Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hasło na wybory samorządowe |
Kurna mać , ten Janek wszystko wie- chyba przełożony dzielnicowych :))))) Albo głeboko zakonspirowane, podziemne struktury ORMO. :)))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hasło na wybory samorządowe |
OPTIMI PC UL.WYSZYNSKIEGO KOLO BIEDRONKI "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
i potem skladaja z tego nowe?
|
|
Ten kundel zerwał się najpierw ze smyczy, więc psa trzeba karać za złe zachowania. A jeśli chodzi o taką "teściową" to pewnie dla niej zwierzęta ważniejsze niż ludzie.
|
|
Jeśli dotrzymasz słowa to ci odpowiem. Gówniarzu, zaczyna się od szpitala zakżnego a koniec będzie również Szpitala Wojewódzkiego, przy takiej dalszej polityce zarządzania tym Szpitalem, nic ciemniaku do ciebie nie dociera!
|
|
żeby to zrobić musiałbym mieć Twoje nazwisko i Twój charakter poprzestanę na tym co napisałem... jeśli pozwolisz Janie:) czekam z niecierpliwością , przebierając nogami, aż śmiało zbijesz te argumenty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |