Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macie ochotę.... |
Pod Nowogrodem ''Pisa ,Narew ...''dużo jest Warszawiaków czy to chaty z działkami i garażem z samochodem czy to działeczka na przyczepkę ;))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macie ochotę.... |
na gorze chyba jest parking co
|
|
Nie budują - jest źle. Budują - też narzekają :/ Chyba lepiej nawet kawałek przejechać luźniej.
|
|
wlasnie, ze nie dobrze...jak sie nie a co sie lubi, to sie lubi co sie ma... no nie jestem za podwyzkami...ale to nie zmienia faktu, ze jest to duzo kasy na to lodowisko...
|
|
BACA napisał(a): > No i kogo bedzie stac to sobie posmiga w zla pogode.a wiec > batarki moze jako acl mozna cos wymedzic na poczatek > ja osobiście nie znam ludzi ale mam nadzieję, że zrobią zniżki dla acl ;) a może i dla ał i innych zainteresowanych instytucji
|
|
Wy chyba sami nie wiecie kogo opłakujecie... i to jest najbardziej żałosne. I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
do wrocka jezdzi z bialego autoban... mniejszy turystyczny autosan..bodajze jezdzi w soboty rano to wiem napewno...a inne dni nie pamietam.. leci.. z bialego przez zambrow...
|
|
najlepieju pójść i samemu sprawdzić wtedy będziesz pewnien/pewna na 100 %
|
|
Ja nie pomogę w znalezieniu właściciela, ale pochwalam Twoje postępowanie. Dzięki takim ludziom jak Ty może zmieni się troche mentalność ludzi, którzy jak znajdą telefon to biorą go dla siebie, a kartę wyrzucają do śmietnika. Tak trzymać - plus dla Ciebie. BTW: może trzeba kartę oddać do jakiegoś salonu Orange...może oni znajdą właściciela jak tu się sam nie znajdzie. Pozdrawiam Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |