Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tadeusz Zaremba - Wspólna Łomża |
jak by mial tyle kasy aby wydac 100 co tydzien to by byl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tadeusz Zaremba - Wspólna Łomża |
Jaaaaaaa ?????? ;-) Oświeć mnie, bo zapomniałem ;-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
halfik, to jakis poj... robol. Naprawdę trzeba być niezłym cieniasem żeby oszukiwać samego siebie, 1000$ to teraz 2500zeta całe gówno, a ten pajac siedzi w azbestach albo po 14 godzin zapier... i myśli że złapał Pana boga za nogi:))) Plazma taka jak w Polsce za 5 tyś zeta w stanach można kupić za 2,5 w złotych, jeszcze na bilet starczy w obie strony i fajna wycieczka będzie, plazme pod pachy i w drogę:))) Naprawdę nigdy nie przestaną mnie zadziwiać takie buraki jak ten halfik...
|
|
Dr Siemion- kontakt tel 600072235, polecam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
pomylilam sie ale napewno nie 30 zl jezdze tam i wiem jakie sa ceny biletow ok 60 zl wychodzi w 2 strony
|
|
loveley: a co to za miasto jeśli można wiedzieć? bo jakoś nie mogę uwierzyć w te 60 zł w dwie strony... o!
|
|
Ronda są małe , źle wyprofilowane szczególnie na ul. poznańskiej i na rogu z wojska polskiego. Były potrzebne, to fakt, ale mogły byc lepsze. Jak sie ci fachowcy tak znaja , to dlaczego poprawiali , te poznańska- wojska polskiego. ciekawi mnie tez na czyj koszt była przebudowa- inwestora (czytaj niczyje - urzedas podpisał), czy wykonawcy -jest prężny własciciel. Mam wrażenie , ze chce się wywołać uzasadnienie dla tej spółki urzędas - jedna- jedyna firma która te ronda robiła. Nie dość , że się kasą podzielili , to jeszcze klapę do orderów nadstawiają. :)))))))) Nasza nie musi meldowac , ani do nikogo pisac , sa ludzie co pieniadze za to biorą, niech się i zagadnienia pilnuja. Bo jak nie , to sie kiedys ktoś za nich zabierze, niech nie mysla , ze całe zycie mozna tak bezkarnie kombinować. Jak zapłacicie Naszej , to bedzie działać , a tak to wyraża swoje zdanie i koniec. A i jeszcze jedno , wkurza mnie jak walce, rozściełacz i inne sprzęty jeżdżą po łomzyńskich ulicach- "w drodze na bazę". Kto bedzie płacił za kolizje, kalectwo i zniszczone nawierzchnie ulic. Niskopodwoziówka kochani, niskopodwoziówka. Ciekawe gdzie są nasi dzielni policjanci w tym czasie.
|
|
Te ronda... to o dupę potłuc można. trackone jedź sobie al. Piłsudskiego w górę między 15 a 17 zobaczysz jakie tam się robią kory. Gdzie ty tu płynność masz? A na rondzie koło Stokrotki ktoś już i tak się pocałował. Bo zjazd do stokrotki to na Nobla zasługuję. Ludzie się pchają jedni przez drugich żeby zjechać z ronda do Stokrotki na wyścigi z tymi co jadą Zawadzką. Istna rewelacja. I jakoś nikomu nie przeszkadza linia ciągła. Nie wspomnę już o beznadziejnym zwężeniu które powstało przez te zasrane rondo. A to co powstaje na Szosie Zambrowskiej... to już o pomstę do nieba woła. Po jaki kij ta dwu pas mówka na takim krótkim odcinku? Współczuje tym, którzy chcą jechać w stronę Sikorskiego bo będą musieli jechać najpierw w przeciwną stronę żeby znów podziwiać kolejne zajebiste łomżyńskie rondo. A wszystkim tym którym te ronda pasują weźcie się może na rowery przesiądźcie. Ja nie kupowałem samochodu po to żeby nim 30-stką po mieście jeździć.
|
|
loosac, powiem ci że jeszcze bardziej mnie sprawa dotyczy, bo uważam się za pacjenta:) jsb2, tiaaaa rozliczyć, tych niudaczników z "zakaźnego" jakoś nikt nie rozlicza...
|
|
no tak 30 lat i wyskakujesz poza nawias zycia towarzyskiego. Za starzy na sex za młodzi na sen - czy to do tej grupy jest to adresowane. Sami skazaliśmy sie na takie wypaczenia. I jak sądze będzie jeszcze gorzej. o!
|
|
Pod Gruszą, Kufelek, Pod Semaforem, tam raczej mlodziez nie chadza :D
|
|
:) kontuzje i drobne urazy - no Dran pewnie pomyslales o tym samym co ja :) - ktos znowu zaczal trenowac??
|
|
Lepiej dlatych zwierząt byłoby gdyby ktoś je sobie wziął. Tylko wątpię, czy jakiś gospodarz nawet za darmo zechce krowę, która jest przegłodona i ma zasuszone wymię,ac o się z tym wiąże - nie daje mleka. Teraz każdy patrzy na wydajność. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Po 7.00 rano przeprawiały się całym stadem z okolic Urzędu Celnego na drugą stronę Poznańskiej.
|
|
Ja polecamtylko dr.Kalinowska.Najlepsza bez dwóch zdan.
|
|
Cliver
|
|
Właśnie o to chodzi, że mu nie odpisuje, ale to nic nie skutkuje, a jeśli chodzi o to czy jej pochlebia to czy nie to pomyśl czy by Ci to odpowiadało gdyby ktoś pisał do Ciebie jak analfabeta i trzeba czytać po kilka razy sms żeby zrozumieć, co tam jest napisane? Myślę, że nie schlebiałoby to nikomu. Pozdrawiam
|
|
jsb2, oczywiście ty wiesz lepiej:))) jacy lekarze, nazwiska? ucierpiałem w wyniku ich niewiedzy (niekompetencji) ale nie błędu medycznego, więc sory ale szkoda mi było na nich czasu, wystarczy jak wystawiam im od tamtej pory odpowiednią opinię...
|
|
ahahahaha o typ.... Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
doctorr, napisałeś że przy najbliższym spotkaniu zasadzisz mi kopa, więc ponawiam pytanie kiedy do tego spotkania może dojść?
|
|
tematow duzo ale sie rozpisali i nawet mnie niezauwaza;] Macie jakeis namiary na tą pizze.Najlepiej telefon i strona internetowa do zamawiania i ile kosztuje dowóz !!!!
|
|
Niestety, ale dowóz jest uzależniony od odległości
|
|
Ponawiam ten temat, gdyż nie widzę żadnego odzewu ze strony miasta tzn. Straży Miejskiej, Prezydenta w kwestii załatwienia tej sprawy. No ludzi nóż się w kieszeni otwiera jak patrze i widzę coś takiego. Stadko wychudzone, poranione, brudne, przemarznięte a ten psychol właściciel ma to w d.... Dziś napiszę do programu UWAGA w TVN to może się ktoś w końcu obudzi do ciężkiej chol... w tej Łomży. Znieczulica i jeszcze raz znieczulica. A podobno wszelkie instytucje są powiadomione i co??? I nic z tego sobie nie robią.
|
|
Najlepiej ustawkę zróbcie przy ławeczce Pani Bielickiej, jest nowa tam kamerka to będziecie na żywo na komendzie:))))))))))))))))))))
|
|
doctorr, ty chcesz mi zasadzić kopa, więc to twoja inicjatywa, ja się dostosuje... A wracając do wątku:) to jakiś czas temu, ktoś założył wątek (zapomniałem tytuł) a w nim był link do filmów i zdjęć pary z Łomży, która zabawiała się całkiem śmiało. Wątek założony był dość późno wieczorem, kilka osób oponowało i opowiadało się za skasowaniem tego tematu żeby ludziom z tych filmików nie robić obciachu na całe miasto. I rano faktycznie już nie było po tym fakcie śladu, wiedziałem że tak będzie i skopiowałem ten link. Kiedyś mój temat też został skasowany w dniu ostatnich wyborów parlamentarnych, zaistniał taki fakt że została przesunięta cisza wyborcza, ale portal tvn24, troszkę się pośpieszył i podał wyniki prawie dokładnie o 20,00, ja byłem na tyle szybki że zrobiłem zrzut tej stronki zanim ją wycofali i umieściłem to na forum, niestety szybko to zostało skasowane, ale wiedziałem jakie były wyniki dość wcześnie, to taka ciekawostka:)
|
|
Jak mi jest w Łomży zajebiście i ani myśle się z tond ruszać, a ja w tej sprawie nie ruszyłem dupy bo nie mam w sobie tyle wrażliwości... bazyl14, a jak byś chciał do mnie mówić?
|
|
no właśnie kto pędził i gdzie?
|
|
Co to za cyrk jeździ po Łomży? Jakieś panny tańczą na tirze
|
|
van lelek, a kościoły jeszcze wymień, idź na całość w swej nienawiści do Łomży i frustracji życiowej...
|
|
ehhehehehehe
|
|
Faktycznie, przystojnym musiałem być chłopakiem, bo do dziś pamiętam to Jego, świdrujące, spojrzenie... Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek.
|
|
to ile masz lat ze mugłbys byc moim ojcem ?
|
|
no tak...zapomniałem dodać...+słuchawki;P heh...
|
|
najfajniejsza jest ta nuta z reklamy coca-coli "coraz bliżej święta, coraz bliżej święta..."
|
|
Firma kateringowa "Poezja SmaQ" - tel. 602 656 776 Obsługa imprez okolicznościowych.
|
|
Chyba lepiej jak zwolnią kilku ludzi, niż mieli by przez to wpaść w kłopoty finansowe i powtorzyć klęskę Terrazytu.
|
|
Dużo się nie pomyliłeś - Domel i Domax to w sumie jedna firma - ci sami właściciele
|
|
się rozpiał hehehe lol .
|
|
hmm mnie tylko ciekawi, jak to wyjaśniłeś w urzędzie skarbowym? Ludzie pracujący wiele lat nierzadko mają problem wyjaśnić skąd wzięli na mieszkanie. A 23 latek sam kupił 2??
|
|
takie sa zasady na tej uczelni jak komus to przeszkadza to niech nie studiuje tam. Mi wszystko odpowiada. W tym roku koncze studia na tej uczelni
|
|
przepisy sa od tego zeby je przestrzegac inni sa od tego by je egzekwowano za to biorą pieniadze. a ze niektore sa glopie to trzeba zmienic przepisy a nie nazekac na tych co pilnuja ich przestrzegania
|
|
Janek to nie tylko minusowa temperatura, ale i woda z roztopionego śniegu, która zimą może rozsadzić warstwę . A powiem tak, rózne są sytuacje w życiu Janeczku . Bywa i tak , że coś jest zafakturowane, hajs wzięty , a przyroda płata figle i trzeba się wyginać, aby popelinki nie było. A z tymi dodatkami to różnie bywa, niekiedy są drogie i szkoda sypac, lać - czysta oszczedność. :))))))) A przebudowa ronda poznańska - wojska polskiego na czyj koszt była , dowiedziałes się - bo Ty wszystko wiesz.:) Podałem hipotetyczne sytuację , nie twierdzę , ze w tym przypadku tak jest. Więc Jasiu róznie to bywa, w tym naszym kołchozie. A na ogół płacą wszyscy, oprócz inspektorów nadzoru i wykonawców.
|
|
niestety u nas nie stosuje się pouczeń tylko od razu mandaty... psie mózgi i ich przydupasów znaczy się strażników nie dopuszczają tego do swoich pustych głów... np w Niemczech policja jest od pomagania ludziom i chłopaki to rozumieją a u nas ehhh. szkoda gadać bo każdy wie jak jest jak próbował mandat zamienić na upomnienie hehe....
|
|
Znaki drogowe , miedzy innymi z ograniczeniami prędkości maja sens tylko wtedy kiedy bedzie respektowane ich przestrzeganie. Jak zobaczyłem ograniczenie do "30" zdziwiłem się, ale noga z gazu, delikatnie hamulec i na liczniku było "30". Natychmiast zostałem "otrąbiony" za przestrzeganie przepisów. Myslę że wystapiły przesłanki do zastosowania takiego a nie innego oznakowania na czas robót. Nie jestem specjalistą od bezpieczeństwa w ruchu drogowym i nie mnie oceniać decyzję ludzi kompetentnych w tym zakresie. Moim obowiazkiej jest przestrzeganie zachowań określanych przez oznakowanie. Podatki płacę w tym celu m.in. aby służby do tego powołane egzekwowały określone zachowania. bigi2004, strażnicy nie maja pustych głów, im po prostu za to płacimy, aby nie rozumieli ttwoich tłumaczeń. A jak juz niemcy wspomniałeś to tam straznicy moga bawić się w pouczenia. Po prostu jak Niemiec widzi naruszenie jakiegokolwiek przepisu to łapie za telefon i melduje natychmiast odpowiednim służbom. W sytuacji permamnentnej inwigilacji ich strażnicy moga sobie na pouczenia pozwolić., patusia92 - przepisy nistety są po to aby je przestrzegać. Przepisy są przyjętą, powszchnie akceptowaną normą zachowań, jeśli byłoby zgodnie z postawą afirmowaną w Twoim poście, prawdopodobnie nie wyszłabyć z ufortfikowanego mieszkania bez uzbrojonej ochrony. Podatki płacimy między innymi po to aby normy zachowań były przestrzegane.
|
|
Serwer jest Łomżyński i jest non-steam
|
|
Kto słyszał o konkursach niech pisze... ja i tak nie mam szczęścia
|
|
Ile km? Nie umiem ocenić na oko, ale gdzieś pewnie od 3 do 4 km :P Nie drogie w centrum? Tego też nie wiem, ale chyba tam nie. Z tego co mi wiadomo to najtańszy hotel w Łomży jest chyba hotel PKS-ów przy Aleji Piłsudskiego ;)
|
|
internet bardzo szybko chodzi o 03:33
|
|
swoja twarz pokazuje tylko Wisniewski w tvn-ie :P ale czemu nie...
|
|
Jeśli masz 100 pkt z ćwiczeń istnieje szansa, że się jest zwolnionym z wykładu. Jeśli zaliczysz ćwiczenia na 80 pkt a wykład na 0 to licząc tą średnią co wspominała loveley wychodzi Ci tylko 40 pkt, a na pozytywną musisz mieć 56 pkt. Tak jak pisał Dran PWSIiP powinna dostosować się do ogólnie przyjętych zasad wypełniania indeksu. Jest szkołą publiczną a nie jakąś prywatną szkółką, która może sobie cuda na kiju wymyślać. Śmieszy mnie też plan zajęć studentów dziennych, paro godzinne przerwy, zajęcia na godzinę 15.00? Tacy studenci mówią o sobie już "wieczorowi". Szkoła chyba ma poważne problemy kadrowe jeśli nie potrafi zapewnić normalnych godzin nauczania na studiach dziennych i ściąga wykładowców z innych uczelnie lub szkół. Tu właśnie pojawia się olewanie studentów. Czy ktoś się orientuje czy gdzieś jest zapis o braniu pieniędzy za pierwszy warunek? Czy coś takie weszło w życie? I ile powinna wynosić stawka? Jak narazie płacenie 900 zł za pierwszy warunek budzi dużą dezaprobatę studjujących. Wiele ludzi zastanawia się czy w takiej sytuacji nie zabrać papierów. Myślę, że stawia to uczelnie w złym świetle. Jeśli będzie miała minimum studentów a jej niesława będzie rosła to czy jest sens utrzymywania takiej szkoły?
|
|
ale chodzi ci o ekipe szubiniakow opli itd czy o zajscie
|
|
Loosac: tym razem to Ty "przegiąłeś" i piszesz głupoty. Wymieniłeś kilka podstawowych praw, na których oparte są zasady współżycia prawie wszystkich społeczeństw na świecie, zarówno chrześcijańskiej jego części jaki i pozostałej. Diabeł tkwi w szczegółach, w historii i terażniejszości. Wyrażnie zdefiniowałem Ci zasady wyróżniające katolików od innych, zasady głupie, anachroniczne, tworzące szkodliwe stereotypy. Zgadzam się z tym, że katolik nie jest równy katolikowi, jeżeli chodzi o przestrzeganie dogmatów. Jednak, choć siła oddziaływania kościoła na postawy życiowe ludzi słabnie, to jednak instytucja ta odpowiedzialna jest za utrwalanie "nieświeżych" i wręcz szkodliwych stereotypów, których przezwyciężanie jest utrudnione z powodu "upaństwowiania" katolicyzmu. O tym, że katolicy łatwo, codziennie i za niską cenę, mogą "pozbywać się" grzechów, i że jest to demoralizujące, już pisałem. Być katolikiem, zasługującym na zbawienie, jest łatwe, mało kosztowne, grzesznika nikt nie napiętnuje, nie usunie ze społeczności tak, jak dzieje się to w kilku kościołach protestanckich. Tak więc opamiętaj się, bo twoje wypowiedzi trącą radiomaryjną nutą, a tego chyba nie chcesz. Katolicyzm jest złym "towarem" eksportowym na Zachód.
|
|
idz do kontaktow usmiechnij sie ladnie to moze pozwola pogrzebac w materialach archiwalnych
|
|
a ja myślałam, że w dzisiejszych czasach facet nie musi wogóle mówić z małolatą o pięknych gwiazdach, uroczym uśmiechu tylko odrazu wywala graty. Co do spizdowacenia to powiem, że jest to po części wina mediów, które karmią nas obrazem wspaniałych, romantycznych pedałów co to od rana do wieczora cukrują. Normalny facet nie może się w tym wszystkim połapać i dostaje pierdolca. Nie wie czy nie lepiej dla świętego spokoju po przebudzeniu nie spytać swojej wybranki jak jej się spało , a to jak pięknie wygląda a to co jej zrobić na śniadanko, bo biedaczysko myśli sobie, że jak wypalę na dzień dobry z butli to po pewnym czasie zapatrzona w telewizyjnych amantów wybranka zacznie szukać odzwierciedlenia w realu i przygrucha jakiegoś fircyka z dobrym makaronem i będzie mu nadstawiać sita jak stary będzie w robocie. Niektóre kobiety są po to, by je uwielbiać, inne - żeby bzykać. Problem mężczyzny polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi. Mężczyźni niewieścieją, robią się metroseksualni. Panowie, gorzej już być nie może. Chyba niedługo przyjdzie na was kolej wyjść na ulice z hasłami o równouprawnieniu wobec kobiet. Niektórzy spośród facetów uważają, że największym zwycięstwem nad kobietą jest ucieczka od niej. Nie do końca jest to prawdą, gdyż mężczyźni bez kobiet głupieją. Trzeba powstrzymać się od chęci dymania i powiedzieć sobie jasno, że największe powodzenie u kobiet ma ten, który potrafi się bez nich obejść. Ale to jest niemożliwe. Dla dobrego lachona facet traci głowę i potrafi rozpieprzyć cały dorobek dotychczasowego życia. Łudzi się taki, że ta go kocha naprawdę, bo tak twierdzi gorącym szeptem do ucha. Tak naprawdę kocha go przede wszystkim dlatego, by nie pozwolić na to innej. Z czystej zazdrości, chęci pokazania, że ona to może. Kiedyś kobiety żywiły piersiami niemowlęta, a dzisiaj producentów filmowych,biznesmenów. Pojebane czasy i dla normalnych facetów i dla normalnych kobiet.
|
|
o co wy do diabla sie klocicie?!Polak polakowi na emigracji jest wilkiem i kropka jak mowi minister kaminski Michas !Brak wspolpracy ,brak solidarnosci narodowej ,a jeden drugiego gdyby mogl>>>>>>>>!!!!!! Nalezy sie zastanowic skad takie postawy sie biora? i katolicyzm tu nie ma nic do rzeczy---jedno jest pewne JEST SIE CZLOWIEKIEM ALBO NIE!!!!!!!!!!!! Wiem jedno ,ze od moich drzwi w Birmingham nikt nie odejdzie z kwitkiem-nawet wtedy gdy naprawdę nie zasluguje na pomoc. Kieruje sie jedyna zasada --------------------------gdy ja pomoge ,takze mnie pomoga!!!!!!!!!!! jak dotychczas sprawdza się!
|
|
zwykły nalot a tu już panika, dwie trzy bomby jeszcze nikogo nie zabiły :p
|
|
Zaszedłem do tego na Polowej i kupiłem reeboki, podobne do tych: http://www.vabbi.pl/pl/dla_mezczyzny/obuwie/art301.html Z rozpędu kupiłem też nową czapkę (tam mają nie tylko buty ale też wszystkie rodzaje ubrań) Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
|
|
Loosac: Jak wielkim problemem dla ludzi jest katolicyzm widać na Twoim przykładzie. Masz "w sobie" sporo krytycyzmu i racjonalizmu, czujesz może tylko instynktownie, problem "wstecznego ciemnogrodu" związanego z katolicyzmem w "Polskim wydaniu". Dlatego odrzucasz wszystko to, co jest problemowe i jak Luter, głosisz powrót do żródeł, zawężając dogmaty do podstawowych praw ludzkości. Żyjesz jednak w dalszym ciągu w niezgodzie z samym sobą, bo nie Ty jesteś "uprawniony" do szatkowania dogmatami. Skoro dziś odzrzucasz tyle, jutro może odzrzucisz więcej. Kombinuj więc chłopie, idziesz w zasadzie w dobrym kierunku. Jak powiedziałeś "a" to bądż konsekwentny i powiedz "b". Wówczas przyznasz mi rację, bo rozpocząłeś marsz ku racjonalizmowi, a może agnostycyzmowi lub, co nie daj Bóg, ku ateizmowi. Niech Ci tak dopomoże Bóg!
|
|
czy wie ktyos moze jak to jest z tymi zwolnieniami w ciazy ja dostalam umowe na dwa miesiace i jestem w ciazy i zle sie czuje i musze isc na zwolnienie czy przysluguje mi i czy z koncem umowy pracodawca moze mnie zwolnic bez przedluzania jej
|
|
Tylko jego dobra wolą bedzie czy ci przedłuży czy nie, umowa się kończy i automatycznie jesteś bez pracy, to logiczne W twoim przypadku skoro dopiero na dwa miesiace dostalas i juz idziesz na zwolnienie to nie prorokuje ale pracodawca znajdzie kogos inego po tych dwuch miesiacach
|
|
ja pisałam drugi temat ("Lalka" Prusa) III LO a maturka nie była wcale taka trudna, zobaczymy jak będzie jutro :-)
|
|
a kto cie wyruchal ze wciązy?
|
|
Kulig " starczy" czy wystarczy mniejsza o to . Nie piorę, nie sprzątam,kluczyki oddałem, jezdzi sama. Tacy muszą być faceci. Kulig ale gotuje, i wszyscy chwalą
|
|
marzec
|
|
a tak w ogóle to w piatek jeszcze pisze próbę z chemii i bioli/ I LO
|
|
Jak czytam opis 6020, dotyczący „naprawy” telefonu, to przypomina się mi rozmowa ze znajomym, który w tamtym rejonie miał kupić telefon. Komis, był na rogu ciągu sklepów, za solarium, obecnie tam jest "punkt do opłacania rachunków”. Potem pojawiła się kartka, że zostaje przeniesiony, chyba na Broniewskiego, choć "klon” istnieje także na Starym Rynku obok Ratusza. Ten sam szyld. Domyślam się, że jeden właściciel. Ale do sprawy. Wszedł do komisu na rogu, ogląda telefon, w międzyczasie przychodzą jacyś młodzi, że sprzedany im telefon, nie działa. Sprzedający: Jak kupowaliście działał, było oglądać. Poszli, typ przymulony, na oczkach rozumu niet, ok.190cm, wyskoczył do nich z gębą, więc zwinęli się. Znajomy ogląda telefon, i pyta się o cenę, gdy dowiedział się, to mówi, że ten aparat można kupić taniej, dziękuję. Wtedy kobieta, warknęła do niego: Przyłazi parę razy, jeszcze mu się nie podoba! Usłyszał to mężulek i z gębą: Co, się nie podoba? Spierdalej stąd. I leci na kolegę. Znajomy: A, co pobije mnie pan? Właściciel: Zaraz ci jebnę, to więcej to nie przyleziesz. Znajomy za telefon, że jeśli tak to wezwie Policję i sprawa trafi do sądu. Cham najpierw nie wiedział co zrobić, podobnie jego żona. Jak znajomy wychodził, coś jeszcze wyzywali. Telefon znajomy kupił w Warszawie, miła kulturalna obsługa, dostał na piśmie gwarancję 12 miesięcy, że naprawią, cokolwiek by się z nim działo. Firma w której kupował widać ludzie na poziome, nie jak w wielu podobnych sklepach w Łomży kołki bez szkoły, których nikt nigdzie nie chciał przyjąć, więc założyli sklepik. Niestety brak rozumu i kultura oborowa, nie raz wyłazi z takich ludzi, dlatego dobrze zrobił 6020, że opisał ten przypadek, inni będą mieli przestrogę, by chamstwo omijać z daleka.
|
|
Kulig tak mniej więcej co lubisz, zrobię zaproszę i zakropimy żebyś się nie zatuł.
|
|
PRECZ Z KOMUNĄ ! |
Kulig przepraszam miało być ZATRUŁ.
|
|
Łomża sie rozwija!
|
|
Dokładnie. Na ul. Małochowskiego. Za hurtownią Glob. Ten sam budynek. Pod balkonem czy filarem (nie wiem jak to nazwać). Tam jest motoryzacyjny z dużym wyborem z tego co pamiętam. Możesz jeszcze spróbować w JC Auto na Al. Legionów ;)
|
|
Popieram i tyle.
|
|
Jak kazdy sie oglasza to i ja: Wyjazd w piatek w godzinach poludniowych, kierunek Olsztyn - 4 wolne miejsca Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
to u Was jest możliwość napisania matury w jednym dniu z dwóch przedmiotów? :| rudy błazen z druhem
|
|
nie fantazjujcie...policja podawała ile robili, trzeba było lepiej się interesować a teraz głupot nie pisać.
|
|
na rynku
|
|
Ja chciałam ale niestety nie obejżałam bo usneła:(
|
|
Są, ostatnie 6mc to wielka kicha, wcześniej to było eldorado, nawet 300-400% rocznie wyciągałem, ostatnie dni się troche odbiło, ale na twoim miejscu GPW bym na razie omijał, szczególnie jak jesteś nowy w tym grajdołku.
|
|
do stydentki50 ty sie tak niemadrz bo marnie skonczysz idiotko;P ciebei nikt niepyta o zdanie strsznie ciagniesz za grupo wisniaro
|
|
Nie rozumiem skąd taka euforia ;) Na początku będziesz się cieszył, a później narzekał czemu takie wysokie ceny ;) A i pomyśl co się tam z wędlinami dzieje ;) Zobaczymy jak długo potrwa wasza euforia ;) No chyba, że lubisz tylko i wyłącznie patrzeć...
|
|
a ja i tak wam powiem ze najlepsze piweczko jakie istnieje to ........... DEBOWE :P
|
|
co nie masz juz co robić tylko na innych zwalać frajeze niedomyty gnoju jeszcze raz zobacze to inaczej bendziemy rozmawiać nie bendzie to taka mila rozmowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zastanówcie się tylko dlaczego Łomżę omijają inwestorzy. Skoro nie ma dużej chociażby jednej dużej inwestycji jaką byłoby centrum handlowe, to w takim razie po co jakiekolwiek inwestycje :). Duze cenytra to także miejsca pracy i podatki odprowadzane do urzędu miasta, a nie tylko miejsce gdzie można kupić szminke.
|
|
Tak to było pewnie wtedy, niestety musiałem ją uspać,ale pomoc otrzymałem u Karpińskiego bez najmniejszego problemu.
|
|
wiem że OB to podstawa ale zawsze sprawdzam tylko ASO a jak je mam wysokie to dopiero robie reszte badań w tym PB. Gans dzięki
|
|
Jan serce ,ty to mądry nie jesteś ,dziecko internetu.
|
|
jest ten temat...wystarczy poszukac rudy błazen z druhem
|
|
to fakt sama też to zuważyłam , totalny brak kontaktu personelu z pacjentem i rodzina . A jak się już odezwą to woła o pomste do nieba.
|
|
Ja Polecam Panią dr Leończak na Hipokratesa jest bardzo dobrym fachowcem
|
|
Ja swoją kotkę sterylizowałem u Rumińskiego rok temu, do dziś jest wszystko ok. rudy błazen z druhem
|
|
no tak wolny kraj a niektórzy innym swoje zdanie narzucają... a ja tam uwazam ze w lomzy nie ma porzadnych lokali
|
|
A mi eska pasuje http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ
|
|
Na szosie zambrowiekiej http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ
|
|
a ja jestem zadowolony.
|
|
Jak PEPEES mógł zabezpieczyć interesy pracowników Browaru jeżeli wiceprzewodniczący Solidarności działającej przy Browarze i PEPEESie piastuje stanowisko jednego z wielu Dyrektorów PEPEES.
|
|
lepiej kup se nowy, nie warto robic skarbonki hahah:D
|
|
Wiesz, moim zdaniem tu nawet nie chodzi o stawki, chociaz faktycznie mogliby troche pomyslec... Wedlug mnie bardziej smieszne, czy przykre, jest to, ze takich zmian sie dokonuje w trakcie studiow. Idac do szkoly czlowiek raczej liczy sobie ewentualne koszty i zastanawia sie, czy da rade. Wiec idzie sobie, mysli warunek 250zl ok, w razie czego ujdzie. No i dostaje ten nieszczesny warunek i nagle slyszy, ze ma placic 900 zeta... Paranoja. Takie rzeczy to sie ustala wczesniej. Ja rozumiem podwyzki, inflacja, itp itd. na kazdej uczelni tak jest. Ale prawie 4 krotna podwyzka to juz jest robienie ludzi w konia i wedlug mnie nie jest niczym usprawiedliwione takie postepowanie. Mysle, ze przy odrobinie zaciecia mozna by sie z tym zwrocic do jakiegos rzecznika i walczyc o swoje. A szkola po prostu pokazuje, ze ma studentow w du.pie za przeproszeniem i mysle, ze jeszcze jej sie to kiedys czkawka odbije. Prestizu to sie nie buduje takimi metodami. Pozniej beda plakac, ze znow chetnych nie ma. Tak z ciekawosci, jak wyglada warunek w tej szkole? Bo znam jedna, gdzie taka przyjemnosc kosztuje ponad tysiaka, ale dla powtarzajacych sa tworzone oddzielne grupy w pasujacych godzinach, oczywiscie prowadzacym trzeba zaplacic itd. wiec koszty sa jakos tam uzasadnione. W niektorych szkolach warunki wygladaja zas tak, ze chodzi sie po prostu na zajecia z nastepnym rocznikiem i czesto nawet nikt nie wnika, czy komus godziny pasuja. Jak to jest u Was? I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
Ococ wam biega??
|
|
Mam system Windows XP Professional ,chce zainstalowac także Profesionala
|
|
Dokładnie jak powyżej - nie instaluje sie systemu nakładając na niego inny. np. 1. Przeczytaj Umowę Licencyjną Użytkownika Oprogramowania, a następnie naciśnij klawisz F8. 2. Aby zainstalować system Windows XP, uruchamiając komputer z dysku CD z systemem Windows XP, włóż ten dysk do stacji dysków CD-ROM lub DVD-ROM, a następnie ponownie uruchom komputer. 3. Po wyświetleniu komunikatu „Naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić komputer z dysku CD” naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić komputer z dysku CD z systemem Windows XP. 4. Na ekranie Instalatora System Windows XP — Zapraszamy! naciśnij klawisz ENTER, aby rozpocząć instalację systemu Windows XP. 5. Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby wybrać i sformatować partycję, na której ma zostać zainstalowany system Windows XP. 6. Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby ukończyć instalację systemu Windows XP. Potem wgrywasz sterowniki i po wszystkim.
|
|
no i co mądrale? co teraz powiecie wobec faktu ,że na rynku w Łomży facet sprzedawał jaja pochodzące z zakażonej fermy ,które winny być spalone a nie trafić do sprzedaży. I co ciekawe wiedział o tym ale sprzedawał. Dopiero ludzie to zauważyli i powiadomili władze sanitarne. No i co palanty najmądrzejsze powiecie , no pytam sie planty co macie do powiedzenia? Ja włąsnie a takiej mentalności mówiłam.
|
|
Owszem zdarza sie, ze instalator nie widzi dyskow SATA. http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ
|
|
Nawet w ogłoszeniach na 4lomza proponuje ktoś SPA, zajrzyj tam.
|
|
Chciałbym, aby ktoś odpowiedzialny za organizację ruchu w mieście Łomża przyjrzał się problemom, które opiszę poniżej, a dotyczącym ronda przy Stokrotce: 1/ wjazd w ulicę Ks. Janusza - gdy ktoś jedzie od Ronda Solidarności. W tym przypadku nie ma problemu ze skrętem na parking przy Stokrotce, ale ze zmianą pasa ruchu z prawego na lewy (żeby kontynuować jazdę Ks. Janusza w kierunku Rycerskiej) problem już jest !!!!. Jaki? O tym za chwilę. 2/ wjazd w ulicę Ks. Janusza - gdy ktoś objeżdża rondo przy Stokrotce (jadąc np. od Sikorskiego). W tym przypadku nie ma problemu jazdą ulicą Ks. Janusza w kierunku Rycerskiej, ale ze skrętem na parking przy Stokrotce (do czego potrzebna jest zmiana pasa z lewego na prawy) problem już jest. Wspomniane pasy oddzielone są od siebie linią ciągłą. Ale to najmniejszy problem. Należałoby raczej zadać pytanie: „skąd pomysł na dwa pasy???” Konstrukcja moim zdaniem wyjątkowo kolizyjna. Czegoś takiego nie ma na żadnym innym znanym mi rondzie (i to nie tylko łomżyńskim). Ronda w Łomży – TAK, ale z głową (bez urazy)!!!
|
|
SPOTKANIE ORGANIZACYJNE ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK GODZ. 15 W EKONOMIKU. SALA ZOSTANIE PODANA WKRÓTCE LUB NA DRZWIACH EKONOMIKA BĘDZIE WISIEĆ KARTKA.
|
|
ja Ci mogę zapłacić za napisanie artykułu na dowolny temat = 4zł / 1000 słów
|
|
Dokladnie, a i wcale tak strasznie za tego PRL nie bylo... Pamietam np. jak ojciec opowiadal, ze na polibudzie do niektorych egzaminow mozna bylo podchodzic wiele razy. Poza tym, chyba nie wszyscy zdaja sobie sprawe, ze zakres materialu i wymagania znacznie od tamtych czasow wzrosly. I zeby nikt nie krzyczal, ze to bzdura, to pamietam jak w liceum na matmie zadania sprzed kilkunastu lat wczesniejszych egzaminow wstepnych na SGH rozwiazywalo sie jako zadania na 3. Tak samo pamietam wywiad, z prezesem ktoregos z bankow, gdzie sam powiedzial, ze z takimi kwalifikacjami jak on otrzymal wysoka posade, to dzisiaj mialby problemy zostac goncem w tym samym banku. Tak wiec dajcie na wstrzymanie z tym PRL, bo i wtedy np. partyjni koledzy dostawali tytuly za nic. Dodatkowo, "zycie studenckie" to jest wlasnie pojecie ukute w tamtych czasach. Dzis juz tego jest coraz mniej, bo duza czesc studentow stara sie juz w tym czasie zdobywac np. doswiadczenie zawodowe, czy pokryc koszty utrzymania na studiach. A warunki to dziwnym trafem zwykle domena tych samych profesorow, ktorzy potrafia uwalac ludzi hurtowo... Pamietam np. profesora, ktorego wyklady wygladaly tak, ze przez 1,5 godziny znudzonym glosem czytal napisany przez siebie skrypt. Niezly usypiacz, a zrozumiec nic z tego nie szlo. Mial za to wysokie mniemanie o sobie i wyjatkowo duzo osob oblewal na egzaminach. Niestety, ale uczyc tez trzeba umiec. Jak ktos nie jest do tego przygotowany i nawet nie probuje nabrac tej umiejetnosci, to niech sie zajmie jakas praca naukowa, a nie torturuje studentow swoimi "zajeciami". Mialem tez paru wymagajacych prowadzacych, ktorzy jednak potrafili nauczyc, widac bylo u nich pasje do tego i nikt nie mial do nich pretensji, ani problemow z przedmiotem, mimo wysokiej poprzeczki. Takze nie ma co zwalac wszystkiego na lenistwo studentow, chociaz tak pewnie najprosciej. Bo jesli tak zrobic, to znaczy, ze szkola przyjmuje 50% leni nie nadajacych sie wogole do nauczania i marnujacych publiczne pieniadze. To jak to swiadczy o tej szkole? ;) Przeciez to podobno publiczna szkola i ciezko sie do niej dostac tak? Czytam wypowiedzi jej studentow, w typie ze panstwowe studia to prestiz, a kto sie nie dostal to idzie na prywatne... Jakie tam sa wymagania wstepne w takim razie? Bo najwyrazniej moze tam isc pierwsza lepsza osoba i bumelowac za pieniadze podatnikow? Co do warunku, to zwroc uwage, ze jesli uczelnia nie tworzy oddzielnych grup w celu umozliwienia powtarzania przedmiotu, to tak napawde bierze kase za usluge, ktorej nie swiadczy... Bo student np. w tym czasie musi byc na innych zajeciach wynikajacych z planu. To tak jakby sie z Toba powiedzmy jakis serwisant umowil, ze przyjdzie do Ciebie o 13, kase za usluge placisz z gory, a jak Cie nie bedzie w domu to Twoja strata...
|
|
Zna się ktoś na tym modelu telefonu?? Co można na to zainstalowac?? jak to zrobic?? fajna zabawka. pzdr
|
|
Według mnie to jednak Cyfrowy Polsat, jest najlepszy. W miarę ceny i kanały też dobre :).
|
|
ten temat był już wałkowany 1000 razy ARCHIWUM !!!!
|
|
nie odpowiadać Trolowi
|
|
jejku lol szperaj po forum!!!!!!
|
|
O co dokładniej chodzi? O samochody?
|
|
Alibi to sie nadaje na sylwka 1 za ciasne 2 brak kimy 3 lokal do dupy 4 .... kijowe miejsce 5 za dużo afer ( bujek), rozrób Wie ktoś czemu w Yamie nie bedzie nic organozowanego - przecież najlepszy klub w Łomży Yam CAFE !!!!!!
|
|
Musze przyznac ze warto skorzystac z zabiegow w tym gabinecie. jest wszystko co potrzeba. Wysoki standard obsługi oraz mila przyjemna atmosfera. dodatkowo koszty nie sa wygórowane. Ze swojej strony polecam. Mysle ze warto spróbowac.ja na pewno jeszcze sie tam wybiore. ciao:)
|
|
głupie pindy. Siedziałem spokojnie, ale nie wytrzymałem. Żadne z Was klientki tego całego SPA. Jesteście właścicielkami, pracownicami albo rodzinami obsługi. Czy nie wpadłyście na "zdrowszą" formę reklamy swoich usług tylko pieprzycie bez sensu na tym forum? Każda z Was ma po jednym, dwa wpisy na tym forum i to nie od dawna. Liderka ma ich więcej, ale jak się przejrzy treść to tylko na jeden temat - SPA. Jeżeli już uparłyście się być na tyle "upierdliwe", to napiszcie jeden post z cennikiem i tyle. Ile można czytać jak to u Was tanio i przyjemnie. Po ile są te karnety i co można dostać w cenie?
|
|
nie wiem jak można około 08.00 przejchac w 4 ,15 odlełośc od blaszaka do Piątnicy paranoja
|
|
halina masz rację.... wystarczy na dworcu wsiąść do taksówki a przewiozą cię najbardziej okrężną drogą :) rudy błazen z druhem
|
|
jakie brednie.......;p
|
|
najlepszy to był ten ,,chuk,, hihi:P a swoją drogą to egzaminator jest od tego aby pilnować zdającego. Bo przecież z powodu braku dokumentu prawa jazdy osoba zdająca nie jest jeszcze kierowcą:)
|
|
Jan serce jak już to kobiety lepiej jeżdżą bo mają więcej wyobraźni a nie tak jak wy pedał do dołu i ile fabryka dała ;) Im dłuży przód auta tym krótszy f...... t (powiedzonko dotyczy mężczyzn) PS. tylko bez linczu ;))) Pozdrawiam
|
|
a co w takiej aglomeracji jak Łomża to taksówkarz musi mieć jakieś szczególne kwalifikacje i być z POWOŁANIA ?? na te 4 ulice na krzyż wystarczy troche doświadczenia za kółkiem i kultury
|
|
oj juz nie wjezdzajcie tak na ta dziewczyne co miala egzamin, moze juz 3 raz podchodzi do egzaminu( bo zabrali jej prawko za puknty) i egzaminator powiedzial ze nie zdala to ona buch w znak. Ktora strona celowala swoja czy egzaminatora? Jesli egzaminatora to wiadomo:) :P pozdrawiam
|
|
a ja proponuje na prezent portrert, prezent oryginalny i jedyny w swoim rodzaju. http://www.allegro.pl/item283095535_portret_ze_zdjecia_rysunek_olowek_na_prezent.html £
|
|
megan ja codziennie jezdze tamtedy z nadzieja ze ktos mnie trafi :) ludzie sie tam czasami zatrzymuja na srodku skrzyzowania i dumaja kto jedzie pierwszy :) Ale dalej jestem zdania ze ze "strzałki" mozna jechac w ks janusza. Poczytajcie temat "Jak mam jezdzic"
|
|
Jeśli chodzi o to która płeć lepiej prowadzi samochód to naprawde zdecydowanie więcej mężczyzn jeździ lepiej od kobiet, to nie ulega wątpliwości. A co do tego wypadku to egzaminator jest od tego żeby czuwać nad zdającym... Prawdopodobnie nerwy dały o sobie znać tej dziewczynie/kobiecie.
|
|
Masz racje Reniu poruszanie publicznie swoich spraw osobistych jest głupie i uwłaczające kobiecie.Co innego gdybyś weszła na forum o tej tematyce i wywaliła swoje problemy obcym ludziom a nie tak na łomżyńskim forum gdzie każdy każdego kojarzy.
|
|
Baby do garów chłopaki do barów :)
|
|
ja tam oplacam w sklepach przelewem visa skanują kod kreskowy placisz i przelew idzie poprzez bank tylko sklep posredniczy w transakcji .... ps place tak juz od bardzo dawna i oplata dociera w ciagu dnia albo nawet szybciej
|
|
Mi się wydaje że ta dyskusja na tym "jakimi kobiety są kierowcami" jest nieuzasadniona. Moim skromnym zdaniem to ten cały egzaminator zawinił. Miał pedały więc mógł zatrzymać auto. A może było tak, że egzaminator ją oblał a ona mu specjalnie samochód rozwaliła:-) P.S. Też bym tak zrobił:-)
|
|
Dla kogo 13-ty okazał się dziś pechowy? Nie wierzę w takie rzeczy, ale dziś dostałem 250zł za przejście przez pasy na czerwonym świetle. To były drogie pasy... :-)
|
|
no dobra, po pierwsze zeby byc taksowkarzem, trzeba dostarczyc swiadectwo niekaralnosci, a uwierzcie mi ze ztym polowa ma problemy, po drugie jazda za karetkami na sygnale( bo przeciez tak jest szybciej) tez chyba jest nie bardzo legalna, takich przykladow jeszcze bym znalazla kilka bo mam swoje zrodla informacji ;)
|
|
Przyjdźmy jak zwykle kibicować naszym koszykarzom ;) Być może brak "własnych" kibiców nie pozwala im wygrywać meczy wyjazdowych :P Mam nadzieję, że to nie będzie regułą i z meczu na mecz będą wskakiwać o oczko wyżej w tabeli. POWODZENIA DZIŚ!!!!!
|
|
Żeby nie drzewa to samochody waliły by w przydrożne domy, jak ta ostatnia akcja z ciężarówką, która wjechała w dom... Takich desperatów trzeba oddzielać od reszty społeczeństwa.
|
|
Kokosz, spokojnie. Wszyscy wiemy, że nasz Jasiek to przygłup, ale nie mówmy tego głośno, jeszcze zrobi mu się przykro :)
|
|
http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=1371 http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=378 Kibice Łomżynskiego Klubu Sportowego zamawiają bluzy. Wszystkie informacje pod wyżej wiymienionymi linkami. Cała Łomża w czerwonych bluzach :D
|
|
tylko ze na wzgsach lubią sobie cudzym autem pojeździć, a zdażyło się też że autko z 2006 roku prosto z myjki musiało jechać do blacharza. Tak sie chłopaki wyluzowali ;)
|
|
nie masz co dzwonić do Baczewskiego nie ma miejsc!
|
|
bzdety to ty piszesz, czy ja pisze o Tesco czy Auchan? Nie wiem jak ty, ale ja pod pojęciem centrum handlowe rozumiem miejsce skupiające wiele sklepów i punktów usługowych, nie tylko super i hiper markety. Według mojej wizji było by to miejsce w którym swoje stoiska mieli by nasi lokalni "handlarze", do tego sklepy typu empik i punkty usługowe (ewentualnie jakieś kino, kręgielnia, czy coś w tym stylu). Bez tego typu inwestycji młodzi ludzie nadal będą emigrować z naszego miasta. Pomysły tego typu jak lodowisko, kino, aquapark, centrum kultury, boiska ze sztuczną murawą, centra handlowe, znacznie przyczyniły by się do zatrzymania młodych ludzi w naszym mieście. Apel do Radnych: zadbajcie aby takich atrakcji było jak najwięcej w Naszym Mieście!
|
|
Chciałabym kupić sobie podkład matujacy z VICHY.Czy orientuje się ktoś,gdzie jest najtansze VICHY w Łomży?interesują mnie tylko apteki-tylko tam kupuje kosmetyki.z góry dziękuję za informację.
|
|
Szczerze mówiąc to dostali tacy od ojca furmankę i szaleją a jak w coś walną to lamentują bo im stary w***** spuści hahaha.
|
|
LOL .
|
|
Mieszkam przy rynku i widze co tam sie dzieje. Moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem dla kierowcow i dla pieszych bylby wiadukt dla piszych nad tym przejsciem. Po 1 bezpieczne dla piszych bo by sobie przekodzili gora, a po drugie nie korkowaloby ulicy. Moim zdaniem to jest najlepsze rozwiazanie dla tego miejsca. Bimbo !
|
|
lol
|
|
A państwowego znacie jakiegoś?
|
|
Czyyli warto kupic te mala??
|
|
na moniuszki
|
|
Jak najbardziej są ok, szkoda kasy i zdrowia na operacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |