wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaremba vs. Piorunek

A ja zapraszam do jamy widzialem i ludzi po 30-stce a nawet ludzi po 40-stce

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaremba vs. Piorunek

wszystko fajnie z pomysłem aby przenieść się do szpitala głównego, ale czy ten posiada odpowiednio przygotowane sale do przyjmowania chrych z zakaźnego, obawiam się, że nie bardzo.
Gdyby przed każdą salą były śluzy gdzie pielęgniarki i lekarze mogli by założć ubranie ochronne to może takie rozwiązanie miałoby jakiś sens, ale w tym wypadku raczej nie realne.
Co by bylo gdyby z takiego wewnętrznego jakies chorubsko "wydostałoby" się na inne odziały jak poradzili by sobie chorzy z neurologicznego z biegunką itp ... nie wiesz kiedy i gdzie możesz sie zarazić

Dla nmie pomysł z zamknięciem zakaźnego to absurd, a może tam ma powstać jakich hotel czy inny jakiś ekskluzywny szpitalik , albo jakaś prywatna klinika???????????????????????????????

"a dzieci chore na salmonelle mogły być leczone w głównym szpitalu..." POWODZENIA

Ja bym do końca nie powiedział, że gegra to nauka ścisła. Geografia dzieli się na 2 części:
a) fizyczną (+astronomia i geologia) - bardzo duże powiązania z biologią, chemią fizyką, a nawet matematyką (naukami ścisłymi)
b) społeczno-ekonomiczną - i tutaj odkrywamy związki z historią, wosem (nauki humanistyczne).

Wniosek??
Można lubić historię i geografię :)
Często można także wykorzystywać wiedzę z jednego przedmiotu w drugim.

@peeter
Masz cały rok na myślenie. Możesz jeszcze się zastanowić gdzie pójdziesz. Na forum widziałeś różne zdania różnych osób. Przeanalizuj to dokładnie i wybierz sam, co Ci odpowiada :)

"Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 26-11-07 13:54

Loosac, ty się wypowiadasz tak jak byś wiedział lepiej ode mnie... To straszne zarozumialstwo:P
Moje zdanie jest zbieżne z ludźmi którzy likwidują ten "szpital" a oni myślę że się znają na swojej robocie, są w śród nich też lekarze..."

mam 2 odpowiedzi dla ciebie:
1) reprezentuje poglady wielu osob, ktore najczesciej na samym forum 4lomza ktos popiera
2) zdaje sobie sprawe z wlasnej zarozumialosci i -jak nad kazda wada -pracuje by ja ograniczac.

A ty, umiesz przyznac sie do bledu publicznie ? :>

3) Ja sie wypowiadam, jakbym wiedzial lepiej od ciebie, ale nie wypowiadam sie jakbym wiedzial lepiej od wszystkich. :P Ty wlasnie wypowiadasz sie jakbys wiedzial lepiej od wszystkich. :P Taka zasadnicza roznica.

ej sram na to co sobie myslicie o mnie hehehe takich frajerow jak wy w Lomzy jebalem jak stare korwy ehehehhe napewno stac mnie na wiecej niz Ciebie lochu byles w stanach ehhehe na greenpoint i ze starym chyba bumowales ehhehehe ty janek z wielkim sercem wiesniaku spod Lomzy ehehhe zapierdalam mniej niz ty i nie martwie sie o jutro a ty cale zycie z krowami wcale sie tobie nie dziwie ze tak myslisz o mnie a stany to nie tylko azbest i zapierdalanie po 14 godzin idioto nigdy tyle nawet nie pracowalem musialbym byc gorszym debilem niz ty :) masz hektary pola ,swinie kurki to ********** do obory hahahahha twoja stara cie od malego uczyla jak sie swinie karmi i kury?? hamie ****** ze wsi hahahah stary z wiochy matka z wiochy a sym z miasta ham hahahahhaha a wracajac do moich zarobkow to chlopaku nie masz padjazdu musialbys byc napierdalac 2 miesiace w Lomzy zeby zarobic tyle co ja w tydzien hehehe no pojedz mnie ***** ehehhehe zobaczymy czy ci sie uda

Gdzie ty w Łomży masz sex i byznes :P?

napalm death - slayer- z polskich -dead infection- vader

polecam

Łomża jest typowym miastem prowincjonalnym.

Mnie to pasuje, bo nie lubię korków ulicznych i zgiełku wielkich aglomeracji, gdzie jest i biznes i seks.

Napisz skecz gdzie ty widzisz w Łomży seks :)

jan_serce ty walczacy o prawde katolicka i chrzescijanskie wartosci takie posty piszesz wstydz sie nie trafisz do raju!!!!

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 27-11-07 10:29

śmieszny pajac jesteś... Pokaż gdzie stłuczek nie ma, jak tacy kretyni jeżdżą jak ty czy nasz to nawet na drodze z 20 pasami ruchu spowodują kolizję...
Moje potknięcia?:))) ale cienias z ciebie, nawet ironii nie zauważył przy słowie "hameryka":))) a w słowie wjade to ogonka nie zauważyłeś?:))) ćwok...
----------------------------------------------

Co się stało?
Ciśnienie poszło do góry :)
I co ma ironia do poprawnej Polszczyzny?

No i gdzie ta twoja inteligencja?
Argumentów zabrakło?

---------------------------------
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 26-11-07 17:45

Nasza, no wreszcie osiągnąłem swój cel, pokazałaś swą prawdziwą twarz:) gdzie twa kultura, ynteligencja
-----------------------------------

albo zidiocialym janem_sercem oranicz inektywy bo przy najblizszym spotkaniu zasadze ci kopa w sranie!!!

polisz? poliż? polish? zglupialam ;)
mnie też te światła zastanawiały :) ale już wszystko jasne :D

takie cos! JAK JA STAPA PO ZIEMI A NIE W CHMURACH!!!!!!!!!!!Swiatem rzadzi kasa -----------jesli jest inaczej to udowdnij janie serce :)))))))))))))) , przykro ale ogarnia mnie gorzki śmiech.

Uwaga!!! nabity :)))))

hehe kolego zal mi ciebie naprawde.... mam rodzinke ktorzy jezdza na BLM i nie sa to zadni chami a to ze mieszkaja po za miastem to nie znaczy ze sa gorsi!!!! lecz sie nie zasmiecaj forum sa wazniejsze tematy ktore trzeba poruszyc a nie twoje chore wymysly

B R A W O ! ! ! Bardzo mnie to cieszy, że chłopaki wygrywają... Byłem na ostatnim meczu i gra się nawet kleiła - szczególnie szybkie ataki. Ale może się przejdę jak będą grali z bardziej wymagającym przeciwnikiem.
A może ktoś wie czy będą grali na sali gimnastycznej przy Szkole Podstawowej nr 9?

Dzięki piotrek28 za info, bo nasze lokalne portale coś nie nadążają....

Pozdro dla łomżyńskich kibiców!

ja prawko mam i tygodniowo robie dużo km ale miałam tam stłuczkie i policja stwierdziła ze to z mojej winy jest.
Ja jechałam z zwadzkiej od strony sikorskiego a gosc od strony pisudskiego i mi zajechał drogę no i policja stwierdziła ze on miał pierszeństwo.
to w koncu jak to jest bo juz sama nie wiem !!!!!!!

haha xD ale tak serio to sie chyba przejde na te nasze lodowisko

Są bardzo dobre karty w tej cenie tutaj na dwornej w sklepie speed kupisz liksa karty w tej cenie.

wy tu o jakichs telefonach...a nie widzieliscie jaka hmm.......gwiazda nasze miasto odwiedzila...w mc donaldzie...Ci co sluchaja disco polo pewnie beda wiedziec:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org