Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy wśrd shinhedów jest tolerancja? |
Irak dla Irakijczyków. A nawet, jak Ameryka tam i nawet jeśli miałaby powód, żeby tam leźć, to my naprawdę nie mamy czego szukać w Iraku. Gusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy wśrd shinhedów jest tolerancja? |
Wy oczywiście mieliście...
|
|
Niezgodzę się z tobą, gdyż powszechnie wiadomo, iż wszystkie inne półprodukty to są imponderabilia. Nie możesz nie uznać tego niepodważalnego faktu.
|
|
Re: Czy wśród shinhedów jest tolerancja? |
Szczerze to bym wolał 64 KILOBAJTY niż 64 KILOBITY (64KILOBITY=8KILOBAJTÓW).
|
|
Tak sie sklada, że prawo jazdy mam od 1995 roku i przejechałem do tej pory około 100 tys. km. Chodziło mi o to, że jak już pieszy jest na pasach to ma pierszeństwo, a nie o zatrzymywanie przed każdym przejściem i czekanie aż pieszy się wgramoli na pasy. ;) Pozdrawiam
|
|
50km/h pewnie trochę zwolni ruch na drogach. Nie będą ludzie jeździć 70 a 60km/h. Może nie maiłbym nic przeciwko, tylko proszę sobie wyobrazić, mam do pokonania 500km. i którędy mam jechać, gdy miejscowość co 10 km. Przecież to wymusza przekraczanie prędkości. Na zachodzie jeżdżą po autostradach i drogach szybkiego ruchu, a u nas? Palcem po mapie i nerwówka. Pozdrawiam
|
|
Historia? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Najchetniej wybierane przedmioty przez maturzystów sa 2: 1.maskotka na szczęście 2.ściąga (a najlepiej komplet)! ____________________________-
|
|
powazne
|
|
Ja tu założyleń temat na poważnie a nie popto żeby ktoś se wpadął i opieprz** jaja.
|
|
Mrs :) heh dobre
|
|
Ja jestem z internetu z multimedii zadowolony. P2P całą dobę zewnętrzne IP(tego w IST nie mają). Chociaż przydałoby sie żeby był troszke szybszy[prędkości nigdy za wiele:-)]. I myśle ż eta firma zrobiła trochę konkurencji w naszym monopolistycznym mieście.
|
|
MrS, ja też się uśmiałam. rewelacja :D
|
|
Witam jesli ktos jest chetny do gry w paintball to piszcie na maila lub najlepiej zadawajcie pytania na forum (oszczedzi mi to troche pisania)
|
|
Zgadzam sie z kornikiem. Nasi "władcy" trzymają sie stołków i nie dopuszczają innych. Bezsensowne decyzje , zla polityka. Z naszego miasta można by coś zrobić.......... ale potrzeba zmiany twarzy w polityce!!!!!!!!!!1
|
|
Wreszcie coś sensownego!!!!!!!!!!!
|
|
a jakieś namiary można prosić????????????
|
|
dla pytających o namiary: w profilu użytkownika wpisany jest jego e-mail - wystarczy kliknąć na nick autora w nagłówku każdego z postów ...i pytanie do kymaja... macie troche pistoletów do pożyczenia?
|
|
...pewnie sporo samogony poszło strażaki lubią sobie popić... WSIEGO NAJLEPSZEGO STRAŻAKI
|
|
zacielo mnie......bgrak slofff.
|
|
Czy zauważyliście ten fajny , arcyciekawy i jakże długo oczekiwany napis z prawej strony ekranu: "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane " .... Powiem tylko tyle: WRESZCIE!!! Zgadnijcie kto soę wkurza teraz... ;))) Jak zwykle pozdrawiam
|
|
szybkiego powrotu do zdrowia . I tak jak powiedział TZ masz tu dużo przyjaciół
|
|
Jak ja miałem net w Interneo tez kląłem jak mogłem bo to był bubel. Teraz mam neostrade z jedynej słusznej TPSA i jestem zadowolony. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |