wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOBRY PREZYDENT ŁOMŻY

pozdrawiamy pozdrawiaczy, pozdrowcie Arnolda
:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOBRY PREZYDENT ŁOMŻY

LOL :P

sprawdze ten serverek ;]

własnie, heh pozdrówcie Arnolda. Do mnie niestety nie chciał przyjechać bo powiedział że musi odwiedzić Markaca :P

Oczywiście powinno być Posnanii Poznań.

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Boys

Dokładnie to pasły sie przy gazowni na trawniku przy ulicy Piłsudskiego,albo dalej za gazownią.Ostatnio widziałam je na polu przy ulicy Alei Legionów/Poznańska jak wyjadały oziminy.Ostatnio u gospodarza była policja i Straż Miejska , ale gospodarza jakoś nie widać.

MiYu.Jego nie trzeba zamykać.On jest samotny, opuszczony przez rodzinę,która w końcu zmądrzała.Zostały mu tylko te krówki,jego trzeba pocieszyć.Jakiś miesiąc temu znalazła się pocieszycielka ( najpiekniejsza córka baby jagi)brrrrrrrrrrrrrrrr.

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

jsb2, nie jakiesz tylko jakież, możesz drwić z moich cierpień, ale były realne.

realne ale tajne

Witam,
Z mojej strony polecam dj'a, ktory zagral u mnie na weselu jestem strasznie zadowolony, goscie rowniez. Nie tylko puszczal piosenki ale tez spiewal, caly czas wychodzil i zachecal ludzi do tanca, tak ze milo sie wspomina i oglada film, gdzie caly czas wiekszosc sie bawi. Proponuje duzo tancow grupowych, w ktorych uczestnicza prawie wszyscy goscie. Chwalili go nawet wlasciciele domu goscinnego w ktorym bylo wesele. Jak chcesz podaj maila to dam dane.

tajne nie tajne ale i tak problem pozostaje

Łomżanin

Widzę, że dziewczyna próbuje tłumaczyć swego faceta (a bilety drogie, bo stówę kosztują, a to godzina autobusu nie pasuje...). Ja poznałam swego męża tydzień przed wyjazdem na studia, miało nas dzielić prawie 150 km, a udało się. Robiliśmy wszystko, żeby widzieć się jak najczęściej, zazwyczaj było to co 2 tygodnie, ale widać było, że zależy nam na sobie, że odliczamy każdy dzień do spotkania. Dziś jest internet, telefony (darmowe rozmowy, wybrane numery itd). Jak się chce, to można wszystko... Ja jestem szczęśliwa i od początku znajomości wiedziałam, że będę robić wszystko, aby być z nim. On też umiał pokazać, że mu zależy na mnie. Za to mu dziś jestem wdzięczna. To dowód na to, że odległość nie ma znaczenia. Jednak trochę inne mam zdanie, jeśli chodziłoby o zagranicę. Nie wiem, może się mylę.
A tak w ogóle takich problemów nie rozwiązuje się na forum, tylko przed obliczem swego faceta...

Łomża miastem seksu i biznesu!

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 26-11-07 13:47

ale Jubei to pajac:) piszesz o rondzie solidarności? Innego lepszego rozwiązania tu nie mogło być. Jak by były światła to korki były by jeszcze większe, a po za tym w godzinach szczytu wszędzie się korki robią, nawet w hameryce... ważne jest że rondo daje bezpieczeństwo, ja mogę postać minutę, dwie czy 5, ale wjade i wyjadę z tego ronda bezpiecznie, po za szczytem nie ma korków i jest płynna jazda na bieżąco jak na wszystkich innych rondach... Gdyby były tam np. światła to po za szczytem trzeba było by czekać 2-3 razy dłużej niż teraz...
Hej pajacu a ty 30-stką jeździsz po mieście przez ronda? to myślisz że jak by rond nie było jeździł byś szybciej?

------------------------------------------------------------------------

Sam jesteś pajac koleś.
Rondo Piłsudskiego - Zawadzka jest kolizyjne, wiele razy były tam stłuczki.
Tym bardziej że jadąc z góry mało kto tam przestrzega znaku stopu.

I nie sraj żarem, że w pięć minut dojeżdżasz do domu.

A z jaką prędkością ja jeżdżę mogłeś wyczytać z postu gdybyś był bardziej inteligentny.

A żeby miasto cenić i nie krytykować to to miasto musi coś robić dla ludzi a nie ich irytować. No chyba ze ktoś jest po 40-stce.

A jak już uczysz innych pisowni to zwróć uwagę na swoje potknięcia "hameryce, wjade"

chopiniak daj namiary na tego DJ-a - variat10@orange.pl
Dzięki z góry

doctorr, co masz na myśli? Przykłady podaj tej walki, to może być ciekawe jak znajdziesz... :)
Widzę że zapamiętałeś moje poparcie dla PiS i stąd twe daleko idące wnioski..., zadziwiające jest też to że wyborcom tej partii automatycznie przypisuje się słuchanie radia M. noszenie mohera i tym podobne brednie, trzeba być ograniczonym osłem...

teraz mieszkam w Łomży, pytanie nie dziwne, bo do tej pory chodziłam do dyskotek w Ostrołęce i Warszawie (ze względu na studia). Co do wieku, to interesuje mnie przedział 20 lat i więcej

Jan Serce jeśli zabierasz głosw sprawie to nie pies powinnien byc powieszony a raczej ty i jego własciciel.Pragnę ci przypomnieć ,że za psa i jego zachowanie odpowiada właściciel,który wyprowadzil go bez kagańca.Nie dziwią mnie twoje wypowiedzi i po raz kolejny śmiem twirdzić ,że twoje poglądy w wielu sprawach pozwalają cię nazwac człowiekiem pustym jak pudełko po zapałkach , na szczęście takich jak ty ludzi jest niewielu

Yama i Vip

VOTUM DEO IGNOTO

jak można pozbawić byłego miasta wojewódzkiego szpitala zakaźnego????
Z tego co mi wiadomo doże grono naszej społeczności jest tam leczone.
Ludzie ratunku!!!!

Jasiu Gówno odsłoniłeś swoj cel, nadal popieraj mafię pruszkowską i dyrekcję im na pewno będzieżyło się lepiej. Tylko co z biednymi ludżmi, którzy będą mieli utrudniony dostęp do leczenia, bo bogaci na pewno sobie poradz. Jasiu Gówno zgiń z forum, przepadnij na wieki maro nieczysta, AMEN!

lekarze nawert po likwidacji zakażniaka dadzą sobie radę, tylko żal z waszej głupoty zmusza mnie do tego pisania

jsb, wiem że moje argumenty są dla ciebie zabójcze:) i strasznię cie denerwuje i powiem szczerze jestem tym usatysfakcjonowany:)))

no on sie dobrze wyrazil? wiec nie wiem o co chodzi...pytanie jest nie precyzyjne:)

a vip nie zmienil wlasciciela...tylko kiedys byla rampa:) wiec vip moze byc:)

o lol mieszkać w Łomży i nie wiedzieć gdzie można skuter(kosiarke do trawy) kupic hahahaha LOL

winco

Również ślę późnonocne pozdrowienia dla... Fajnych Robaczków! :))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org