Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Więcej pieniędzy dla polskich partii. |
Skecz, a co ty za kasę się sprzedajesz? Nie przejmuj się nie ty pierwszy nie ty ostatni:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Więcej pieniędzy dla polskich partii. |
Nie dziękuję bardzo, bo to po raz pierwszy dobrze świadczy o tobie
|
|
jak dowzoz 10 zl to ta pizzeria niezle was ogołąca z portwelu ja znalazlem chili pizza i to nie ztego miasta dowoz do lomzy 5 zl;p ale chodzi mi o strone gdzie moge swpobodnie wybracc i neizamawiac w ciemno
|
|
Po co to się produkować i udawać takie miłosierdzie pierdząc wkoło o tym na forum, rusz dupę człowieku i uderz do odpowiednich organów a nie dywagujesz nad tym. Może jak sam się za to weźmiesz to się w końcu coś się ruszy...
|
|
Hahaha to sie najpierw zastanow, jak on ma na imie...
|
|
Rutkowski tu potrzebny
|
|
Witam , chciałabym poznac wasze zdanie na temat dyskoteki "Alibi"?
|
|
Jasiu Serce (Fasola) ja w przeciwieństwie do Ciebie ruszyłem dupę i działam w tym temacie. Ruszyłem Straż Miejską, pośrednio ARiMR ale widząc opieszałość wszystkich instytucji szukam odzewu na tym forum licząc na to, że byćmoże w łomży są ludzie, którzy mogą zadziałać w tej kwestii. A ty jak tu ktoś napisał: masz paszport to zrób sobie przyjemność i wyjedź z kraju.
|
|
normalne ogłoszenie, czym tu się podniecać. Niby ogłoszeniodawca miał napisać że potrzebuje głupiej, brzydkiej i znerwicowanej osoby na stanowisko kasjerki...? wątek do skasowania...
|
|
loosac ale wrażenia mogą być bezcenne :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |