wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Dramatyczny list 10-letniej Natalki do premiera"

niech ktos mi powie...czy ta pizza za 15 zlw czterech porach roku...wznoskuje, ze jest to duza(czytam w menu)...ale czy jest duza jak pisza?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Dramatyczny list 10-letniej Natalki do premiera"

doctorr, zawsze mnie śmieszą takie teksty typu pogróżki :))) jak myślisz kiedy do tego spotkania może dojść?

Ponad połowa Polaków żyje na skraju ubóstwa! - nasz raport z ankiety

dobrze, zmienię jak sobie życzysz, czy masz jeszcze jakieś prośby? :)))

doctorr, napisałeś że przy najbliższym spotkaniu zasadzisz mi kopa, więc ponawiam pytanie kiedy do tego spotkania może dojść?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

janek wiesniaku pracuje jak kazdy kto tutaj jest a w Polsce(Lomzy) bardzo dobrze dawalem sobie rade jesli chodzi Ci o moj powod wyjazdu to niech cie to lepiej nie interesuje bo kociej mordy dostaniesz ehehhehe "cioty" dobre sobie. jakbys mogl tu przyleciec to napewno bys to zrobil buraku ze wsi ale hamom wiz nie daja takze mozesz pomazyc musisz zapierdalac za te marne 1500 zl eheheh wspolczuje ci naprawde . i ty bys chcial tu zakupy robic bedac w Polsce???:|||| ehhehe oj chlopaku daleka droga.... a jesli chodzi o bilety to zapomnijcie hehehe cena 1 barylki ropy to juz 100$ co za tym idzie bezyna takze drozeje to napewno ceny biletow beda nizsze hehehe . w nj benzyna jest po 2.89 za galon a w polsce?? ile 5 zl za litr??? napewno beda tanie bilety lol ehhehehehe

jestem ... sobie

hmmmm.... jezeli koles ma abonament to mozesz zlozyc zawiadomienie na policjii i sprawa prosta napewno sie odczepi i Twoja dziewczyna nie bedzie musiala zmieniac nr tel :P mooj kumpel tak mial i pomoglo :DDD

Jaś Gówno obiecałeś zmienić nik i co z twoją obietnicą? Bądż przynajmniej honorowy i dotrzymaj wcześniej danej obietnicy. Może tak traktujesz wypowiedzi na forum? Możesz leczyć się w Warszawie lub w Berlinie, nie ma przymusu leczenia w Polsce.

ja tez tak zrozumialam Twoja wypowiedz "nasza" ze jestes przeciwko lomzyniakom wiec moze ty cos nie tak napisales
Pozdrowienia :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org