wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Analiza wyborcza - Rada Miejska 2010

kamillo Młody człowieku zapewnie jesteś w młodym wieku i niewiesz o zyciu za wiele mugłym byc twoim ojcem i epitety w sensie cielak i takie inne zachowaj dla swojego potomstwa !!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Analiza wyborcza - Rada Miejska 2010

Może bar Matysiaki ale czy będzie świeże... no nie wiem

vlad, jak coś napiszesz to przechodzi bez echa, pisowski? ja popieram PO, jestem koniunkturalistą i nie wstydze się tego. Mój nick znaczy dla mnie dokładnie nic:) leciała powtórka serialu i tak na poczekaniu napisałem, nie to co ty, wiele dni przemyśleń, chociaż może najpierw trafił ci się obrazek i pomyślałeś że dasz to w stopce i będziesz oryginalny:)))
nasza, ma lewicowe poglądy? nic mi o tym nie wiadomo i mało mnie to obchodzi, wiem tylko że nie lubi Łomży i łomżan...

WITAM WSZYSTKICH JA JAKO WETERAN W TEJ FIRMIE MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE ZAWSZE W GRUDNIU NASTEPUJE SELEKCJA NATURALNA SLABSI I NIE NADAJACY SIE DO PRACY LUDZIE ODPADAJA A LEPSI WYJADACZE POZOSTAJA TRZEBA BYLO WSZYSTKICH CALY ROK SIE STARAC I WYJADAC TO BY MIELI ROWNE SZANSE POZDROWIENIA DLA ZARZADU I KIEROWNICTWA

Ja wybieram się do Korony, na sylwku tam nie byłam, ale na weselu i podobało mi się. Lokal fajny, a w swoim gronie zawsze jesi oki. Poza tym w miarę niedrogo - 350 od pary.

Zdaje się, że nie o autostradach rozmawiały ale konkretnie o łomżyńskich drogach.

I tak się składa, że ja nie kwestionuje technologi pozwalającej wykonywać coś w zimnych temperaturach.
Tylko technologie wykonania jako taką.
Przykładem może być chociażby ulica Zdrojowa, która była robiona prawie pół roku a poprawiana po trzech miesiącach. Ulica Broniewskiego gdzie był zrywany cały asfalt, podłoże było utwardzane. Po ostrzejszej zimie i opadach asfalt popękał i teraz jest łata na łacie.

Wiele osób narzekało też wcześniej na wykonanie odcinka Szosy Zambrowskiej.

Także licz się ze słowami i uważaj kogo próbujesz obrazić bo czytając twoje wypociny na forum nie da się powiedzieć, że jesteś alfą i omegą.

A jak krytyka innych, naszego jakże wspaniałego miasta rani twoje patriotyczne uczucia to może zmień forum :D

a co sądzicie o sądzeniu o czymkolwiek??

jubei, autostrady to był przykład żeby uświadomić że teraz są inne czasy, tylko że układanie asfaltu w ujemnych temperaturach nie musi mieć związku z popękaniem po zimie, jest od groma innych czynników. A co ci nie pasowało w nawierzchni szosy zambrowskiej, tej wcześniej wyremontowanej?, bo moim zdaniem nic się tam nie działo...

Moja znajoma tam pracuje. Praca jest ciężka,a płaca,no cóż jak to w Łomży. Marnie jak wszędzie.

Człowieku a wiesz co oznacza funkcja "Szukaj" ? Takich tematów były tu dziesiątki. Wykaż więcej kreatywności.

Treść jest ukryta

oczywiście do labiryntu najlepsze jedzenie wspaniałe sale do wyboru obsługa rewelacyjna i nie jest drogo naprawde warto byłam w ubiegłym roku i jestem bardzo zadowolona

"Autor: kulka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 03-12-07 15:43

loosac dziecko zastanów się co piszesz !
Kwasu solnego nie kupisz w zadnym sklepie internetowym,
a tym bardziej nikt go nie wyśle !
Chyba ze kwasek cytrynowy :)"

Szanowna kolezanko, zanim zaczniesz niesprawdzone teorie glosic, wez prosze pod uwage, ze staram sie nie szerzyc niesprawdzonych informacji! Dowod ponizej:

Oto skle internetowy w ktorym ci wysla kwas solny (wcale nie kwasek cytrynowy)

Oczekuje przeprosin.

Sam mam psa. Powiem wam jedno: Jaki pan taki pies. Jak pan debilem to pies sie sam rozumu nie nauczy. Kazdy pies moze miec inny poziom inteligencji. Jezeli jednak ma madrego wlasciciela, bedzie sie dobrze zachowywac.

o sądzeniu wiem jedno: od tego są sędziowie i sędziny :)

Nie polecam retro , wąska sala, nieprzyjemne kolory( jak na salę weselną). Puste stoły, mało jedzenia, mało obsługi.

między ok 12 stał :/

Kiedys skorzystałam w Oliwii z rady tej młodej fryzjerki (brunetki). Nie za bardzo mi sie fryzura podobala. Tzn, była ładna ale wogóle nie pasowała do mojej twarzy.
Szukam osoby, która się zna na tym co robi.

No ale chodzi o to, ze normalnie na uczelniach do indeksu wpisuje sie ocene z cwiczen, ocene z wykladow i oceny z egzaminu jesli byl. Wszystko oddzielnie, a pozniej sie juz z tego odpowiednio liczy srednia. Ale do indeksu zawsze sa wpisywane.

VOTUM DEO IGNOTO

"Autor: paplik (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-12-07 14:12

Nic to, przecie nie jest to efekt katolickiego wychowania. To efekt oddziaływania "zgniłego Zachodu" na bezbronne dusze, wrażliwe na potrzeby bliżniego swego.
Najważniejsze by Polacy krzewili tam religijne-katolickie postawy. Bo Europa potrzebuje nowych ewangelizatorów.

Polak Polakowi katolikiem!
"

Stary przegiales. Sory, ale puknij ty sie w glowe. Kiedys za wszystko zlo na swiecie obwiniano ZYdow, teraz czas na katolikow. Gratuluje.

Dodam jeszcze, ze pomimo roznic w pogladach, mialem ciebie za czlowieka inteligentnego i stonowanego. Niestety upodabniasz sie do STRANSKYego swoimi plytkimi i obrazajacymi innych wypowiedziami.

Marcin, a twoj dżipi ma jakikolwiek interfejs komunikacyjny ?

Acha, powiem, ze Lomza mnie nie interesuje juz, mam skompletowana.

zysk-japa bocie!!

marKIEcie

:) ale jazda.

wszyscy jestescie zalosni bo probujac sie bronic robicie to w sposob ktory stawia was na podobnym poziomie co autor, "ja nie mieszkam na wsi a on pewnie mieszka w bloku", "nie jezdze na rope" i takie tam, poczuliscie sie urazeni i ok, macie prawo sie bronic ale nie ponizajcie przy tym nikogo bo w tej sytuacji znizacie sie do poziomu tego debila!

fakt ze przeginaja ale robiac prawo jazdy mielismy swiadomosc tego ze przepisy trzeba przestrzegac i mozemy miec pretensje tylko do samych siebie! Ja nikogo nie bronie bo dla mnie ich zahcowanie to zwykle skurwysynstwo!!

nawet nie chce mi sie tego czytac :/

http://agroplona.w.interia.pl/

Bardzo dobrze, że ktoś chce uczyć kierowców kultury jazdy i przestrzegania ograniczeń prędkości.

Dopóki straż miejska nie zaczeła ustawiać swego fotoradaru na Poznańskiej - kierowcy pomimo ograniczenia do 40 km pędzili tym odcinkiem (pomiędzy wiaduktem, a Woj. Polskiego) ile się dało. Policja miała to w d... - jeśli już stali z radarem, to albo niedaleko mostku, albo przy meblach, dopiero teraz kierowcy jeżdżą wolniej, a piesi chodzący wzdłuż Poznańskiej są nieco bezpieczniejsi.

Koledzy i koleżanki kierowcy! Jeśli na Szosie Zambrowskiej są znaki ograniczające prędkość - to należy się do tego stosować i tyle. Próżne jest wasze pisanie czy to konieczne, czy nie. Zanim naciśniecie na pedał gazu - pomyślcie o pieszych i o innych uczestnikach ruchu drogowego.

wieśmin juz ja ciebie widze jak jedziesz Szosa Zambrowska 30km/h. Przepisy sa i trzeba ich przestrzegac ale jak napisał Ja jak Ja takie zachowanie to zwykłe sku.....

i popatrzeć, że ludzie traktują internet jak książki - kupują, stawiają na półkę i ładnie wygląda

Ale wtedy kamer nie ma :)))))))

Diagnoza jest ochydnie rozlazła.... lecz rada jest zajebiście prosta:

NIE CZYTAĆ TAKICH TEMATÓW JAK KTOŚ MA Z NIMI PROBLEM

AMEN †

Jeśli chodzi o rondo na bawełnie to z miastowych pieniędzy było z dopłatą unijną, a co?

Dołączam się do pytania. Czy był ktoś w tym SPA? Jakie usługi tam wykonują?

just google it:

http://www.oirp.bialystok.pl/oirp/bin/view/OIRP/OiRpWykazKancelarii

u nas tez tak jest zaliczenie cwiczen uprawnia do podejscia do egzaminu ale z ocen z danego przedmiotu jest liczona srednia arytmetyczna

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

no chłopcy, piszcie coś bo temat zaraz przeskoczy na drugą stronę:P

Janie z Sercem czy bez...:

Religijność w USA jest czym innym niż w Polsce. Tam przeprowadzka do innego Stanu wiąże się najczęściej z przynależnością do Zboru innego Kościoła i nikt nie robi z tego nic złego. U nas zmiana kościoła to kłopoty rodzinne, traktowanie jakby komuś wyrosła sierść...
Sprowadzanie religijności do regularnego chodzenia do kościoła jest błędem.
Pomimo różnego stosunku katolików do dogmatów, nakazów, zakazów, regularności "chodzenia", religia ta odpowiedzialna jest za utrwalanie w świadomości dużej części Polaków staroświeckich stereotypów, relatywizmu moralnego i demoralizacji "wiary". Stąd na Zachodzie ludzie są uprzejmi, kierowcy czekają cierpliwie, przepuszczają pieszych, nie trzeba zamykać samochodów, ani chować torebek... U nas ludzie udają świętych w kościele, składają rączki do Boga robiąc miny niewiniątek. W praktyce pracodawcy oszukują biednych pracowników, a niedzielę koją sumienie banknotem rzuconym na tacę, mężowie biją żony, po kolejnej zdradzie czyszcząc swoje "grzeszne konto" spowiedzią, rodzice nie pilnują swych pociech tworząc iluzję świętości organizowaniem ślubu kościelnego " z brzuchem".... itd. itp....
Oczywiście z tym ciemnogrodem nie jest tak żle, większość ludzi jest światłych. Jednak niebezpieczny jest faktyczny wpływ kościoła na życie publiczne, przymus wiary poprzez prawo, oświatę, itp. ....

Pozdrawiam i apeluję o "niekatolickość".

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Czekam na ustosunkowanie sie twoje do mojej wypowiedzi

"Każdy się "złamie""... ale czy to dowód, że Bóg istnieje, szczególnie ten katolicki? W obliczu śmierci człowiek jest w stanie nawet własną żonę diabłu sprzedać.
"Nie zabijaj, nie kradnij, nie cudzołóż, nie kłam.", nie są to zakazy wyłącznie "katolickie", chyba, że ten głupi: "nie cudzołóż". Ale i tak katolicy ich nie przestrzegają, dowodem problem poruszony w tytule postu.
Prawdziwym problemem są np: zakaz antykoncepcji, aborcji, zakaz seksu przed i pozamałżeńskiego, oddawania czci mężczyznom przebranym w sukienki, zakaz rozwodów, nakaz ubóstwa i wielodzietności itp., itd,.

Przestrzegajcie sobie te idiotyzmy, ja wolę żyć jak człowiek.

Katolicyzm jest niepożądanym "towarem" eksportowym na Zachód.

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

coś

jarek

a co do twojego pytania bo nie doczytalem.. mieszkania dostalem w tzw. spadku

heh, to też moje piękne czasy :D

Jasiu bądz tym koniem , wyciągnij mnie z domu, chodzmy na wódkę ja stawiam . Ty proponujesz gdzie i kiedy
Karwa tylko nie TROJAŃSKIM (kobyłem)

Hmmm zastanawiam sie co to była za syrena... miała inny dźwięk niż zawsze...??

tommeknet Ty chyba spać nie możesz, com?:P Normalnie ludzie o tej porze to smacznie śpią w łóżeczkach :-)

ciekawym

Jw

Witam. Ma ktoś namiary na jakoś dobrą wróżkę :-))

Faktycznie jestem chyba przewrażliwiony tak takie rzeczy...szkoda;P

moze byc wrozka zebuszka- za kazdego tryba wrzuca pod poduche 5 zl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org