wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KOŁAKOWSKI i Sprawy Łomży w Świecie Europie i Polsce

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KOŁAKOWSKI i Sprawy Łomży w Świecie Europie i Polsce

Treść jest ukryta

Łomżyńscy prezydenci i cały magistrat to kolesie z PO.Wysłuchałeś expose premiera prosze bardzo nie czujesz tej pozytywnej energii tuska,miłosci i zaufania? musisz poczekać az poczujesz. Władze Łomży pierdzą w stołki
w tym roku zbudowali 3 ronda i 100m chodnika ,gdzie te unijne miliony pewnie w kiszeniach kolegów,którzy wygrali legalnie przetargi. Pracownicy
UM lub ich małżonkowie mają pozakładane legalne firmy i mogą legalnie stawac do przetargów miejskich i tak to sie dzieje latami aż żal bierze jak sie na to patrzy.

tanie to zazwyczaj gówno... Jak widze obiad za mniej niż 15 zeta to sobie odpuszczam, nie chce żeby mi chrupało jak jem mięso...
nasza to wpier... wszystko aby tanio...

I co w końcu z tymi zwierzakami? Zabrali mu je?
Chodzi o tego Pana z Wesołej. Kieyś mój dziadek kupował u niego mleko. Wcale się nie dziwię, że jego żona wyjechała. To ona robiła wszystko w tym ich "gospodarstwie". Tego Pana powinni wziąć do jakiegoś zakładu, bo podobno chory jest. Może już sam o siebie zadbać nie potrafi.

!!!!

Na drugi raz niech lepiej zabezpieczą te wejście np jakimiś kratami.

Myślałem że już nikt nie dyskutuje na ten temat , ludzie pobudka . !!!!!!!

zalezy jaki typ chłopaka. Jesli chlopak jest buntownikiem no to nie dawaj mu znaków ze cierpisz. w koncu chlopak sie przelamie, zrozumie swoj blad i powinien wrocic ;) a jesli chlopak jest wyrozumialy hmm rozmowa w cztery oczy, kilka gestow, czynnosci i powinno byc wszystko ok ;)

br1 a co za prace oferujesz?

ale ja nie chce go konczyc

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Jeżeli to spowodowane jest fochami i kłótniami daj sobie dziewczyno na luz, potrzebujecie odpocząć od siebie dobrze, że to wyszło teraz a nie kiedy wskoczyła byś w pieluchy, bo wtedy najbardziej cierpią dzieci. Mi się wydaje, że to jeszcze nie ta chemia!

Bez jaj. Na serio do 24???

na miejscu tego chłopaka nie dawał bym już szansy gówniarze, pewnie myślisz że jesteś wielką księżniczką i ciągle chciałaś żeby za tobą biegał, wal się, teraz zostaniesz starą panną:)))

Uspokoj sie to po pierwsze... ;)
Hmm jezeli sie nie myle to chlopak dawal Ci juz wiele szans na poprawe i mialas juz szanse na ratowanie zwiazku,prawda?Ale zapewne wybralas ostatecznosc czyli moment w ktorym chlopak chce sie juz rozstac...
Hmm nie obiecaj mu gruszek na wierzbie i nie oraj mu bani masą obietnic...
Po prostu staraj sie wypelniac to czego oczekuje od Ciebie dany chlopak :) i co najwazniejsze nie pokazuj mu tego słowami,lecz czynami!

winco

a na koniec dodam jeszcze jedno cud rondo Wojska Polskiego , Poznańska nie twierdze ,że nie jest potrzebne . Ale wykonanie to jest już cud intelektualny inżynieri ruchu drogowego - promień skretu tak mały ,że juz przed oddaniem wymagało przebudowy bo się żaden TIR nie mógł się wyrobić nie mówiąc o dłuższych autobusach. Na dzień dzisiejszy dalej jest za mały bo jadące dookoła ronda większe pojazdy dosłownie kołami rwą kostkę granitową. W celu lepszego poślizgu aby ułatwić skręt od czasu do czasu służba drogowa sypie na tą kostke żwir. Ja tylko czekam kiedy któregoś dnia koła TIRA wyrwą taką kostkę a ona z kosmiczną predkością przywali jekiegoś pieszego w głowe. No ale w ratuszu tego nie widać , nie słychać i bezpiecznie daleko - kostka nie doleci.

annamira: nie tylko kruszą, ale i fajnie chrupią :) A z tego co wiem, to 'KB' pakowane są po dwa... zjadasz obydwa? ;)
Pozdrawiam :)

albo loveley kup sobie w koncu porzadna bielizne a nie ciagle w majtkach z pepco smigasz.
to nie prawda, gdy ci mowil, ze twoj stanik za 5zl jest bardzo milusi.

loveley z własnego doświadczenia wiem, że lepiej zakończyć taki związek jak najszybciej. Miałam tako samo sytuacje jak Ty. Przez 4 lata dawaliśmy sobie szanse, aż w końcu zrozumieliśmy, że taki związek gdzie kłótnie są codziennie niema sensu. Lepiej zakończ to teraz i poszukaj sobie kogoś dla kogo nie będziesz musiała się zmieniać.

sama powinna wiedzieć co zrobić

zly_czlowiek - bo ja mam 186wzrostu i 120 kg żywej nie otłuszczonej wagi, to jest nas trzech jeszcze jeden i idziemy z programem wybacz mi :))))))))

Nie koniecznie trzeba sie rozstac!Nie mozemy radzic tego loveley,gdyz nie wiemy jakie złe cechy jej charakteru doprowadzaja do rozpadu jej zwiazku...Zmiana na lepsze dla chlopaka może okazać się korzystna dla jej samej... Przykładowo loveley przeklina,a chłopak prosi by tego nie robiła-tak wiec robiac to dla chlopaka staje sie sama dla siebie kulturalna dziewczyna ;)
Jeżeli chłopak wymaga zmiany na LEPSZE to uwazam,ze bez wahania powinna walczyc i zmienic swoje zle cechy...
Loveley napisalas,ze dla niego zrezygnowalas z imprez,przyjaciol itp ale pomysl nad tym czy zrezygnowalas sama z siebie,zeby mu pokazać ze jest tym NAJ,czy zrezygnowalas bo Ci KAZAŁ-to jest istotna róznica...
Pamietaj!Aby chlopak zobaczył ze bardzo Ci na nim zalezy i ze go kochasz musisz robic cos SAMA Z SIEBIE,a nie POD JEGO WPLYWEM tzn wyprzedzaj go w jego oczekiwaniach ;)))
Nad rozstaniem myslalbym w ostatecznosci...
Pozdrawiam i powodzenia!

ja też mam wrażenie , że ci Panowie zachwalający bezkrytycznie te ronda mają chyba udział w ich powstaniu. Trudno nawet laikowi nie dostrzec błędów w oznakowaniu ronda przy Stokrotce . Naprawdę trzeba być upartym aby iść w zaparte twierdząc ,że ronda przy teatrze tak poprawiły płynnośc ruchu ,że stojący codziennie w tym korku powinni byc zadowoleni bo mogło być gorzej. Tak wnikliwa ocena poparta jak sądze wnikliwą i długotrwałą obserwacją nie pozwoliła jednak koledze dostrzec faktu ,że promień skrętu na rondzie Wojska Polskieg Poznańska jest zbyt mały. Więc co sądzić o takiej wypowiedzi? A no to co napisałam powyżej i to ,że wypowiedź ta ma niewiele wspólnego z obiektywną oceną faktów.

a na koniec podkreślę ,że jeżeli nikt z Was Panowie nie widzi tego numeru który odstawiony został przy skręcie z ulicy Zawadzkiej w Ks Janusza jadac od ronda Solidarności to nie mamy o czym dyskutować a całe swoje emocje i siły Panowie polecam skierować na studiowanie Prawa o Ruchu Drogowym. I nie nazywać mnie tu w niewybredny sposób bo i tak nie zniże się do tego ,poziomu Panowie?

winco

Jak narazie zainteresowany też nic nie wie ;-)

Odezwe sie do Ciebie niedlugo wiesz w jakiej sprawie. Mialem maly problem z kompem i niemogle wczesniej sie tym zajac. Ale juz prawie wszystko ok.... wiec do pracy sie zabieram....

Ma zowsze Łomża

skecz Łomża jest miastem kościołów i biedronek.

Łomża miastem kościołów i stacji benzynowych

Ja tez ja widzialem a nawet czytalem ;)) Dowiedzialem sie z niej o wielkim buuuuummmmmm jakie mialo na bawełnie hehehe

heheh weekend był oki. Oby więcej takich :D

ale przecież w szpitalu jest przychodnia ortopedyczna na parterze

loosac to tylko podlaczamy gps do mojej rakiety i jedziemy z koksem

Zamknij się , żałosne jest to co piszesz.

gdzie ta dzialka jest mniej wiecej??

Super! Wrescie jakaś atrakcja w Łomży

Dudek jesli to prawda---------to pochwalam taka decyzje ,wreszcie znalazl sie projektant ktory mysli.Ruch nie bedzie sie zmniejszal a zwiekszal!W tej chwili nie pochwalasz alee... za jakis czas zmienisz zdanie.

winco

Wieśmin pomyliłeś DOMEL z DOMAXem

wiemy byl wypadek :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org