sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciekawa alternatywa.

1. kiedyś w internecie czytałem, że pobierają w .........? no właśnie skleroza nie boli i nie pamiętam ale nie jest to też przypadek odosobniony

2. w odróżnieniu od byłego ministra pola który chciał zbierać aby zbierać ale za to przymusowo od wszystkich ja stawiam pomysł, żeby zbierać na jakiś szczytniejszy cel a po drugie nie byłoby to w żaden sposób obowiązkowe. kto nie chce nie płaci za złote czy okragłe numery i dostaje po prostu pierwszy wolny

3. do Tigera - a niech się urzędnicy rozsierdzają - mało mnie to obchodzi...

4. podobno czasami te forum czyta i pisze na nim pan rzecznik urzędu miejskiego - mam do niego prośbę aby podrzucił pomysł swoim szefom - bo jako osoba anonimowa nie mam zamiaru smarować do nich pism urzędowych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciekawa alternatywa.

... widzę, że macie poważny problem ze sobą... do kogo ta pretensja, że nie umiecie sobie radzić w życiu... napewno nie macie kolegów, a już wogóle przyjaciół... dominuje tu ZAZDROŚĆ... chcecie się porównywać do prezydentów i macie do nich pretensje, że sobie wybrali numery??? ...napewno też zarabia więcej od każdego z was i nie tylko takie błache sprawy załatwiają sobie, których wy nie bylibyście w stanie załatwić hehehe...nie boli to was?? Ja nie mam znajomości w UM ale jest tam tak miła obsługa, że nie było problemu uśmiechnąłem się ładnie i też mam fajne numery, a prezydentem nie jestem... niech każdy z was postawi się na miejscu pracowników Wydziału Komunikacji wpada szef albo znajomy i prosi o fajne numery i COOOO ???... tylko, że wy nie macie kolegów hahahaha... pozdrawiam serdecznie pracowników WYDZIAŁU KOMUNIKACJI

Re: Ciekawa alternatywa.

Zagadka dnia:
================================

Skoro żydzi w Gazie, bezstresowo dokonują bestialskiego ludobójstwa na Palestyńczykach,
przy pełnej bierności świata i cichej aprobacie Stanów Złajdaczonych

to

Jak myślicie, czy żydzi zarządzający Polin zawahają się by wepchnąć polińskich gojów (inaczej Polaków)
do samobójczej wojny z Federacją Rosyjską?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org