Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piorunek o "BIAŁYM ORLIKU" |
NIE UŚLIŃ KLAWIATURY :)) już mi się znudziło picie ciągle tego samego. Ostatnio piłam też grzane piwko (noo nie w pracy oczywiście!) i bardzo mi smakowało. W tych warunkach pogodowych to chyba najwłaściwsza temperatura trunku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piorunek o "BIAŁYM ORLIKU" |
A ja to bym sobie teraz chętnie schrupał 'Grześka' albo 'Princessę'... ale nie mam...
|
|
Ja lubie Kinder Bueno (Kiedyś było to Kinder Bonta) ma takie fajne orzechowe nadzienie, mniammm Grześki tez lubię, ale kruszą :))
|
|
mam wykupiony internet w komórce,lecz gdy chcę zalogować się na czat pokazuje się komunikat ,że nie mogę się zalogować ponieważ nie mam włączonej javy. może wiecie co zrobić ,żeby wszystko działało tak jak powinno? i czy w ogóle da się tak zrobić?
|
|
Zapraszam wszystkich na mecz koszykówki męższczyzn do IV L.O. (Budowlanka) dziś o 18.30 . Proszę również o gorący doping zainteresowanych!!! Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Warto przyjsc zobaczyc tez młodziaków :)
|
|
Dziekowac ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
uks technik pokonał bardzo wysoko drużynę z uks 9 , przewaga trwała od samego początku widac było znaczną różnice poziomów gry. ukas technik wygrał około 50 punktami. spoktanie było na niezłym pozomie organizacyjnie,a mianowicie oprawę muzyczną w ostatniej chwili zapewnił DJ LICHU a całosc nagrywała jedna z łomżyńskich telewizjii, oby tak dalej :):) brawo technik ........
|
|
a taka jest prawdw ze jak ktos zarobil na teauto to respect ale pozyczyc to kazdy moze wiem cos o tym
|
|
Nie wiem jak mozecie cieszyc sie tak ze zwicestwa nad druzyna o sredniej wieku nie przekraczajacej 15-17 lat :) Warunki fizyczne wzieły gore, a roznica wyniosla na koniec meczu 40 pktow. 101-61. Pokazcie swoje prawdziwe oblicze w meczach z doroslymi druzynami, a uks 9 niech walczy o wysokie cele w swoim przedziale wiekowym.
|
|
skecz jesteś w błędzie. Obecnie już nie pracuję, ale tak sie składa że znam na czym polega praca kasjerki. Pomimo, że mówiło się, że Panie piją tylko kawkę ale niestety często się zdarzało ze Pani kasjerka musiała zostać po godzinach pracy (był to zakład państwowy).
|
|
a może chodzi o Polski Związek Piłki Nożnej-jego już nie da uratować..
|
|
Ja moge przytulic pogłaskać szepnać czułe słówko porozmawiac ;] Wszystko za niewielka opłatą ;p hehe oferty kierowac na mail-a Pozdrawiam. ;]
|
|
Witam. Chciałbym się dowiedzieć, jakie jest najlepszy okulista w Łomży, lub okolicach, który dobiera soczewki.... Jestem z Ostrołęki i niestety tutaj nie ma dobrego specjalisty:<< Bardzo proszę o pomoc.
|
|
Marczyk-siedzibę ma na Przykoszrowej
|
|
jA POLECAM IŚĆ DO OKULARIUM PRZY UL. pLAC NIEPODLEGŁOŚCI CHYBA 10. sĄ TAM TANIE I DOBRE SOCZWKI ZAWSZE TAM KUPUJĘ I JESTEM Z NICH BARDZO ZADOWOLONA.
|
|
WITAm jestem tu nowy i mam pytanko czy jest moze w lozmy VALE tudo lub mma??? pozdro
|
|
Ale dzisiaj chyba nie ma juz tych krów? Poszłam z chłopakiem wieczorem tamtędy na spacer i żadnej nigdzie nie było. Tak wogóle to w którym miejscu ione dokładnie się zawsze pasły? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
A kogo Wy macie na mysli jesli chodzi o tego calego trenera heh bo mam pewne przypuszczenia heh Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
alez Ty bezmozgi jestes. nie narzekanie tylko chcem zwrocic uwage ze te rondo jest ZA MALE !! tak jak cala poznanska za waska :/ ale to inna sprawa.
|
|
floorek, ale się w temacie wypowiedziałeś, z azbestów już wróciłes...?:)
|
|
o ****. ja pierdziu. w morde jeżozwierza Pajonk - Ty wymiatasz :D
|
|
Mój nik jest jeden jsb2, a twoje argumenty są żałosne. Nie ja cię obrażam tylko wcześniej sam dałeś tę propozycję, a wię cię nie stać aby dotrzymać raz danego słowa? Ma zowsze Łomża
|
|
Przyjmuje w szpitalu na ortopedii chyba
|
|
w 4 pory roku podobno są malenkie pizze;p
|
|
Gazetka jest ok, sporo artykułów, ale znam o wiele fajniejsze gazety - bez urazy
|
|
Ooooooooooo ......... Ptysiu91 !! Witaj. Ja tej gazetki nie widziałem, stąd też na dzień dzisiejszy nie mam zdania na temat jej jakości. Słyszałem tylko, że wydawcą jest jakoby właściciel TV Łomża - Artur Filipkowski.
|
|
Jasiu znowu zaczynasz, dlaczego Ty wszystkich obrażasz. Czy Ty masz jakiś kompleks a anonimowość forum wyzwala ciebie z niego. Nie na zakaznym ale są specjaliści od takich problemów.
|
|
bazyl, nie wysilaj się na złośliwości, bo w twoim wykonaniu może mnie to skłonić nawet nie do uśmiechu ale westchnienia politowania:)
|
|
Może ma ktoś namiary na tego typu pojazd, Bardzo proszę o pomoc.
|
|
Klub jeździecki Karino, ulica Poznańska tel. 604 498 863. W cenie jest bryczka z zaprzęgiem - może też być z dodatkowymi jeźdźcami. Ceny przystępne.
|
|
Halfik dostał pierwszą wypłatę - jest w amoku - postarajcie sie go zrozumieć. ))))))) Halfik czorcie zrozum, wiele lat przed Tobą ludzie byli w Ameryce, nie Ty pierwszy i nie ostatni, dostałes zajoba po wypłacie Lepiej aby mu pierwsze dymanko wyszło , bo inaczej wszystkie kobiety , to beda qurwy:))))) Taki świat , takie halfiki :))))))) Dobrze , ze chociaz kompa potrafi obsłuzyć I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
witamy Maarcina w naszym wątku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |