Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamach na niezalżną prasę !!!! |
wiesz ja mam 21 lat parwie 22 no to niezla gowniara ze mna z budzikiem na karku :P:P zrezygnowalam sama z siebie z tego wszystkiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamach na niezalżną prasę !!!! |
Czy moi poprzednicy nie mają jakiś udziałów w tych rondach co tak je zachwalają?
|
|
Dziewczyno, jeszcze brakuje byś tylko wysłała zdjęcia do fotki :(
|
|
noooooooo
|
|
No ja ze ścisłych to tylko geografia...ale jestem umysł humanistyczny to wiem na pewno :)
|
|
w jaki sposób wyszła Ci taka kwota? mi tyle wychodzi, ale to koszt benzyny przy mało spokojnej jeździe... autokarem w dwie strony jedziesz za ok. 30zł...
|
|
loveley: ja jak bym nawet nie mial tej kasy to i tak bym byl ;] jak to mowia polak potrafi napewno bym cos wydumał aby spodkac sie ze swoja kobieta ;]
|
|
w szpitalu można leczyć choroby tzw. zakaźne i jest to często stosowana praktyka, ja się z tym spotkałem, mam jakieś doświadczenie praktyczne w tym temacie i podałem przykłady w przeciwieństwie do twoich słów zaklęć...
|
|
Sprzęt elektroniczny w USA w porównaniu do Polski jest tani. Przykładowo bardzo popularny u nas kompakt Lumix FZ-18 kosztuje ok. 1300 zł, taki sam w USA w przypadkowo wybranym sklepie: http://www.vanns.com/shop/servlet/item/features/495204219?v_c=Shopping kosztuje 875 zł plus wysyłka do Europy ok. 80 $ to całość wyniesie 1075 zł. Policzyłem 1$ =2,5 zł. Więc nawet po dodaniu kosztów przesyłki dalej opłaci się kupować w Stanach. Inna sprawa to kłopoty z gwarancją, bo nie wiem, czy jest coś takiego u nas uznawane jak "gwarancja światowa", czyli gdziekolwiek na świecie pójdziesz ze sprzętem na gwarancji to firma naprawia gratis. Druga sprawa to, że sprzęt w USA jest sprzedawany pod napięcie 120V, a u nas jest 230V. Ładowarki do akumularorków, zasilacze i inne ustrojstwo trzeba przerabiać lub kupić odpowiednie do naszego napięcia.
|
|
o! kolejny pajac z kilkoma nickami halfik i NJ1984 to jedna osoba. Źle się zalogował robol... Na taki wieśniacki post to mogę odpowiedzieć tylko że tam wyjeżdżają tylko cioty co sobie nie mogą poradzić tutaj, nie nadają się do stworzenia żadnego biznesu, a hameryka to dla ludzi z taką mentalnością raj na ziemi.
|
|
No a czego sie chciales dowiedziec? Co to jest dla Ciebie "ciekawa" sztuka walki moze powiedz? VT-mma nie ma, taekwondo i karate odrzucasz, bjj jak napisali jest, tylko z przerwami. Podobnie jest z boksem, pojawia sie i znika. Masz jeszcze aikido, capoeire, wiecej chyba nic w tej chwili o ile sie orientuje.
|
|
to nie masz sie czym chwalic niestety
|
|
Co Ty Janek znowu jesteś Serce , a czytałem że zmieniłeś nik na Jan G.... .
|
|
U mnie na weselu gral zespol Kartel z Zambrowa, musialabym tylko odnalezc telefon do Marka Klosinskiego. Biora 2000zl. W zespole bylo cztery osoby, dwoch facetow i dwie dziewczyny. Graja super a tym bardziej spiewaja super.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |