wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Strzelanina w biurze PiS - jedna osoba nie żyje, druga jest ranna

mi się podobają oba klimaty i tam też przebywam

Pan ze współczesnej - trochę natrętny ale ujdzie w tłumie
chłopcy w paski a'la Ken -można z nimi uciąć sympatyczną pogawędkę

Ogólnie moim zdaniem klimat zależy od tego, z jakim towarzystwem sie zadajesz i z kim przesiadujesz w tych klubach

Żebyś się nie zdziwił z tą moją kobiecością...

No ale widać Ty musisz być bardzo dojrzałym facetem skoro wypowiadasz się tak a nie inaczej. Czyżbyś sporo doświadczeń miał już za sobą??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Strzelanina w biurze PiS - jedna osoba nie żyje, druga jest ranna

hehe no w sumie na piwko możemy wyskoczyć - powiedzmy w sobotę w Cześku??
Ciekawe czy zgadniesz która to ja:-)

w sumie nie powinieneś mieć problemów - dość charakterystyczna jestem :-)

Oki. Mówisz charakterystyczna ? he coś ciekawego ;)

Cichoj tam he na maila się spiszemy

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja uważam, że korki nie są potrzebne. Wystarczy wziąć podręczniki a najlepiej vademecum (biologie mogę polecić :) ) i po mału stopniowo się uczyć tego co tam jest. Wierzcie lub nie ale informacje zawarte w podręcznikach pokrywają się z tym co jest na maturze. Ale najważniejsza jest systematycznosc. Poltorej godziny dziennie polecam, po pol godziny na przedmiot jeśli się zdaje 3 i do maja spokojnie i bez stresu będziecie przygotowani. A korki to jedna wielka sciema !

Łomża jest miastem przede wszystkim kościołów. To mnie do szału doprowadza!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

no to poproszę o maila bo ja się raczej do Ciebie odezwać nie mogę:P

hehe tez to widziałem niezła reklama:) To reklama tego sklepu media expert , cale miasto w tym jest oblepione, ale z ta reklamą to niezle wymyslili, nie da sie nie zauwazyc:P

hmm, moze idz do szkoly?

Treść jest ukryta

A ja naiwny myślałem, że najlepszym miejscem na poznanie kogoś fajnego jest:
1;) szkoła
2:) bar lub kino
3:) impreza u znajomych
4;) obóz, biwak, pielgrzymka
5;) dyskoteka
6:) plaża lub basen
7:) czytelnia lub jakiś klub ciekawych zainteresowań, np. klub młodych miłośników kotłów c.o. lub kółko różańcowe

jak poznać?
- przez internet, albo lepiej przez znajomych.

Nie masz co szukać lokalu, w ylwestra bardzo drogo a i ciężko znaleźc jakis wolny, zoranizuj coś ze znajomymi u kogoś na chacie i będzie git.

Treść jest ukryta

co do zespołu firma to osobiście nie polecam. grali na mojej studniówce, ogólnie porażka...

rudy błazen z druhem

wszystkie pizze w 4 pory roku maja srednice 28 cm i zazwyczaj najadam sie połówką. polecam

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Treść jest ukryta

ha ha Adall dobry jesteś , ah ah ha ha

www.centrum.fm/radio.ram

w kosciele duzo ludzi jest......

VOTUM DEO IGNOTO

Treść jest ukryta

chlopaku mam 2 mieszkania wlasnosciowe i mam gdzie mieszkac jak wroce a ludzie ktory sa w stanach raczej wola sprobowac innego zycia niz w takiej Lomzy np. 1500$ ehehehheeheheheh wez bo z krzesla spadne chyba doliczyles zarobki mamy taty cioci i wujka :D. ja nie czuje sie jak w raju poprostu mam 23 lata a zarabiam tu jak w polsce bym nie zarabial to mnie tu trzyma .. ej jak jestes taki madry to powiedz niby po co mialbym wracac do Lomzy tam nie ma co robic miasto objedziesz samochodem w 10 min no 15...zarobki sa do bani jest maly popyt na wszystko takze wchodzac teraz z jakims malym biznesem bo na poczatek moj taki by byl to nie mam szans przebicia co nie to nawet nie warto zaczynac.. a tu ja nwet nie musze wychodzic z domu i zarabiac pieniadze :D bez kitu tu jest popyt na wszystko ladnie gowno zapakujesz to ludzie go kupia taki glupi narod a w polsce ludzie sie przejmuja codziennoscia czy starczy im do konca miesiaca i nie mow ze nie bo znam realia eheh nie jestem w stanach za dlugo ale jest napewno lepiej jak w Polsce pod kazdym wzgledem :) uwierz mi. wystarczy ze umiesz mowic po angielsku i i mozesz wszystko ..... no to pojdzie do gory bo ropa drozeje a na banzyne tez przyjdzie czas eheh ludzie beda rowerami w lomzy zapierdalac eheheheh bo na wache nie bedzie ich stac to kwestia czasu....nara

Podałem ci iż mam 1 nik. to zrezygnuj z tego niku, a podaj proponowany poprzednio przez siebie, oczywiście jeśli umiesz dotrzymać słowa?

Ty nie masz żadnych argumentów, jak proszę cię o konkrety to nie umiesz ich podać, nie obrażaj ludzi tam pracujących bo nie urastasz im do pięt, ty ignorancie, nawet słowa nie umiesz dotrzymać, tylko piszesz co ślina na usta ci przyniesie!

1. Pracownicy łomżyńskiego PKS-u zrzekli się wynagrodzeń. To skutek ubiegłotygodniowego strajku w łomżyńskim PKS-ie. Z pieniędzy zrezygnowali ci, którzy zamiast wyjechać w trasę, protestowali w obronie odwołanego szefa (Gazeta Wyborcza).

2. Dziesięciogodzinny postój naraził firmę na straty w wysokości ok 18 tysięcy złotych.
Pracownicy, którzy strajkowali w mojej obronie (czytaj: szefa), powypisywali prośby o urlop bezpłatny i tak jak obiecali, zrzekli się wynagrodzeń za godziny, kiedy nie pracowali. Ich suma przewyższa koszty tego protestu, więc o kłopotach finansowych nie ma mowy.

3. Sam z wynagrodzenia nie zrezygnował, bo formalnie w dniu protestu nie był pracownikiem PKS Łomża.

4. Wykowski podkreśla też, że z wynagrodzenia nie zrezygnowali ci, którzy tego dnia nie chcieli poprzeć strajku.

Czytam, czytam i nie potrafię zrozumieć tego tekstu. Może pomożecie??

AD1. Jak można zrzec się z pieniędzy za nieprzepracowany okres? Kierowcy nie jeździli, nie wozili pasażerów. Za co więc mieliby otrzymać wynagrodzenie?

AD2. Czy zarządzający firmą wie co mówi? Co było stratą w dniu strajku? Rozumiem, że utracony zysk ze sprzedaży biletów. Zaraz, zaraz. Jeżeli płace kierowców przekroczyły wysokość straty to czy ja dobrze rozumiem, że wszystkie te przejazdy były nierentowne i ktoś dopłaca do interesu? To na jakiej podstawie (ekonomia) twierdzi się: "o kłopotach finansowych nie ma mowy" ??

AD3. A jakie miał otrzymać wynagrodzenie i dlaczego miał z niego rezygnować? On także strajkował? Gdzie był w danym dniu zatrudniony?

AD4. Dlaczego trzeba podkreślać, że sumiennie pracujący w tym dniu pracownicy nie zrezygnowali z zarobionych pieniędzy?

Dziennikarz radio Białystok Adam Dąbrowski w swoim gorącym komentarzu z miejsca strajku słusznie chyba zauważył, iż o tym przedsiębiorstwie i jego perypetiach usłyszymy jeszcze nie raz.

adall, komuś chyba zazdrości...:)))

Ja jak Ja-> na piątek mam stolik dla 6 osób, wiec zapraszam. Pampola juz poinformowałem :D

Gdzie poznać?? Wszędzie!! Na ulicy, w sklepie, urzędzie, imprezie itp. Trzeba się tylko rozjerzeć i próbować nawiązywać nowe znajomości.

Nie wiem dlaczego jest takie bezprawie...
Niech mnie także ktos oświeci . To tak jakby w mojej firmie pracownicy wybierali lub zwalniali kierowników działów...

Moja propozycja jest taka aby pracownicy wykupili cały zakład i nim kierowali.
Wtedy jest wszystko w porządku.

niezbyt smaczna była duża 65-tka..

wlasnie bylem w media expert :d sklep super :D nie ma rzeczy ktorej tam nie ma z elektroniki. ceny nie są zle :D

Ja podaj artykół na stronie głównej http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13572 będziemy mieli w Łomży lodowisko :D:D:D niewiem jak wy ale ja jestem zadowolny że co kolwiek zaczyna się zmieiać w Łomży :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Polecam zespół MODEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łomża to miasto dziesięcioletnich BMW posciaganych z zagranicy jezdzacych z piskiem po naszych ulicach i wyrywajacych pietnastolatki spod Statoila i Mcdonalda, no i oczywiscie prócz tego przychylam sie do opinii o nadmiarze, kosciolow, rond i burdeli ;)

Stanowczo popieram "garcia"

i bardzo dobrze, że chce się wkupić w łaski mieszkańców. To lodowisko jest nam potrzebne tak jak i hipermarket, który ta firma chce wybudować. Popieram w 100%, wreszcie coś się tu zaczyna dziać

a gdzie będzie te lodowisko?

na starym dworcu :)

powiem ze dobry pomysl jest zrobic cos takiego bylem na sledziwie i bylo zaje... a teraz bedzie u nas cos takiego buhahah

hmm... ale mam pytanie... czy te "lodowisko" wyglądać będzie na wzór śledziowa czy poprostu takie lodowicho otwarte, pod gołym niebem?:PP

rudy błazen z druhem

Michał Kamiński?

ty maaaartuska, twoja "ulubiono"?? buhaha

Janie serduszko ty zamilknij !!! a za link bardzo dziękuję, moje dziecko właśnie jest podziębione i nie uczęszcza do przedszkola. Pozdrawiam

UWAGA!!!
Dnia 1 grudnia w hali SP 9 przy ul. Księżnej Anny w Łomży odbędzie się mecz koszykówki mężczyzn w ramach rozgrywek III ligi męskiej UKS ''9 NEMEZIS'' Łomża-JAĆWING Ełk. Spotkanie rozpoczyna się o 13.00. WSTĘP WOLNY!!! Wszystkich sympatyków koszykówki i nie tylko ZAPRASZAM!!

to sie przekonamy czt ten TUV bedzie poytzebny panie mądry ześ sie wiesniaków na giełdzie na słuchał i teraz powtarzasz te mądrosci np. mały brief TUV A TEN TEKST JEST NAJLEPRZY "Nawet jak bieżesz czerwone w niemczech szyldy dostajesz stare dowody rej. ANULOWANE "

filmy nielegalne filmami, ale napisy amatorskie są o 100% lepsze jakościowo od "oryginalnych"

wiem że najlepiej zamydlić problem, naopowiadać bajek a do faktow się nie odnosić, prawie jak Lepper... Ale dzięki likwidacji zakaźniaka polepszy się praca szpitala wojewódzkiego, całe szczęście że ludzie to szybko docenią!
jsb, czemu tak nerwy ponoszą? Bogaci sobie na pewno poradzą, lekarze wywalczyli tyle że teraz zamiast jednego luksusowego samochodu będą mieli dwa... dla pacjentów nic nie wywalczyli, potrafią tylko protestować i przyjmować koperty i reklamówki. Ale niektórzy myślą szerzej, o wszystkich, nie to co lekarze...

W jakich godzinach jest otwarty ten sklep???

ja mam w pko sa i nie nazekam pobieraja 4 zl miesiecznie ale jezeli nie masz kasy przez jakis czas to nie przychodzi ci upomnienie i kara

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org