wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To najwięcej w Europie

5510: a co to za gazeta i kto jest wydawcą ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To najwięcej w Europie

"Narew", wydawcą jest.. zapomniałem :)

a mnie niech ktos napisze...czy ta pizza w 4 porach roku to jest duza? tak jak pisza w menu?(za 15 zl)

chłopcy, chłopcy, spokojnie:-) Jan_Serce no to proszę, pokaż mi sex i biznes, z chęcią popatrzę, wypróbuje :P

Janie bez serca
nie wiem czy dobrze przeczytałeś to co było napisane, ale obawiam się nie
Pytanie było czy w szpitalu głównym są śluzy......
bo do zakaźnego to przychodzą tylko ci co muszą i nie wydaje mi się, żeby trzeba było jeszcze zabezpieczać sale śluzami
chodzi o to,że w dużym skupisku ludzi nie dopilnujesz każdego,
a poza tym o czym tu gadać bezproduktywnie

jestem PRZECIW likwidacji oddziału zakaźnego

rudy błazen z druhem

Słyszałam,ze ludzie chwalą sobie też dr Załęskiego

Janie bez serca co do twojej opinii o przyjmowaniu pacjentów z chorobami zakaźnymi na oddziale wewnętrznym:
1) Często potrzebne są pojedyncze sale dla KAŻDEGO pacjenta z chorobą zakaźną
2) Oddział wewnętrzny ma "swoich" chorych, a nawet odwiedzając kogoś(ew. leżąc w szpitalu) widać jak często szpital jest przeładowany
3) Skąd wezmą dodatkowe sale jeśli trafi się dużo pacjentów "wewnętrznych" i choćby 15 "zakaźnych" gdzie każdy musi leżeć oddzielnie?

Janie serce daj spokój już, widać, że coś cię w tym "zakaźniaku" boli i nie jest to niekompetencja lekarzy. Nie obrażaj ich, bo wielu ludzi ma bardzo dobre zdanie o nich, a ty jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę :), rozmawiałam z kilkoma pacjentami (osobami starszymi - naprawdę wymagającymi) i nie usłyszałam ani jednej złej opinii o personelu zakaźnego. A dlaczego? Bo mówili w samych superlatywach. Nikt nie jest idealny, każdy lekarz ma prawo popełnić błąd, ale jeśli byłby on karygodny na pewno cała Łomża i nie tylko usłyszałaby o czymś takim, więc zabierz ten swój tyłek i lecz się w białymstoku jak Ci nie pasuje, bo ja wolę w Łomży (tak jak 99% łomżyniaków).

A jeśli uważasz, że lekarz popełnił błąd trzeba było dochodzić swoich praw

to i ja pokażę chętnie...

Polecam z czystym sumieniem dr.Marka Załęskiego -moja mama od lat leczy sie u niego i dzieki niemu osiagnela piekny wiek 84 lata---z jedną nerką .Dr. prywatnie przyjmuje we wtorki i czwartki na Ksiecia Janusza 13 i w przychodni w każdy poniedziałek .Życzę zdrowia .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org