wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Francuzi obawiają, że w całym kraju zabraknie paliwa

Jeśli chodziło o kasę to siła wyższa.
Jedni kierowcy TIRów mają umiejętności inni nie. Czasami dochodzą jeszcze warunki atmosferyczne i ciemności. Widziałem jak ostatnie koło obciążonej naczepy TIRa najechało na krawężnik. Opona do wymiany, strzeliła i zostały tylko strzępy. Conajmniej 1500 złotych w plecy. W zasadzie niepotrzebnie.
P.S. Z wyrobieniem się na rondzie nie ma problemów, ale jak coś ciągnę za sobę to trzeba już uważać :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Francuzi obawiają, że w całym kraju zabraknie paliwa

Sprzedam laptop HP 17" enterteinment pavilion nowy nieuzywany 2700zl

Nicole4444 bardzo bym była wdzięczna. Im szybciej zrobi im sie zdjęciatym szybciej będzieto możnazgłosić do organizacji broniącej praw zwierząt.

A Ci okulisci co podaliście maja dobry sprzęt do badania oczu ?? Ogólnie znają się na rzeczy??? Wole się dopytac, bo chce mieć dokładnie zbadane oczy, a nie tak jak do tej pory.... Byłem u 2 okulistek w ostrołęce...
u obu po 150 zł zostawiłem, a dobieranie wygladało u jednej tak, ze założyła mi okularki i spytała się czy dobrze widze.... i potem dała mi takie soczewki i po kilku minutach sprawdzila mi lampą szczelinową, a u drugiej to podjechała mi maszynką, ta wydruk zrobila.... kazała mi zalozyc soczewki, sprawdzila od razu pod lampą.... i tyle....
A soczewki takie mi dobrały, że lepiej widze bez soczewek niz w nich.... A ostatnio chodze wcale bez i chyba cos mi się robi z oczkami, bo szybko mi sie męczą i mnie troche bolą... :<

Apropo badania to z tego co słyszałem to jest cos takiego jak badanie ciśnienia w oku itd....

jakie parametry??

E-bay, to odpowiednik naszego allegro.pl, także nie jest to link sklepów, jak pyta Tomasz1960. Można tam kupić taniej, drożej, różnie, zależnie od sprzedającego. Jeśli ktoś chciałby zaczynać z e-bay, to proponuję polską stronę, tu podłączeni są z e-bay na całym świecie, a przy oszustwie będziesz miał choć symboliczne szanse na zablokowanie gościa, że nie będzie sprzedawał na e-bay, przynajmniej posługując się danymi, z którymi ci oszukał.

Jeśli chcesz kupować z USA to w znanych sieciach międzynarodowych, a nie na pełnych oszustów aukcjach, którzy po dostaniu wpłaty od gościa z Polski, czyli w ich myśleniu, gdzieś z Azji lub Afryki nie kiwną palcem, by gull’owi cokolwiek wysłać.

Dzięki.
Mam nadzieje że to coś pomoże.

Panie Cmyk Pan raczy żartować, bo po pierwsze nikt tego nie wysłucha co widać po powyższych postach szanownych Panów. Po druge jest dobrze więc o czym pisać , to też można wynioskować po powyższych postach. Po trzecie jakiej tu wiedzy potrzeba?

Arnold Schwarzenegger miał ochronę, czy ochrona miała ochronę (Arnolda)? :>

Halfik prostaku lec na azbesty i do kompa nie siadaj . Co Ty wiesz o zakupach w stanach, od młota pneumatycznego w głowie Ci sie kręci.
pojechałes na 'krzywkę " i siedzisz jak mysz pod miotłą , aby Cie nie zawineli do kraju.
Byłem kilka razy w stanach tylko i wyłacznie po zakupy.
Kilka rejsów, po karaibach mam też zaliczone, założe się , ze sam nie byłes , wielki wojowniku amerykański na takim rejsie. I to wszystko z pracy w Polsce. Jedyny problem , to koszty przelotów, ale od wiosny ma byc taniej. :)))))))

tylko trzeba będzie ich rozliczyć za te przyszłe funkcjonowanie, gdyż ze względów medycznych jest to Wysoce Szkodliwe

Hehe chyba ochrona miała Arnolda :P:P

fLoorek no czasem widuje Wojtasa więc go pozdrowię:P:P
No i oczywiście pozdrawiam Ciebie :-) całą resztę zresztą też:D:D

lomza miastem hwdp i skandali

Treść jest ukryta

hej a o czym byl ten temat?moze to byla jakas tresc reklamowa...

Jan _Serce od kąd widzę to tylko jęczysz,krytykujesz, nażekawsz itp, więc może zrób coś sam zamiast się tylko udzielaćna na forum. Jednego STRANSKIEGO wystarczy. Co temat to widać Twoją krytykę. Kolejny zakompleksiony, wyładowujący swą flustrację tutaj ?? Stary obudź się w tym kraju nie potrzeba już jęczących dewotek. Masz paszport - to zrób tę uprzejmość i wyjedź a jeśli z sobie wiadomych powodów musisz zostać, to nie zatruwaj ludziom forum swoim pesymizmem oraz ogólnie negatywnym podejściem do wszystkich i wszystkiego.

i poco qrwa nowy temat dajesz ciążko Ci było w tamtym temacie zapytać!!!!!

Hah! Juzia ma juz 18 lat to wiesz... Stara jak swiat^^ :P Tyle w zyciu przezyla... hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org