Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Więcej godzin w pracy za te same pieniądze |
Witam. Czy ktoś zauważył tych dwóch kolesi co raz to w nowych samochodach ?? Bo mają fajne samochody np. Clio F1, Megane F1, Astra Twin Top, Crossfire srt6, Mercedes C klasa 2007 r. BMW x3 w mocnej wersji itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Więcej godzin w pracy za te same pieniądze |
ahs to sorki myślałem że to ty rafi
|
|
hmm... ja też napisze coś tutaj...może niedługo dobijemy do 1000?;P
|
|
Podobno w Chili Pizza. Podobno bo wisi taka informacja w lokalu, ale nigdy nie korzystałem .
|
|
@kasiulka 1. Ja wiem, kto poszedł do humana w moim roczniku. 90% to ... 2. Kto Cię uczy polaka i histy?? Bo wg mnie to bardziej od nauczyciela zależy. My pomimo, że żaden human nie jesteśmy, to z Szabuńko mamy gorszy zapierdol niż te wszystkie humany razem wzięte ;) Ogólnie mówiąc to human jest najłatwiejszą klasą.
|
|
Chodzą ludziom po głowie głupoty:) Ę.Ą.
|
|
Byle dwa lata temu i bylo ok!Wiek sylwetrowiczów 21-30 lat
|
|
hahaha spoko :P poprawka: x = r {3 + sqrt[3+sqrt(2)]} ojej... Hauzer jaki pomysl miales na rozwiazanie? :P
|
|
Kefas a Ty co? Liczysz, ze ktos za Ciebie rozwiaze zadanko na uczelnie czy co? :>
|
|
Ale podniecacie się ,ja w ciągniku nitro mam + przyciemniane szyby z neonami. A tak szczerze i co z tego że taki samochody jedzą u nas ? mi się podoba pewien opel vectra combi srebrny na czarnych felgach przyciemniane szyby i podświetlenie 2.0 benzyniak ale fajny ;P Zbych
|
|
Jan_Serce wydoi krowy na ochotnika...
|
|
mozna i tak sobie poradzic:))) http://mediafm.net/technologie/12697,T-shirt-z-wykrywaczem-Wi-Fi.html Zbych
|
|
Bylem w Kisielnicy juz 2 razy jest naprawde ok. W tym roku idziemy tam znowu cena to 300 zł od pary a lokal znajduje sie przy barze,,Swojska Kuchnia" A co do towarzystwa to potwierdzam wypowiedz terrorysty wiek 21-31lat.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
lala siema siema taka przyjemność kosztuje 100 zeta na długiej naprzeciwko prymussaaa i to faktycnie przyjemność tylko niszczy ząbki...jak ktoś chetny to ja moge przekuć sam.odzywac sie na mailaa :) mam doświadczenie :)
|
|
Trzeba było tak od razu, że raz na miesiąc jest w domu i wdodatek gdy masz te dni, ja tu ekipę zbieram do programu wybacz mi, a on w Warszawie lub Olsztynie siedzi sobie i nogi prostuje u jakiejś lali:))))
|
|
Urząd Miasta stwierdził, że sprawa została załatwiona. Ciekawe w jaki sposób ? Krowy nadal dzień i noc marzną i nie mają nic do jedzenia. Mało tego niektóre z nich są przypalowane i nie mają możliwości napić się wody, nie mówiąc już o jedzeniu!!! Dwie z nich już są chore a jedna prawdopodobnie niedługo się ocieli. Więc pytam jeszcze raz: Jak sprawa została załatwiona przez nasze władze?
|
|
skecz, ja mam udział, płacę podatki i jeżdżę samochodem...
|
|
Zgadzam się w całości z Zurciem. Skecz-u nie wybrzydzaj bez powodu, chyba ze Cię skręca z powodu braku udziałów.
|
|
Grochowski.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |