Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOLAKOWSKI doprowadzi do bialej goraczki |
szkoda zwierząt, one i ubiegłej zimy tak łaziły. Każdy wie kto jest właścicielem tych krów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOLAKOWSKI doprowadzi do bialej goraczki |
do 1000 już niedaleko hehe, jakieś 393 odpowiedzi :-) Chłopcy, sprężać się :P
|
|
http://www.google.pl/search?q=sXe+injected+4.2
|
|
ciekawe czy ta dziewczyna wie że to jest na youtube..... Zbych
|
|
hej...ja znam bardzo dobra kosmetyczkę w Łomży,na ul. Polowej 6 (III Piętro) studio zdrowia i urody Kamila: jest naprawdę super:) robiłam ostatnio u niej paznokcie żelowe oraz makijaż,byłam bardzo zadowolona;makijaż był trwały,a paznokcie nadal są ładne;za makijaż zapłaciłam 35 zł,a za paznokcie 55, są to naprawdę atrakcyjne ceny; prócz tego, jest tam naprawdę fachowa obsługa, przemiła atmosfera i osoby tam pracujące...na pewno następnym razem też się tam wybiorę,bo jest warto...dlatego tez polecam Ci tę kosmetyczkę,nie będziesz żałować...pozdrawiam:)
|
|
Markac jak wg Ciebie pisze się słowo wogóle? Uważam, że napisałem je poprawnie. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
DZiewczyna podkresla "wykasuj"mysle ze nadszedl koniec zwiazku achlopak chce sie zemscic filmikiem;]
|
|
Alt+Ctrl+Del zawsze pomaga.
|
|
ADALL, sprawdź w słowniku, jeśli uważasz, że napisałeś poprawnie. Pyzatym nie wypowiadałeś się wcześniej w tym temacie, więc czemu myślisz, że do Ciebie uwaga? Chyba, że piszesz pod rożnymi nickami. PISZEMY rozłącznie "W OGÓLE"!
|
|
ta hurtownia za goska to "prymus"sie nazywa i przeniesiona jest wlasnie na przeciwko jednostki wojskowej
|
|
dobre tanie jedzenie , typowo polskie - ręcze ci ,że chwyci jak nic. Tylko trzeba dbac o czystość i smak. Oczyiwście zadne tam fast fody i inne gówna.
|
|
czyżbyś cchciał grać w cs na tym łomżynskim serwerze?;p Mam ten program i nie zawsze działa
|
|
wygraly 3:2
|
|
nasza, widać że się gówno znasz, bo ronda to znakomite rozwiązania komunikacyjne, na zachodzie są znacznie bardziej popularne co przekłada się na płynność jazdy i bezpieczeństwo. Ale co ty możesz wiedzieć na ten temat, skoro tylko na rowerze jeździsz i wszystko w tym mieści krytykujesz...
|
|
Ptysiu 91 dobry pomysł ale weż zmien ten obrazek bo głupi że aż żal
|
|
U tego pana co ma krowy ostatnio parę razę widziałem radiowóż policji. A jego dawno nie widziałem choć mieszkam niedaleko. Często jadąc do szkoły autobusem widziałem jak przeprowadzał te krowy przez Piłsudzkiego w czasie jazdy samochodów.
|
|
Widzę temat się rozkręcił :) Podobają mi się wasze wypowiedzi :P
|
|
markac: szanuję Twoje wypowiedzi ale moja Pani Profesor Malanowska z I LO na Bernatowicza w grobie by się przewróciła, gdyby słowo "wogóle" nie było poprawną polszczyzną. Być może obecnie uczą inaczej. !!!!
|
|
I jak się do tych powyższych wypowiedzi ustosunkowywujesz? Ja uczyłem się przez rok w 3LO i z całą pewnością mogę tę szkołę polecić ;]
|
|
Znam ten problem... Najgorsze jest to że można kupić za jakieś śmieszne pieniądze kartę i dalej katować sms`ami z innego numeru. Kontaktowanie się z operatorem nic nie da. Kupiłe w 1998 roku telefon w erze i ku mojemu zdziwieniu zaraz po zakupie słyszałem rozmowy innego użytkownika (!). Konkretnie telefon dzwonił, ja odbierałem, ale to nie była rozmowa do mnie. Słyszałem kogoś, on mnie nie, tylko rozmawiał z kimś innym. (Ciężko to wytłumaczyć ;) ). Zadzwoniłem do ery to powiedzieli mi że to nie możliwe. No więc napisałem pismo żeby mi zmienili n-ru telefonu i odpowiedzieli że nie ma podstaw boo wina jest innego operatora. Dopiero kiedy w trakcie rozmowy tych "obcych" jeden podał nr telefonu (zapisałem) i oddzwoniłem sprawa się zakończyła. Choć wcale się nie dziwie, bo z treści rozmów wynikało, że są to policjanci zajęci przemytem papierosów... Tak więc nie licz na operatora, tylko ze swoją kobietą rusz do gościa i BARDZO GRZECZNIE mu wyjaśnij że sobie nie życzycie ŻADNYCH kontaktów, a każdy potencjalny z innego n-ru bardzie Jego problemem....
|
|
i kat. t prawa jazdy
|
|
krab, gdyby była obwodnica to po Łomży przejechało by 1% tirów co teraz, fajnie że się martwisz o kierowców tych samochodów ale mają takie umiejętności że sobie dają radę. A jak pisałem lepsze takie ronda niż żadne, bo tylko na ronda o takich parametrach miasto mogło dostać dofinansowanie i produkowanie się na ten temat nie ma już sensu. PS. mam nadzieję że swoim busikiem wyrabiasz się na tych naszych rondach? Bo ja osobówką dla zabawy często ścinam po kostce:)
|
|
mam jedno pytanie?? czy wiecie moze gdzie sa jakies szkoly tanca ktore organizuja jakis kurs przed studniowkowy??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |