Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak wygladaja rzady koalicji PO i psl |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak wygladaja rzady koalicji PO i psl |
U ruskich popytaj na targowisku........... he he
|
|
najblizszy sklep chem. jest chyba w bialym w lomzy niczego takiego nie kupisz tylko net napisz do mnie na gg to dam ci namiary na taniego sprzedawce (gg:2334598) a po za tym kulka jestes w bledzie kwas solny i nie tylko wysla ci poczta
|
|
hehe widzisz, i Dzięki temu mnie nie namierzysz:P:P
|
|
jsb2, najprzód:) zadam ci pytanie bo mnie to troche nurtuje, jak to jest że masz w profilu imię Jarek, raz piszesz o sobie w formie męskiej, raz w formie żeńskiej? Co do składki to faktem jest że w większości wypadków jest obowiązkowa, co właściwie do ogółu nie ma właściwie znaczenia. Ale jakoś nie mam na razie chęci na ten temat pisać, może wieczorem:) po ostatkach muszę odchorować...
|
|
Roler, to prawda co napisałem, ani ubliżyć, ani obrazić nikogo nie chce, jak ktoś się obraża to nic na to nie poradzę, z mojej ekspresji nie zrezygnuje..., a jak ktoś na mnie wypisuje różności to przyjmuje to z uśmiechem na ustach, przecież wiem że to nieprawda:)))
|
|
paplik, a ty byłeś chrzczony?
|
|
Cos cicho o stacji paliwowej w tym regionie. moze to jest argument ???? a swoją droga , to juz pytałem czy masę bitumiczną mozna kłaść w mróz i przy padającym sniegu ???
|
|
kulig, stacja benzynowa to pojawiła się w głowach kilku ludzi na tym forum i pewnie tak zostanie. A kiedy te mrozy były? Śnieg pada i się rozpuszcza. Teraz są takie technologie że buduje się cały rok, panie teraz to chemia a na chemii rośnie chemia, jak mawiał Andrew Lepper.
|
|
ja też byłem u bierzmowania u Paetza, niezły był z niego herbatnik:)))
|
|
yyyyyyyyyyYYYYyyyyyy dobra:D
|
|
gtw-tomek ciekawe do czego ci kwas azotowy wyrabiasz Heksogen do produkcji C4?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |