Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apeluję do Janusza, żeby był wśród nas |
jak uratowac zwiazek chce wszystko odbudowac byc inna, wszystko dla niego ale on sie boi i chce to wszystko skonczyc jak go przekonac ze dla niego obroce caly swoj swiat do grory nogami aby wkoncu bylo tak jak chce. pomocy ;( rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apeluję do Janusza, żeby był wśród nas |
ja nigdy bym w boczek nie skoczyla ja dla niego zrezygnowalam z imprez przyjaciol wszystko przez ostatni rok poswiecalam dla niego
|
|
konczac ten zwiazek, najprawdopodobniej ratujesz swoj inny, przyszly zwiazek z jakims fajniejszym gosciem. zatem: aby uratowac zwiazek, musisz skonczyc ten zwiazek.
|
|
Może wysłać ekipę do niego z programu wybacz mi, najlepiej czterech łysych po 120 kilo i 186 wzrostu w dresach i spytać dlaczego dziewczyna zwija się z płaczu w niedzielę, przed komputerm zamiast być na obiedzie u przyszłych teściów?
|
|
zastepca pomocnika portiera w Polonezie
|
|
Jest w Łomży szkolenie psów z zakresu podstaw posłuszeństwa. Jeśli chcesz numer telefonu odezwij sie na gg 5029940
|
|
skecz..czemu tylko 186?
|
|
Fajnie napisałeś "starsi Panowie". Ci "starsi panowie są o wiele młodsi od tych młodych, co przyszli jak odniosłem wrażenie, na koncert w filharmonii. Zero dopingu. A tak na marginesie, to z tą frekwencją coraz gorzej, podobnie jak na meczach piłki nożnej. To jest rzeczywisty obraz sportowej Łomży.
|
|
Janek-kup jeszcze płytkę chodnikową na FARNEJ
|
|
Dr. Kalinowska. Kupuję u niej soczewki i jest wszystko super. Polecam.
|
|
Janie Serce ,bądż tak uprzejmy i naucz się trochę, czy można leczyć ludzi z chorobami zakażnymi w Szpitalu gólnym, jakie są wymagane reżimy sanitarne i jakie wymagania? Nie potrzeba demagogii tylko odrobinę wiedzy! Twierdzę po raz kolejny, gdy chcesz zająć jakieś stanowisko, zdobądż tylko odrobinę wiadmomości na ten temat! Jarek
|
|
Nie zjadam obydwóch bo są straszliwie słodkie. Z reguły zmorduję połowe opakowania a reszta czeka na kolejne "niedocukrzenie" Z tego samego powodu nie potrafie zjeść nawet kremówki z Al legionów całej jednej (są boskie!).
|
|
Czasami zamawiam sobie ciuchy np. Old Navy lub inne w USA. Wychodzi dużo taniej niż bym w Polsce kupowała, a i przy okazji mogę zakupić coś ciekawego, czego w naszych sklepach nie znajdę.
|
|
olsztyn city cena jednego biletu kosztuje 26 zl i nie ma znizek dla studentow Jarek
|
|
kusy, odnośnie śluz to jak byłem w zakaźnym to takowych nie widziałem... jsb2, mogę być jasio kamień, jasio gówno, jest mi to w sumie obojętne, bo taki zemnie jan jak i serce... nic do ciebie nie dociera... loosac, 1) reprezentuje poglądy wyłącznie swoje na tym forum, ale poparte faktami i doświadczeniem! 2) nie jestem zarozumiały, mam inne zdanie, mam do tego prawo... 3)myślisz że wiesz lepiej ode mnie... może nie wiem lepiej od wszystkich, wszyscy to nie to forum... taka zasadnicza różnica.
|
|
trąbka musi być!
|
|
Dowóz kosztuje ok 10 zł, ale numeru nie znam
|
|
czy ktos mi wyjasni o co chodzilo z tym usunietym tematem?
|
|
tego nie mozna nazwac dyskoteko to jest speluna gdzie tylko kur*** brudasy i zlodzieje chodza
|
|
jsb, ile ty masz nicków? mam nadzieję że nie robisz tu sztucznego tłoku:) jsb, jsb2 i jeszcze jeden ale zapomniałem, też coś na j...
|
|
a tak w ogóle to czemu służy ten temat? nadmierna ilość kompleksów? elo elo nieświadomi się śmieją
|
|
Pajonk, przewidziałem to i zrobiłem kopię :-) I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
Ja jak Ja nawet jak sie nie odpisuje to tacy ludzie nie daja za wygrana oni chyba maja nie tak cos pod sufitem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Fajna rzecz takie lodowisko <bravo>
|
|
a ja tą pizze uwielbiam 48 ;D i lubie tez 2 to fajne miejsce zeby wyskoczyc ze znajomymi i sobie posiedziec
|
|
Taka lodowa łapówa dla miasta , teraz radni będą tańczyli na Lodzie :)
|
|
Tak moja polonistka mówiła dziś,że właśnie w 15-stce wykryli sepse u dziecka.
|
|
Studiuję psychologię (po I lo ;) ) i wmawiają nam, że dysleksja i dysortografia to wymysł pedagogów, którzy nie umieją zmotywować dzieci do nauki ortografii, tak więc Tomku zgadzam się z Tobą. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |