc wysilku, zeby miec powiedzmy trojki z wiekszosci przedmiotow, ewentualnie mierne? Niektorzy sa chyba za to przekonani, ze naleza im sie same piatki, a ich zdobycie nie powinno sie odbywac kosztem zwiekszonego wysilku. Normalny czlowiek skupia sie na przedmiotach, ktore go interesuja, a z pozostalych tylko dba zeby oceny byly "przyzwoite". Ja tak zawsze robilem i nie czulem sie przemeczony. Jesli ktos chce byc prymusem, to albo jest bardzo zdolny albo siedzi i kuje, jego sprawa. Zauwaz tez MiYu, ze nauka sie rozwija, wiadomosci przybywa. Dodatkowo kazdy chce miec teraz wyksztalcenie wyzsze najchetniej, a to wcale nie jest dla kazdego. Jesli ktos nie ma takich ambicji, to nie wierze zeby musial sie uczyc calymi dniami. Ja tez chodzilem do szkoly, jeszcze przed reforma i obnizaniem wymagan i jakos nie pamietam, zeby poza paroma osobami, wszyscy spedzali cale dnie z nosami w ksiazkach. A to, ze w tygodniu nie bylo tak wiele czasu na wyjscia i rozrywki bylo normalne. Chcialabys, zeby beztroskie dziecinstwo trwalo do 18 roku zycia? Przy obecnych realiach i konkurencji na rynku pracy, to niektorzy ludzie w tym wieku planuja juz sobie kariere zawodowa z wyprzedzeniem i nikt ich do tego nie zmusza. Chcesz to sie starasz, nie to nie... do szkoly musisz jedynie chodzic, do nauki Cie juz nie zmusza. Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
taaak śnieg! to jest to ;)
|
|
re. kakuliniec: W dniu wczorajszym jedyną skargą jaka została zgłoszona przez gości odnośnie rezerwacji było zdarzenie zgłoszonej przez Pana X zamiany nazwiska na rezerwacji dokonanej przez niego wcześniej. Jak się okazało zmiany nazwiska dokanała telefonicznie była dziewczyna Pana X (ponoć złośliwie). Pani X, oczywiście twierdziła, że rezerwowała inny stolik i miała pretensję, że na nią nie czeka. hmmm nic o tym nie wiem i to nie jest nasz przypadek:) ochroniarze twierdzili, że na naszą rezerwację (nasze miejsce) ktos błędnie zarezerwował 2 grupy, a nasz stolik, cytuje" gdzies zniknal" ale nie wiem jak może zniknąc stolik na 12 osob?Plan budynku, ktory trzymal jeden z ochroniarzy jednoznacznie wykazywal, ze jest tam ansza rezerwacja i nasze stoliki, ale, cytuje: "nie da sie nic zrobic" wiec radze porozmawiac z ochroniarzami klubu. pozdrawiam
|
|
oj gigi :P .
|
|
Witam. Znacie jakieś dobre przykłady gmin które wdrożyły system zarządzania projektami??? z góry dzięki za jakieś info
|
|
czy ktoś wie ile biora w koroinie za osobę???????????????????
|
|
halina , zadna to nowosc , pisali o tym juz dawno w onecie nawet, wiec nie podniecaj sie, chodzi o to ze byl pewien uzbrojony w pistolety ksiadz w pewnej parafii i bp stefanek go na wniosek parafian i na wskutek skarg z tej parafii odsunal od bycia proboszczem, bo raczej powinien byc w zakladzie dla niezrownowazonych, a moze i od bycia ksiedzem, no i ten uzbrojony ksiadz sie odgrywa gadajac glupoty m.in do CBA ,
|
|
w akademii fryzur ( czy jakoś tak) na al legionów można i coś ok 200 zł chyba:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |