Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaremba vs. Piorunek |
A ja zapraszam do jamy widzialem i ludzi po 30-stce a nawet ludzi po 40-stce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaremba vs. Piorunek |
wszystko fajnie z pomysłem aby przenieść się do szpitala głównego, ale czy ten posiada odpowiednio przygotowane sale do przyjmowania chrych z zakaźnego, obawiam się, że nie bardzo. Gdyby przed każdą salą były śluzy gdzie pielęgniarki i lekarze mogli by założć ubranie ochronne to może takie rozwiązanie miałoby jakiś sens, ale w tym wypadku raczej nie realne. Co by bylo gdyby z takiego wewnętrznego jakies chorubsko "wydostałoby" się na inne odziały jak poradzili by sobie chorzy z neurologicznego z biegunką itp ... nie wiesz kiedy i gdzie możesz sie zarazić Dla nmie pomysł z zamknięciem zakaźnego to absurd, a może tam ma powstać jakich hotel czy inny jakiś ekskluzywny szpitalik , albo jakaś prywatna klinika??????????????????????????????? "a dzieci chore na salmonelle mogły być leczone w głównym szpitalu..." POWODZENIA
|
|
Ja bym do końca nie powiedział, że gegra to nauka ścisła. Geografia dzieli się na 2 części: a) fizyczną (+astronomia i geologia) - bardzo duże powiązania z biologią, chemią fizyką, a nawet matematyką (naukami ścisłymi) b) społeczno-ekonomiczną - i tutaj odkrywamy związki z historią, wosem (nauki humanistyczne). Wniosek?? Można lubić historię i geografię :) Często można także wykorzystywać wiedzę z jednego przedmiotu w drugim. @peeter Masz cały rok na myślenie. Możesz jeszcze się zastanowić gdzie pójdziesz. Na forum widziałeś różne zdania różnych osób. Przeanalizuj to dokładnie i wybierz sam, co Ci odpowiada :)
|
|
"Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 26-11-07 13:54 Loosac, ty się wypowiadasz tak jak byś wiedział lepiej ode mnie... To straszne zarozumialstwo:P Moje zdanie jest zbieżne z ludźmi którzy likwidują ten "szpital" a oni myślę że się znają na swojej robocie, są w śród nich też lekarze..." mam 2 odpowiedzi dla ciebie: 1) reprezentuje poglady wielu osob, ktore najczesciej na samym forum 4lomza ktos popiera 2) zdaje sobie sprawe z wlasnej zarozumialosci i -jak nad kazda wada -pracuje by ja ograniczac. A ty, umiesz przyznac sie do bledu publicznie ? :>
|
|
3) Ja sie wypowiadam, jakbym wiedzial lepiej od ciebie, ale nie wypowiadam sie jakbym wiedzial lepiej od wszystkich. :P Ty wlasnie wypowiadasz sie jakbys wiedzial lepiej od wszystkich. :P Taka zasadnicza roznica.
|
|
ej sram na to co sobie myslicie o mnie hehehe takich frajerow jak wy w Lomzy jebalem jak stare korwy ehehehhe napewno stac mnie na wiecej niz Ciebie lochu byles w stanach ehhehe na greenpoint i ze starym chyba bumowales ehhehehe ty janek z wielkim sercem wiesniaku spod Lomzy ehehhe zapierdalam mniej niz ty i nie martwie sie o jutro a ty cale zycie z krowami wcale sie tobie nie dziwie ze tak myslisz o mnie a stany to nie tylko azbest i zapierdalanie po 14 godzin idioto nigdy tyle nawet nie pracowalem musialbym byc gorszym debilem niz ty :) masz hektary pola ,swinie kurki to ********** do obory hahahahha twoja stara cie od malego uczyla jak sie swinie karmi i kury?? hamie ****** ze wsi hahahah stary z wiochy matka z wiochy a sym z miasta ham hahahahhaha a wracajac do moich zarobkow to chlopaku nie masz padjazdu musialbys byc napierdalac 2 miesiace w Lomzy zeby zarobic tyle co ja w tydzien hehehe no pojedz mnie ***** ehehhehe zobaczymy czy ci sie uda
|
|
Gdzie ty w Łomży masz sex i byznes :P?
|
|
napalm death - slayer- z polskich -dead infection- vader polecam
|
|
Łomża jest typowym miastem prowincjonalnym. Mnie to pasuje, bo nie lubię korków ulicznych i zgiełku wielkich aglomeracji, gdzie jest i biznes i seks. Napisz skecz gdzie ty widzisz w Łomży seks :)
|
|
jan_serce ty walczacy o prawde katolicka i chrzescijanskie wartosci takie posty piszesz wstydz sie nie trafisz do raju!!!!
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 27-11-07 10:29 śmieszny pajac jesteś... Pokaż gdzie stłuczek nie ma, jak tacy kretyni jeżdżą jak ty czy nasz to nawet na drodze z 20 pasami ruchu spowodują kolizję... Moje potknięcia?:))) ale cienias z ciebie, nawet ironii nie zauważył przy słowie "hameryka":))) a w słowie wjade to ogonka nie zauważyłeś?:))) ćwok... ---------------------------------------------- Co się stało? Ciśnienie poszło do góry :) I co ma ironia do poprawnej Polszczyzny? No i gdzie ta twoja inteligencja? Argumentów zabrakło? --------------------------------- Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 26-11-07 17:45 Nasza, no wreszcie osiągnąłem swój cel, pokazałaś swą prawdziwą twarz:) gdzie twa kultura, ynteligencja -----------------------------------
|
|
albo zidiocialym janem_sercem oranicz inektywy bo przy najblizszym spotkaniu zasadze ci kopa w sranie!!!
|
|
polisz? poliż? polish? zglupialam ;) mnie też te światła zastanawiały :) ale już wszystko jasne :D
|
|
takie cos! JAK JA STAPA PO ZIEMI A NIE W CHMURACH!!!!!!!!!!!Swiatem rzadzi kasa -----------jesli jest inaczej to udowdnij janie serce :)))))))))))))) , przykro ale ogarnia mnie gorzki śmiech. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
hehe kolego zal mi ciebie naprawde.... mam rodzinke ktorzy jezdza na BLM i nie sa to zadni chami a to ze mieszkaja po za miastem to nie znaczy ze sa gorsi!!!! lecz sie nie zasmiecaj forum sa wazniejsze tematy ktore trzeba poruszyc a nie twoje chore wymysly
|
|
B R A W O ! ! ! Bardzo mnie to cieszy, że chłopaki wygrywają... Byłem na ostatnim meczu i gra się nawet kleiła - szczególnie szybkie ataki. Ale może się przejdę jak będą grali z bardziej wymagającym przeciwnikiem. A może ktoś wie czy będą grali na sali gimnastycznej przy Szkole Podstawowej nr 9? Dzięki piotrek28 za info, bo nasze lokalne portale coś nie nadążają.... Pozdro dla łomżyńskich kibiców!
|
|
ja prawko mam i tygodniowo robie dużo km ale miałam tam stłuczkie i policja stwierdziła ze to z mojej winy jest. Ja jechałam z zwadzkiej od strony sikorskiego a gosc od strony pisudskiego i mi zajechał drogę no i policja stwierdziła ze on miał pierszeństwo. to w koncu jak to jest bo juz sama nie wiem !!!!!!!
|
|
haha xD ale tak serio to sie chyba przejde na te nasze lodowisko
|
|
Są bardzo dobre karty w tej cenie tutaj na dwornej w sklepie speed kupisz liksa karty w tej cenie.
|
|
wy tu o jakichs telefonach...a nie widzieliscie jaka hmm.......gwiazda nasze miasto odwiedzila...w mc donaldzie...Ci co sluchaja disco polo pewnie beda wiedziec:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |