Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to słowa Tuska zaczęły kampanię nienawiści |
ty się najadasz połówką z 4 pór ?? ja ostatnio zjadłem całą pizze z da grasso, a zamówiłem z dodatkami (ser,salami,bekon,cebula,kukurydza) :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to słowa Tuska zaczęły kampanię nienawiści |
Treść jest ukryta
|
|
wez pod uwage ze istnieja dysklektycy ;] napewno ze slownikiem nie bede tu siedziec ;] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie jadłam w Da Grasso, ale przy najbliższej sposobności przejdę się przekonać. Nie wiem tlyko dlaczego niektórzy krytykują mimo, iż tam nie bylyi. Słaby profesjonalizm?? Trzeba lat praktyki, poruszymy ten temat, chociażby po 3 miesiącach. A tak na marginesie moją ulubiona pizzerio jest... ,,Papryczka,, w Wysokiem Mazowieckiem ;] Zaś w Łomży Chilly Pizza. Z niecierpliwością czekam na Pizze Hut oraz KFC (podobno za rok ma powstać) ;] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
... ale sklepy już raczej tak. A co do tego drugiego to ja wole udział czynny niż bierny ...
|
|
hehe to nie miasto tylko firma echo investment chce sie wkupic w łaski mieszkanców i miasta
|
|
nie widze w czym problem?? sam przywiozłem sobie autko z niemiec i to logiczne ze dowód miałem niemiecki , z niemieckiego urzędu skladajacy sie z 2, lub 3 cześci. I tu mnie w Urzędzie Skarbowym , oraz przy rejestracji o to poprosili dwa razy, żadna mi nowość. Wyeliminuje to raczej proceder kradzionych aut, bo ciezko jest podrobić dowód, i to wszystko
|
|
hehe, bede wiec :D
|
|
ad. 1. Aktualnie obowiązujące w Polsce prawo mówi chyba, że za dni strajku popiera sie pensję? Ich dobra wola, że wzięli urlop bezpłatny - nie musieli! ad. 2, 3. Nie rozumiem do czego pijesz. Jak można narzekać na coś niebyłego? Artykuł wyjaśnia niezorientowanym co było, a czego nie było. Fakty. Nie rozumiem co cię dziwi Nie było żadnych przejazdów, nie można powiedzieć, że były nierentowne. Nie pracował w PKSie więc nie może (choćby chciał) nic zwracać, czy z czegokolwiek rezygnować. ad. 4. Czy aby na pewno sumiennie pracowali? "z wynagrodzenia nie zrezygnowali ci, którzy tego dnia nie chcieli poprzeć strajku" - co nie znaczy, że go nie poparli, lub ostatecznie nie uczestniczyli w nim jakoby z przymusu :) pozdrawiam!
|
|
Nistety w pracy.
|
|
Spiero po prostu musi się spieroć, taką ma ksywkę, więc się spiero. Ja tam się nie spierom, bo jestem wieśmin i problemu nie widzę dla przeciętnego obywatela RP, ale czytałem, że ustawodawcy chodzi o zablokowanie przywozu mocno rozbitych pojazdów, które sprowadzane były (niby na części) bez dow. rejestracyjnych (np. brief z obciętym rogiem, czyli bez prawa rejestracji, bo szkoda była całkowita). Taki wózek będzie na części. Teraz ma być bezpieczniej i lepiej... A ja myślę, że biurokracja w urzędzie celnym umocni się jeszcze bardziej.
|
|
Dokładnie panie Wieśmin. Mało tego dodatkowo teraz do rej. samochodu z np. niemiec będzie potrzebny niemiecki przeglad techniczy czyli TUV. A wiekszość trupów nie ma takiego przegladu. No ale pan Spiero przecież i tak wie lepiej .
|
|
nie wiem bo nie byłam tam jeszcze he
|
|
no co ty nie byles jescze !!!!! takie wydarzenie w Łomzy.................hihihihi Zbych
|
|
więc te reflektory to od nich? xD rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |